מעריצים כפויי טובה
אז ככה, ממש לא רציתי לכתוב את התגובה הזאת ואני מתאפק כבר מיום שישי אבל פשוט הייתי חייב... שני דברים: 1. מארז הסינגלים הוא מהדורה מהודרת, מיוחדת ומוגבלת, שכולל שמונה סינגלים. כל סינגל בודד כיום, עולה מינימום עשרים שקלים עד ארבעים שקלים, לכן 79.90, מחיר המארז (50% מהערך המינמלי) הוא הוצאה מאוד מאוד הגיונית ואפילו שווה לכל נפש. אף אחד לא מנסה לעשות כסף על חשבון הגב של המעריצים נראה שיש השקעה גדולה במארז והוא מאוד מכובד אני חושב שמי שלא יקנה היום בעוד שנה שהמארז יהיה נדיר יצטער מאוד על החסכון המיותר. מה שמביא אותי לנקודה השניה: 2. אני עובד בחנות דיסקים בכיכר דזנגוף (דיסקו-טון 03-6200118) קבלנו את המארז כבר ביום חמישי הזמנו שלושים יחידות ועד יום שישי בהצריים נשארו חמישה. כדאי שתחשבו שוב אם אתם רוצים לפספס את זה. אגב כדי שלא תחשבו שאני מנסה לקדם מכירות גם בסנטר ובמוזיקה נטו בלונדון מנסטור יש כבר את המארז באותו המחיר (79.90). * הערה לסיום מי שעקבי בקריאת ההודעות כאן יודע שאני לא מהמעריצים העיוורים שאומר אמן על כל דבר שקשור בדנה, אבל אני חושב שאני מעריץ הגיוני... כל לנו לבכות על חוסר היחס והפירגון לדנה מכל העולם אבל כשזה מגיע למתנה שנתנת לנו המעריצים האמיתים לחלק מכם יש עשרות סיבות ללמה לא לקבל את המארז... תחשבו על זה מתי בפעם האחרונה אומן ישראלי עשה דבר דומה או נתן למעריתים שלו משהו כזה? (יש לי שלושה דוגמאות: חווה אלברשטיין במארז החגיגי שלה, האוסף של עפרה חזה אחרי מותה, והדיסק שצורף לוידאו של ריטה שכלל קטעים שלא פורסמו) אבל אין ספק שבשוק הישראלי זה נדיר ובדרך כלל גם לא משתלם לאומן אבל אם אתם לא קונים לפחות תדעו להעריך ולפרגן ולא ללכלך או לפגוע במשהו שאמור להיות בשבילכם...