אוסף הלקים שלי

Nolee52738

New member
אוסף הלקים שלי

היי, אני "Nolee" בת 21 וסטודנטית לרוקחות בירושלים. ההתמכרות שלי ללקים החלה כשסיימתי י"ב ומאז האוסף רק הולך וגדל. כפי שתראו יש לי נטיה מאוד חזקה לורודים למיניהם. תיהנו.

Nolee52738

New member
אדומים

הצבעים בתמונה אינם קרובים למציאות, צילמתי אותם די הרבה ולא הצלחתי לתפוס את הצבעים האמיתיים שלהם. השמות מימין לשמאל: 1) לק של Life 2) שיק 262 3) שיק 08 4) Essie Escapades 5) Essie Really Red 6) Essie Pouf Daddy 7) Orly Red Flare

Nolee52738

New member
ורודים (1)

1)Essie Funny Face 2)Essie Secret Stash 3)Essie Watermelon 4)Essie Status Symbol 5) Essie Cute As A Button 6)OPI Tropical Punch

Nolee52738

New member
ורודים (2)

1)Laka 22 2)Sally Hansen Fuchsia Power 3)Chic 02 4)Revlon Cherry Berry 5)Orly It's Not Me It's You 6)Orly Butterflies 7)Orly Belle Of The Ball

Ultra marine

New member
שאלה,

הלק של רבלון מזכיר איכשהו את Watermelon של אסי? הייתי שמחה לראות סווץ של סאלי הנסון

Nolee52738

New member
היי

לא הם לא דומים, לפחות בבקבוק
את האסי עדיין לא ניסיתי, אבל הרבלון הוא מעין אדום ורוד עמוק.. גוון דובדבני כזה. אין בעיה כשאמרח את הסאלי אני אצלם אותו ואעלה תמונה.

Nolee52738

New member
ורודים (3)

1)Essie Not Just A Pretty Face 2)Essie Flawless 3)Chic 12 4)Chic 44 5)Orly Flirty Girl

Nolee52738

New member
סגולים

1)Laka 41 2)Essie Foot Loose 3)Essie Big Spender 4)Chic 228 5)Chic 310 6)Chic 267 7)Orly Samba

Nolee52738

New member
כתום/ ורוד

1)Chanel Cherry 2)Essie Tart Deco 3)Revlon Teak Rose 4)Orly Bare Rose 5)Orly Chica Boom

Nolee52738

New member
טופים ובסיסים

1)המחזק של תפוח 2)Poshe TopCoat 3)Essie First Base Base Coat 4)Essie To Dry For 5)Essie Apricot Cuticle Oil

Ultra marine

New member
כשהתחלתי עם כל העניין של הלקים

לפני שנה גם אני רכשתי את 3 המוצרים האלה של אסי. מאז, השמן עבר לחברה שחמדה אותו (רצתה שאני אזמין עבורה מחו"ל בסוף מהתעצלות נתתי לה את שלי, חוץ מריח לא הרגשתי שהוא עושה משהו..) והבסיס והטופ מצאתי טובים מהם.. הבסיס של אסי לא מנע אצלי הצהבה אז כמובן שהוא "נפסל" והטופ, האמת שהוא לא רע, פשוט יש מהירים ממנו (גם אם לא ממש בהרבה) וגם המברשת קטנה. מבאס קצת... כמובן שאת פושה אני חומדת.. עוד יגיע אלי כנראה חודש הבא.. (יותר מידי הוצאות החודש
) איך המחזק של תפוח כבסיס? ניסית אותו? אוסף מתוק וקלאסי

Nolee52738

New member
שלושת המוסקיטרים../images/Emo6.gif

אני מורחת את השמן מדי פעם ואת האמת אני מרגישה שהוא מרכך קצת את הקיוטקלס. ובקשר לבסיס, את האמת אני משתמשת בו רק כדי להאריך את העמידות של הלקים. אני לא מאמינה בזה שהבסיס מונע את הצהבת הציפורניים, לכן לא ממש אכפת לי אם הוא מונע הצהבה או לא
. ובקשר לטופ את ממש צודקת, בהתחלה הוא היה ממש טוב אבל אחרי שלושה שימושים לא הרגשתי שהוא מייבש במהירות והמברשת מאוד קטנה ומעצבנת. המייבש של פושה לוקח אותו ובגדול, ואצלי הוא לא מכווץ את הלק.
השתמשתי במחזק של תפוח בתקופת המבחנים כאשר לא היה לי זמן למרוח לק
. לא הרגשתי שינוי משמעותי בציפורניים שלי כך שהוא
מבחינתי. אני ממש מצטערת שעניתי באיחור, אבל אמא שלי עברה ניתוח לפני יומיים והייתי מאוד עסוקה.

Ultra marine

New member
הכי חשוב הבריאות!!

בסיסים בהחלט מסוגלים למנוע הצהבה של הציפורן! צריך רק למצוא את זה שנכון עבורך.

Nolee52738

New member
סיימתי

אני אשמח לקבל תגובות ולענות על השאלות שלכן. מקווה שנהנתן!

למעלה