אוסף הסינגלים!!

dandan21

New member
אוסף הסינגלים!!

סוף סוף אוסף הסינגלים יצא!! היום הלכתי לחנות של IMP שנמצאת ליד דיזנגוף סנטר וקניתי את המארז (עולה 100 ש"ח). המארז באמת יפה ומהודר, הוא מכיל 8 דיסקים דקים- אבל אין שום תמונות חדשות....

KristineW

New member
אה, וואלה, זה כבר יצא..../images/Emo12.gif

100 ש"ח זאת ממש הגזמה, למה מה קרה?!
תחשבו שכבר יש לנו כמעט את כל השירים באלבום!!! אז 100 ש"ח בשביל הסינגל של צ'ינקוואמילה, עוד איזה כמה רמיקסים ו"עטיפה מהודרת"?! למה מה קרה?!?!
חכו, בסוף ימכרו את זה אצל צ'ארלי בדיסקוטון וגם בדיסק סנטר ב- 30 ש"ח.... חחחחחחח..... זה רק עניין של חודשיים- שלושה, אני אומרת לכם!!! טוב, מחר אני אלך לראות איך זה נראה המארז הזה... הסקרנות הורגת...
שיהיה לכם לילה נפלא, ובכיFFF!!

dandan21

New member
האוסף מכיל

שמונה דיסקים: 1.מכת חום- גירסה אחת 2. בסוף יהיה טוב- ארבע גירסאות: א.radio edit ב.album version ג.S.T.E.R.N remix edit ד.S.T.E.R.N remix 3.עד היום- גירסה אחת, gotta move on-גירסה אחת 4.תחלום- שתי גירסאות: א.תחלום ב.תחלום רמיקס (חלום ארוך) 5.סיפור קצר-גירסה אחת 6.החלום האפשרי-גירסה אחת, ניצחתי (גירסה אקוסטית) 7.תגיד לי מי?- שתי גירסאות: א.תגיד לי מי? raz nitzan remix ב.תגיד לי מי? 8.alorarola - ארבע גירסאות: א.Groovemates feat. Dana International-alorarola (radio edit)q ב.Vic feat. Dana International-alorarola (radio edit)q ג.Vic feat. Dana International- alorarola (pleasure Dome remix)q ד.Groovemates feat. Dana International-alorarola (long version)q

nerod 72

New member
איזה מוזר...

הייתי בטוח שבמארז יכלל גם GOTTA MOVE ON גרסת הלפרין המעולה.. מעניין למה לא הכניסו אותו... חוצמזה, אני לא קונה את המארז, כי יש לי את האלבום הקודם בבית (המקורי!), כך שאפילו בו נכללים שני רמיקסים לתחלום וליהיה טוב.. ובאשר לצ,ינקוומילה, הורדתי מקאזה..זה מגוחך שאני אקנה מארז שלם ב-100 שקלים, בשביל צ'ינקוומילה ! בשביל קטע אחד שאני אוהב! (גרסת גרובמייטס לא אהבתי!) מה שכן, אני כבר לא יכול לחכות לאלבום האוסף, שם יהיה חומר חדש! אותו אני בטוח במאה אחוז אקנה!

שני32889

New member
יו איזה עצבים !!!!

בואנה אני מזה שונאת תבלגאן הזה שהולך כל פעם שיוצא לה דיסק חדש לוקח לו שנים להגיע לחנויות והכל לא מסודר כזה.... התקשרנו היום אני וחברות שלי לכל חנות אפשרית בארץ ולאף חנות עוד לא הגיע,חוץ מזה שכמעט כולם לא ידעו בכלל על מה אנחנו מדברים ואמרו שלא ידוע להם על משהו כזה שאמור לצאת בכלל !!!!

גם לי קרה דבר דומה!

הלכתי לחנויות תקליטים ואף אחד לא הבין על איזה מהדורה מיוחדת אני מדבר! זה מלחיץ נורא! האפשרות שלא יהיה לי את זה... מה גם שזה יקר בעיניי כך שאני בכלל מתלבט

next19

New member
מעריצים כפויי טובה

אז ככה, ממש לא רציתי לכתוב את התגובה הזאת ואני מתאפק כבר מיום שישי אבל פשוט הייתי חייב... שני דברים: 1. מארז הסינגלים הוא מהדורה מהודרת, מיוחדת ומוגבלת, שכולל שמונה סינגלים. כל סינגל בודד כיום, עולה מינימום עשרים שקלים עד ארבעים שקלים, לכן 79.90, מחיר המארז (50% מהערך המינמלי) הוא הוצאה מאוד מאוד הגיונית ואפילו שווה לכל נפש. אף אחד לא מנסה לעשות כסף על חשבון הגב של המעריצים נראה שיש השקעה גדולה במארז והוא מאוד מכובד אני חושב שמי שלא יקנה היום בעוד שנה שהמארז יהיה נדיר יצטער מאוד על החסכון המיותר. מה שמביא אותי לנקודה השניה: 2. אני עובד בחנות דיסקים בכיכר דזנגוף (דיסקו-טון 03-6200118) קבלנו את המארז כבר ביום חמישי הזמנו שלושים יחידות ועד יום שישי בהצריים נשארו חמישה. כדאי שתחשבו שוב אם אתם רוצים לפספס את זה. אגב כדי שלא תחשבו שאני מנסה לקדם מכירות גם בסנטר ובמוזיקה נטו בלונדון מנסטור יש כבר את המארז באותו המחיר (79.90). * הערה לסיום מי שעקבי בקריאת ההודעות כאן יודע שאני לא מהמעריצים העיוורים שאומר אמן על כל דבר שקשור בדנה, אבל אני חושב שאני מעריץ הגיוני... כל לנו לבכות על חוסר היחס והפירגון לדנה מכל העולם אבל כשזה מגיע למתנה שנתנת לנו המעריצים האמיתים לחלק מכם יש עשרות סיבות ללמה לא לקבל את המארז... תחשבו על זה מתי בפעם האחרונה אומן ישראלי עשה דבר דומה או נתן למעריתים שלו משהו כזה? (יש לי שלושה דוגמאות: חווה אלברשטיין במארז החגיגי שלה, האוסף של עפרה חזה אחרי מותה, והדיסק שצורף לוידאו של ריטה שכלל קטעים שלא פורסמו) אבל אין ספק שבשוק הישראלי זה נדיר ובדרך כלל גם לא משתלם לאומן אבל אם אתם לא קונים לפחות תדעו להעריך ולפרגן ולא ללכלך או לפגוע במשהו שאמור להיות בשבילכם...

אתה פשוט כל כך צודק!

סוף סוף מישהו שמבין עניין ואומר את הדברים שצריכים להאמר. אז נכון שאתם מכירים את כל הסינגלים כי אתם עוקבים ומתענינים, אבל לא חסר אנשים שבישבילהם זו הזדמנות לרכוש מארז נדיר ומיוחד. אני הייתי מוציא עליו גם 150 ש"ח. הנה באה אמנית ישראלית ומחליטה לצפר את המעריצים, בצעד תקדימי ומוציאה מארז סינגלים מהודר ואיכותי, ואתם מתלונינים. וחבל! המחיר הוא מאוד סימלי, ואתם לא יכולים להתסכל על זה בקטע שיש לי את כל השירים, כמו שאתם צריכים להבין שיש לכם אפשרות לרכוש מוצר נדיר מארז נדיר שיוצא במהדורה מוגבלת ולא יהיה קיים עוד חצי שנה.

שני32889

New member
תאמינו לי....

רק בגלל שזאת דנה בכלל אני קונה תאוסף הזה כי אחרת מה הקטע פה? יענו את כל השירים כבר יש לנו וטוב שהם גם לא מלפני שנה וענתיקה מוות !!!! בכל מקרה באמת נחמד הרעיון לצ'פר תמעריצים אבל אישית הייתי בוחרת דרך קצת יותר מעניינת לעשות את זה !!!! ובעניין של המחיר,כפרות 100 שקל זה לא כזה סיפור בשביל דנה או בשביל כל אחד אחר......

שני32889

New member
ועוד משהו....

הוא עדיין לא הגיע לרוב החנויות אם לא לכולן וכמו שכבר אמרתי הם עדיין לא יודעים אפילו במה מדובר ככה שלא נראה לי שיש מצב כל כך שנצליח למצוא אותו בכלל ואם כן זה לא יהיה קל במיוחד במצב הזה.....

אני מסכים איתך כמעט על הכל../images/Emo142.gif

גם לדעתי יש דרכים מעניינות יותר לצ'פר את המעריצים. אני חושב שהרעיון הזה של אסופת סינגלים הוא מגניב אבל חבל שהיא לא פיתחה אותו קצת יותר. לדעתי היה מגניב אם היא הייתה שמה מיקסים בכל סינגל ומוסיפה עוד איזה גרסאות מיוחדות לשירים אחרים... עדיין לא הבנתי אם יש ב"חבילה" הזאת גם אלבום תמונות מהודר...יש??

KristineW

New member
זה בדיוק העניין...

זה באמת נהדר וממש מגניב שדנה מחליטה לצ'פר אותנו ומוציאה מארז סינגלים "מהודר", אבל... תסבירו לי מה מיוחד כ"כ בכל הסינגלים האלה, מלבד הסינגל של צ'נקוואמילה, "יהיה טוב" ו"תגיד לי מי" (בגלל הגרסה עם הפעמונים...)?!...
למה אנחנו צריכים סינגלים כמו "מכת חום" ו"סיפור קצר" שכוללים רצועה אחת בלבד שכבר יש אותה באלבום?! לפחות היו עושים משהו באמת מעניין ונחמד עם הסינגלים האלה, מוסיפים בי סיידים, רמיקסים או לפחות היו עושים להם איזו עטיפה מעניינת!!!... שהכותרת "מהודר" באמת תקבל איזשהי משמעות מעבר למלה שנזרקה באוויר... ושלא תגידו שדנה לא משקיעה... הרי ב"יותר ויותר" היא הוציאה מהדורה מוגבלת יפיפיה ופשוט מדהימה מבחינת העיצוב!!! וגם הסינגלים שיצאו מהאלבום היו ממש מושקעים מבחינת עיצוב, הם באו בעטיפת קרטון קטנה כזאת שמזכירה תקליט... זה באמת היה מהמם, פשוט חבל על הזמן!!! גם לפי דעתי אפילו, ההשקעה בעטיפות סינגלים האלה הייתה קצת מוגזמת ומיותרת, כי אלה סה"כ דברים שנשלחו לרדיו וכאלה ועורכים ברדיו, תאמינו לי שזה מה זה לא מזיז להם הדברים האלה, הם עוד זורקים את העטיפות האלה בסוף לפח!!! ולעומת זאת, במארז סינגלים שמוציאים למכירה היה ראוי, לפי ההגיון לפחות קצת להשקיע יותר, אם לא ברצועות בונוס, אז מינימום בעטיפות... מה לא?...

dandan21

New member
אין אלבום תמונות מהודר...

האוסף לא כולל אלבום תמונות מהודר ובכלל לא כולל תמונות חדשות. העטיפה של המארז הואז התמונה של דנה מעיתון עולם האישה, כשהיא לובשת את הבגד השחור ושוכבת על הבטן עם רגל אחת מקופלת. העטיפות של כל דיסק ודיסק הם בדיוק העטיפות כפי שיצאו הסינגלים.

למעלה