אוספים וספרות בעבר ובהווה

אוספים וספרות בעבר ובהווה

האם מישהו מכיר את הקורס "אוספים וספרות בעבר ובהווה" הניתן ע"י פרופ' ש. הבלין? אשמח למידע בנושא (כגון: מעניין, הדרישות בקורס, הציונים ועוד). תודה מראש

g i g o

New member
הבלין

קורס שנתי. קורא שמות. מעניין מאד (לפחות אותי). ביבליוגרפיה לא רבה. מרצה מבוגר מאד. בעברו ראש מחלקה. בדר"כ נסחף לכל מיני סיפורים ומעשיות אבל זה מה שהופך את הקורס הזה למעניין. עוסקים בהסטוריה של ספריות ואוספים, תולדות כתבי יד, התייחסות לאוספים ולספרות במקורות וכו'. אני אוהב את הקורס הזה. הוא גם נעדר לא מעט כך שזה בסדר. מעבר לזה שהוא נחשב להבנתי אחד מגדולי המומחים בתחום.

chayahd99

New member
נוכחות?

הוא מחשיב את הנוכחות בציון, או שהוא סתם קורא שמות להנאתו?

g i g o

New member
להבנתי הוא

להבנתי הוא בא ללמד. בתחילת הקורס הוא נשאל על המבחן וכו' וענה שקודם צריך ללמוד קצת ואח"כ לדבר על מבחנים. אין לי באמת מושג למעט העובדה שהאיש מלמד כמה עשרות שנים. חוץ מזה - מה העניין הפתאומי בקורס הוא הרי שנתי.

chayahd99

New member
כן, אני מודעת...

כן, אני מודעת לכך שזה קורס שנתי, אך אם כבר מישהו העלה את הנושא, החלטתי גם אני לברר את הנושאים שמטרידים אותי (נוכחות כמובן)

הבלין

המרצה אכן מבוגר אך מאוד חביב החומר מעניין מאוד. לא ברור על מה המבחן מכיוון שבקורס הוא גולש כל פעם לסיפור אחר... מעבר לכך בחורף כמעט ולא היו שיעורים. חביב מאוד!!!!

למעלה