אוספים של סרטים!!

11שון ובל

New member
אוספים של סרטים!!

לא ידעתי אם אפשר להכניס ת זה לכאן... אבל אני מקווה שזה בסדר.. למי שיש אוספים של סרטים שירשום כאן... לי יש והנה הרשימה: בדיוידי: משחק השמועות המנסרים מטקסס החידוש משחקי פיתוי 1 מעודדות צמודות טעות בכיוון סיכון מחושב ריקוד מושחת 2 את מטורפת/אתה חתיך הקללה ג'יפרס קריפרס 2 למחשב: הטינה הקללה (שוב) קלטות ווידאו: ליל המסכות:20 שנה אחריי צעקה 1+2+3 הצלצול ג'יפרס קריפרס 1 אימת סליפי הולו ההמשך סיוט בחדר המורים ללמד את גברת טינגל תא טלפון אבודות והוזות אמריקן פאי 1+2 לא דופקות חשבון קייט וליאופולד 28 יום אחריי 10 דברים שאני שונאת בך החדר שישי הפוך ברידג'ט ג'ונס 1 מקהלה בירושה מועדון ארוחת הבוקר טיטאניק לכודה עד כאן החיים על פי דיוויד גייל ליז מקגווייר ממריאה לרומא האמת שמתחת לפניי השטח בית האימה בית משפחת גלאס רוז רד- קלאסיקת אימה של סטיבן קינג יעד סופי 1 ועוד הרבה הרבה הרבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם יש לי אוסף קטן של התוכנית "חברים" שאני שרוף בדם עליה!!!! יש לי את כול עונות: 6,8,9,10,1 דיסקים מעונות: 3,4 2 פסי הקול של הסדרה וספר ה300 עמודים של סיום התוכנית+ הדיסק המיוחד של רק הפרק האחרון של התוכנית עם תוספות מיוחדות.. ורוב בדיסקים מחו"ל וחוץ מאיזה אחד יש תוספוות מיוחדות לא מהעולם!! מפיספוסים למשחקים!!!!! תגיבו בקשר לסרטים!!!

11שון ובל

New member
טעיתי...!!

רוז רד- קלאסיקת האימה של סטיבן קינג זה בדיוידי לא בקלטת ווידאו!!

11שון ובל

New member
סתם רציתי לרשום...

יש לי גם שם הרבה מתח ואימה... וסתם חשתי שיהיהה נחמד פה... ולא התכוונתי להתרברב או משהו..!!! וממילא כולנו פה אוהבים סרטים אז למה שלא נדע כול אחד מה יש לשני....??

ליאורנר

New member
הסרטי אימה שיש לי בדי וי די הם....

האוסף של 'סיוט ברחוב אלם' הטרילוגיה של 'אות משמיים' הקווארדולוגיה של 'הנוסע השמיני' מגרש השדים יום שישי ה 13 פולגרייסט צעקה 1 ו 2 סיוט בחדר המורים ויש לי עוד איזה 60 סרטים בדי וי די אבל הם לא אימה ואין לי כח לרשום

yamity1

New member
אממ רק סרטי אימה

יש לי באיזור ה-300 ככה ועוד המון שהלכו בפרמוטים ;( להתחיל עכשיו לתת שמות זה יקח נצח

i love usa

New member
גם לי יש :)

נתחיל במקורים: סיוט בחדר המורים יעד סופי 1 ליל המסכות 20 שנה אחרי האויב מבפנים סינס אמ...עוד סרט שברח לי השם שלו(נמצא כרגע אצל אחותי אני יודעת שהוא אימה והוא עם וינונה ריידר) להרוג את ביל 1+2 סיביסקט הכי מתוק שיש בחורים רעים 2 מה נשים רוצות חזרה ממלזיה תא הטלפון אגרוף של אישה שו טיים בחזרה לאטלנטיס(ניראה לי זה השם) משחקי אמון זהות כפולה 1 ג'פרס קריפרס רוק סטאר מאחורי קווי האויב פריקי פרידי(שישי הפוך) נוסחה לרצח אושן 11 לא מוקרים סרטי מחשב(יש לנו DVD קורא סירטי מחשב אז יש לנו דיי הרבה סרטים) הניצוץ האויב מבפנים 2 חשיכה המכונאי קיוב זירו מיליון דולר בייבי טוריה אלכסנדר המלך ארתור קלוסר(קרוב יותר) מסביב לעולם ב80(תאמינו או לא אפילו לא ראיתי אותו והוא כאן כבר 5 חודשים) אני רובוט הצילצול בקרוב הצילצול 2
וודמן(אין לי מושג שם בעברית) קט וומן הכפר הנשכחים סקי קפטן גם אותו לא ראיתי ויושב כאן חצי שנה סלולר שמש נצחית בראש צלול אחרי השקיעה(שובלא בטוחה שזה השם בעברית אבל זה התרגום כעיקרון) אמ..יש עוד כמה סרטים לא ממש יודעת את השם כי זה כמה בדיסק אחד ולא בדיוק בדקתי ותם. ובקרוב יהיה לי את: מסור הצילצול 2 רעש לבן החיזרים באים משחקים נסתרים הית השעווה(הוא יצא אגב הסרט??) היצ' ואמץץ ויש לי כמה עונה 2+3 של סמולוויל ובקרוב יהיה לי את כול העונה הראשונה של אבודים וגם את the o.c

האוסף שלי בקטנה...

בדיוידי: המנסרים מטקסס החידוש משחקי פיתוי 1 ג'יפרס קריפרס 1 הטינה אמריקן פאי 3 שישי הפוך [זה מהרשימה שלך + עוד המוןןןןןןן] בוידאו: הצלצול - גם האמריקאי וגם הטרילוגיה היפנית באדיבות יס!!! אבודות והוזות - סרט מדהים מדהים מדהים!!! טיטאניק - אבוי לבושה... יש לי את המארז לאספנים... ואממממ קצת טעימה מהאוסף הכללי שלי... כל הסיוט מרחוב אלם דוני דארקו שני השרקים פרוייקט המכשפה מבלייר רקויאם לחלום מאטל ג'קט הניצוץ התפוז המכני דוגוויל ליאון [אפילו אני לא יודעת למה, סרט ככ חמוד] לוליטה הבוגר ספרות זולה ריאיון עם ערפד שיקאגו השעות יומן נעורים ועוד המוןןןןן שאין כח להוסיףףף....

chaos567

New member
לי יש בסך הכל!!!!

איזה 20 סרטים חחח... אני לא אוסף מספיק לי לראות פה ושם ולאהוב את הסרט בלי שהוא ישב לי על המדף ליופי חח אני מרגיש פארש :(

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אוו.....אוספים ../images/Emo10.gif

אם רוצים לעשות מתנת יומולדת למנהלת הנפלאה והצנועה שלכם אתם מוזמנים לקנות לה את הדיוידי הכפול של 'אפקט הפרפר'
חיחי

סרט מגניייב...

אבל אם בשינויים והשפעתם על אנשים אני ממליצה על הסרט האחרון שראיתי והוא דומה מעט לאפקט אבל יש בו יותר משמעויות והוא יותר מעניין לפחות לדעתי... 'דוני דארקו'...

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif זה מה שיש לי ../images/Emo26.gif

יש לי רק צרובים : סיפורים מהצד האפל העורב ואן הלסינג פחד עד מוות המנסרים מטקסס [2003] יום אהבה קטלני שודדי הקאריביים בלייד לפגוש את ג'ו בלאק שחר המתים אמריקה מאוהבת מת לצעוק 3 מסור משפחת סופר על מלחמת האופל קיל ביל סיוט בחדר המורים

roniway1

New member
הנה הרשימה הצנועה שלי:

כל סרטי יום שישי ה -13 כל סרטי פרדי קרוגר EVIL DEAD EVIL DEAD 2 ARMY OF DARKNESS NIGHT OF THE LIVING DEAD RETURN OF THE LIVING DEAD משחק ילדים משחק ילדים 2 משחק ילדים 3 הכלה של צ'אקי (משחק ילדים 4) הצלצול כל סרטי ההלוואין (מייקל מאיירס) תא טלפון צעקה 1+2+3 ג'יפרס קריפרס ג'יפרס קריפרס 2 סיוט בחדר המורים הטינה בית קברות לחיות בית קברות לחיות 2 פחד עד מוות אנקונדה

kfir number 1

New member
בוידאו

מה שיש לי בוידאו: צעקה/ צעקה 2 אני יודע מה עשית בקיץ האחרון האחרים אגדה אורבנית יד רצחנית מיזרי שתיקת הכבשים.

למעלה