אוסף קוביות סוכר ארוזות בניר

מאילי

New member
אוסף קוביות סוכר ארוזות בניר

ברשותי אוסף גדול (קופסת נעליים שלמה) של קוביות סוכר ארוזות בניר (סדרות, יחידים) בעיקר מאירופה. מוכנה למכור למרבה במחיר. תשאירו הודעה.

halemo

New member
לי יש אוסף של שקיות סוכר קטנות

מהרבה בתי קפה ומלונות בישראל. אני צריך פעם לסרוק או לצלם את פרטנית את האוסף הזה ולהעלות אותו לפורום. בינתיים הנה תמונה רק של הכפולים שלי...

פורמלין

New member
היי הלמו, יופי של אוסף יש לך שם

כמה פריטים בערך מכיל האוסף? האם יש פריטים של מסעדות ובתי מלון שנסגרו ונחשבים נדירים במיוחד? ידוע לך על אספני שקיות סוכר נוספים בישראל?

halemo

New member
האוסף די גדול. לא ספרתי אף פעם

כל פעם שאני הייתי בבית מלון או מסעדה, הייתי לוקח שקית סוכר מאותו מקום. גם המשפחה שלי שידעה שאני אוסף, דאגה להביא לי. אני משער שיש פחות מ 100 שקיות סוכר. אני לא כל כך רציני עם האוסף הזה, למרות שפעם שמתי עליו ניילון כדי לשמור עליו, אבל בינתיים, החדשים שאני מקבל ומוצא, אינם מנויילנים. האוסף מורכב רק משקיות סוכר 5.5 גרם מהארץ. לא ידוע לי על אספנים אחרים בארץ בנושא הזה. ידוע לי על אספנים כאלו מחו"ל, כי ראיתי אתרי אינטרנט שלהם באותו נושא. פעם אחת נתתי את האוסף לאחותי שלמדה בבית הספר והמורה ביקשה מהכיתה מכל תלמיד להביא אוסף כלשהו. מכיוון שאחותי לא אספה דבר (אספנות זה דבר שבדם. לא לכל אחד יש את זה), נתתי לה את האוסף שלי שתציג בכיתה. זה היה האוסף היחיד בכיתה, מכל האוספים האחרים (בולים, מטבעות, גלויות) שהלהיב את כולם. אני חייב לסרוק פעם את האוסף הזה ולשים את התמונות ברשת. זה יכול להיות מאוד מאוד מעניין !

למעלה