אוסף חדש לאביב, מה דעתכם?

R h o n e

New member
אוסף חדש לאביב, מה דעתכם?

לדעתי אביב צריך להוציא אוסף חדש, אבל לא ממש אוסף כאילו איסוף שירים מאלבומיו. הכוונה לשירים שהוא כתב והלחין \ כתב \ הלחין שלא נכללו בשום אלבום כגון : רוקנרול, תומר, תפילת הדרך, שדות הבתולים לנצח, אם מתים עדיף למות בסתיו (זה רק נכתב באלבום ירח מלא זה לא נכלל שם כי זה עוד לא הולחן), נשל הנחש (הוא שר אותו המון ולדעתי הוא יכול להקליט ולהעלות לדיסק) ותכף אני אזכר בעוד כי שירונט קרסו עכשיו זבלים

שני דברים

השיר רוקנרול נכלל באסוף שנקרא רוקנרול שיצא בשנת 99'. לפי דעתי הביצוע של אביב לנשל הנחש הוא חיקוי גרוע לביצוע של כרמלה גרוס ואגנר (הוא גם הושפע ממנו לפי ההסבר של אביב). במילים אחרות, יש לשיר הזה גרסאות יותר יפות

TairAtias

New member
מתי יצא האוסף רוקנרול?S:

למה הוא לא מופיע בדיסקוגרפיה? אפשר להשיג אותו? ואביב הוציא לפני חודשיים אוסף כמה צריך הבנתי את הרעיון לא קורץ לי

S h A b i T

New member
זה לא אוסף של אביב

קוראים לאוסף "רוקנרול 99", והוא יצא ב99 מן הסתם.
אני מצאתי אותו לפני כמה שנים באוזן השלישית ב5 שקלים. אני מניחה שמדי פעם אפשר למצוא אותו בחנויות יד שניה.. הוא נורא גרוע, לא מומלץ. :)

חוץ מזה, הוא בכלל לא מדייק בספירה של הזמן.

שנתיים, חודשיים, שבועיים, יומיים, דקותיים, שניותיים

S h A b i T

New member
טעות גדולה.

נעזוב לרגע את הסלידה הגדולה שיש לי לכרמלה גרוס ואגנר, הביצוע הנוכחי של אביב לנשל הנחש זה אחד הדברים הכי גאוניים שיצא לי לשמוע בכל חיי. באמת. הוא גורם לי לאושר צרוף.
הרבה יותר טוב מהעיבוד הקודם של השיר. ולמען האמת, למרות שקאברים בדרך כלל עושים לי בחילה, הוא גם יותר טוב מהמקור.

מכושפת15

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

הביצוע שלו גרם לי להתאהב בשיר הזה. זה אחד השירים הכי יפים ששמעתי בחיים שלי, שמעתי כמה גרסאות והגרסה של אביב לוקחת בגדול.

מעיין51

New member
גנוזים כאילו..

אממ.. זה יכול להיות נחמד... אבל לא עכשיו...הוא רק הוציא אוסף שירי אהבה.. אבל אם הוא יוציא אוסף של גנוזים זה יהיה מדהים..

למעלה