קלסר עם תוכן של כתבות תמונות ותיעוד של דיויד מלפני 10 שנים בערך (בתקופה שהיה עשור לאישה שאיתי אחרי ולפני)הייתי מעריצה נלהבת...בהחלט אוסף מכובד. כל המעוניין שיראה נכונות ואני אפנה לכאן שוב ואפרסם את המייל..עם שאר הפרטים. יען
מבחינתי כרגע זה יותר ערכי ורגשי מהתוכן עצמו (עם כל הכבוד לדויד כמובן). ולאמוד רכוש סנטימנטלית זה בעייתי בקיצור..אם מישהו מעוניין באמת אפשר לנסות ולהגיע יחד למחיר ראוי לשני הצדדים. אני רק יודעת שאני הייתי עושה הכל כדי להגדיל והלרחיב את האוסף שלי בזמנו..הייתי מקליטה תוכניות שלו מופיע בדן שילון(שהוא הופיע אצלו דיי הרבה) וכל מיני כתבות טלויזיוניות-וגם קלטות (של טייפ) מראיונות ברדיו. מי שרוצה גם זה למחירה.. ביי יען
אני הייתי שמחה לשמור אותו ולהראות בעתיד לילדים שלי...ואני עוד חושבת על זה למען האמת,בינתיים אני רואה שגם לא קופצים על האופציה לקנות בטירוף..נראה,אולי רק חלקים ממנו או דברים שלמעריצים יהיה חשוב לקחת לעצמם.(במידה ותהיה הענות ) יען.
סתם..ברור שראיתי,וגם עניתי..שאני לא יודעת מה השווי כי התעניינת רק לגבי המחיר ולא לגבי התוכן אגב,אתה זוכר אותי? מההודעה על הערצתי מלפני 10 שנים(עם החברה של מורן) אם כן,אתה מכיר את החברה?(כתבתי לך את השם שלה) או שדויד מכיר אם יצא לך לשאול. יען