אוסף הfאנק של הפורום ?

אוסף הfאנק של הפורום ?

בואו נכין לנו אוסף fun של fאנק. כל אחד יתרום כמה שירים ובסוף יישאר לנו אוסף שאיתו נוכל להסביר לחברים הנחמדים שלנו מהו הfאנק ולמה הוא מזיז לנו את התחת ואת הלב. הנה המומלצים שלי לאוסף שהוא למתחילים ולמתעניינים : Shining Star-earth wind and fire קטע סוחף של הרכב הfאנק הקומוניקטיבי מכולם. Brick House- The Commodores אחחח...החצוצרות החצוצרות. שיר בעל גרוב מדהים וסוחף. אין מסיבת fאנק שתיקלטתי בה שלא התרוממה לשמיים כשהשיר הזה הגיע. Get up to Get Down- Brass Construction אחת מהלהקות החביבות עלי. ה "בראס קונסטרקשן" ידעו לשלב בין קומוניקטיביות לבין ג'אזיות במינונים מושלמים ובקטעים סוחפים-זה אחד מהם. War-Edwin star "מלחמה ? בשביל מי זה טוב ? עבור אף אחד ! תגיד את זה שוב...." גם המסר וגם הביצוע. Fire-Ohio players איזה קטע מענג בעל תחושה של laid back. יש לי את כל האלבומים של ההרכב הזה ואני עדיין רוצה עוד(אבל אין). Atomic dog-George Clinton זה הקטע שצוטט כמעט במלואו בלהיט הראשון של סנופ דוגwhat's my name קלינטון יחד עם ה"סנדק" בראון הם האבא והאבא של הfאנק. Prince-scarlet pussy יש אלף שירים fאנקים של פרינס-זה רק אחד אקראי(ומצוין) שקפץ לי לראש. זה החלק הראשון שלי , בהמשך השבוע יבואו עוד. עכשיו תורכם.........

gushi

New member
אני אמשיך..

דיברנו על גרוב סוחף.. אז WE GOT THE FUNK של קלינטון מצויין.. ואם רק רוצים לגרום למישהו לשמוע פאנק אז יש את WILD CHERRY - PLAY THAT FUNKY MUSIC עוד דברים מצוינים - SOULD OUT של TOWER OF POWER ואגב BRICK HOUSE הפסקול של " אח סמוי" פאנקי בטירוף ואם סתם משהו בשביל לזוז אז SALSOUL ORCHESTRA-SALSOUL HUSTLE גם LIL' BROTHER של הרבי הנקוק מצוין וכמובן SLY&THE FAMILY STONE עם השירים THANKFUL&THOUGHTFUL וFRISKY

Kaplan3

New member
גם אני אוסיף משלי..

James Brown - Cold Sweat כמובן, אי אפשר לשכוח את מלך הFאנק
Herbie Hancock - Chameleon Brother Jack Mcduff - Hot Barbeque לא כל כך מוכר אבל Fאנקי לאללה Incubus - Aswethinkweiz Red Hot Chili Peppers - Give It Away את הFאנקיים הקלאסיים אני יתן לאחרים להשלים

דוויק

New member
הממ...

Funkadelic - Cosmic Slop Soul Searchers - Close To You Robert Randolph And The Family Band - I Need More Love

WarwickBass

New member
אוקיי

Brothers Johnson - Get the funk out ma face שיר שלדעתי מעביר בצורה מצויינת את הצליל, הגרוב והattitude של ה-Fאנק.

RunNGun

New member
תרומתו הצנועה של הדיוט בנושא

אני ממש לא הכי מבין, אבל Earth, Wind & Fire - September אני ממש אוהב את השיר הזה. אה! ועברית - "ביצה לייבוש" של גרי אקשטיין. שמעתי אותו פעם בעסק (תבורך פינת ה-Fאנק
) וזה שיר חזק מאוד לטעמי. זהו קפיצה קצרה שלי לכאן

Xtabizious

New member
אחרי הרבה ניסיונות שליחה...

ואחרי שחזרתי מחופשה בכנרת סוף סוף אני יכול לכתוב כמה שמות משלי... Breakestra - Baby Don't Cry שיר פאנקי מטרוף... מתאים גם לאוהביי הבי-בויינג לרקוד קצת Cold Girts - It's Your Thing גם מתאים לריקוד Pearly Queen - Quit Jivin בעצם גם השיר הזה גרובי בכמויות אז אפשר לרקדו גם איתו חח S.O.U.L - Can You Feel It זה הכל להיום... ד"א, דיג'יי? מה הכינוי שלך? איפה ומתי אתה מתקלט?

למעלה