אוסף ספרי שירה, מד"ב ופרוזה

אוסף ספרי שירה, מד"ב ופרוזה

למכירה ספרייה מגוונת ועשירה, המכילה ספרים נדירים יותר ונדירים פחות, במצב מעולה!!!!!!!!!!! האוסף נרכש בעמל רב במשך שנים רבות. מוצע למכירה בכאב לב גדול, עקב אילוצים כלכליים. הספרים יועברו לידיים טובות בלבד! לא לסוחרים!!!! בתל אביב

האם אחד מהספרים האלה מופיעים

ברשימה? משימה בנצח הדלת המוליכה אל הקיץ כוכב כפול הפלישה לכדור הארץ כולם של רוברט היינלין.

לא נורא

מה שכן, זה יהיה הרבה יותר נוח אם תפרסם כאן רשימה.

הרשימה תהיה כאורך הגלות...

ברשותי, להערכתי, כמה אלפי ספרים, כולל דוד אבידן, בוריס ויאן ועוד.. חלק מהספרים חתומים ע"י הסופרים/המשוררים. הדרך היעילה ביותר היא לשאול אותי אם יש לי ספר מסויים. אני יודעת אילו ספרים ברשותי - זו ספרייתי הפרטית והאישית והאהובה. איני ששה למכור את הספרים. רכשתים במהלך שנים, במיטב כספי. לדאבוני אני זקוקה לכסף, אך הם ימכרו אך ורק במחיר ריאלי. " אם אין קמח - אין תורה"... הצרצר משורר הדלות, תל אביב 2003

מצטרף לתנחומים ../images/Emo4.gif

את מוזמנת לגלוש כמה דפים אחורה ולבדוק אילו ספרים לא הצלחנו לאתר למען גולשים בפורום. אם יש לך את הספרים המבוקשים תוכלי ליצור עם הגולשים קשר באמצעות האיימיל או המסרים האישיים. שאלה נוספת, כי הבטחתי שאחפש: את הספר "בגלל המנגו" של גרוניך-ירון נורית בהוצאת הקיבוץ המאוחד, יש לך?

בוריס ויאן

אשמח לדעת אילו מספרי בוריס ויאן את מעוניינת למכור. וגם אני - תנחומיי...

yuvalgul

New member
התגובה של הבלון באה עקב חוסר תגובה

מצד המשוררת ולא טעיתי הרבה כי משורר הדלות רצתה לראות תגובה להחלטתה למכור ספרים ולא למכור כעת .

לא בלון ולא ניסוי

הכל אמת לאמיתה, לצערי הרב, ואם אתה זה ששלח אימייל בנוגע ל"אטלנטיס", (בהנחה שהתכוונת לזה של ויסלבה שימבורסקה) יש גם אותו בספרייתי, ככל הנראה, במהלך חודש אוגוסט, אארגן מכירה פומבית בביתי. כמובן שאודיע על כך.

השמ

New member
אולי בכל זאת רשימה חלקית של סיפרי

המד"ב כולל מחירים ? לפעמים יש הצעה זולה של ספר זול שיש לי ואני מעוניין ולפעמים יש הצעה יקרה של ספר שהרבה זמן אני מחפש וגם היא מעניינת. בכלל, ליצור קובץ אקסל עם רשימת ספרים ומחירים ולו גם רשימה חלקית יכולה בהחלט לחולל פלאות, כי השיטה של "יש לך ?" ממש לא אטרקטיבית. תודה

johnny maxwell

New member
יש לך אולי ספרים של פרדריק בראון?

בעברית יש רק אחד, אבל אני אשמח להשיג גם אותו. אני מצטרף למה שכתבו פה: לכל הצדדים יהיה יותר נוח אם תהיה רשימה.

למעלה