אוספים

אוספים

יש משהו שאתם אוספים? דברים מיוחדים? נדירים? יקרים? מגיל צעיר? אבנים, בולים, כתבות על היי-פייב? (אני אוספת רק זבל ובלאגן :| )

מה ה מצב

New member
גם אני ניסיתי לאסוף פעם

לא ממש הצלחתי. אבל יש לי כמה (12) שאין לי מה לעשות איתם... אני יודעת שזה כלום אבל בכל זאת... רוצה אותם?

אני השלמתי אוסף דיסקים של כוורת

כלומר, רק את המקוריים הטובים. לא שזה קשה במיוחד, הם רק שלושה P:

Jerald_Admonds

New member
גם אני אוסף בלאגן.. הרבה בלאגן.

ויש לי כמה אוספים קטנים ולא רציניים- ספרי עידן חדש ורוחניות. ספרי משחקי תפקידים. תכשיטים גותיים זולים. ו.. פירורים של שוקולד מריר במגירה(?)

Tollan

New member
מחזיקי מפתחות

כן, כן. מחזיקי מפתחות. מאז שהייתי בן 10 בערך...

../images/Emo221.gif

פעם אספתי מטבעות (אחותי איבדה לי את הרוב), טלכארטים (נשארו לי רק 50) ועכשיו אני אוספת שירים יש לי איזה 3000 או יותר

מזכיר לי שגם לי יש אוסף מטבעות

רק מטבעות מיוחדים - כאלה עם דיוקן או מטבע חנוכה או מטבע אחד שכתוב עליו משו יוצא דופן שאני כבר לא זוכר ואין לי כוח לחפש.

Tiki Torch

New member
קלפים שכאלה

לא יוגי הו אלא סתם קלפים עם לבבות אסים ומה שלא תרצו שגם הם בנתיים עשו אוסף משלהם הם אוספים בנתים אבק

Nici13

New member
../images/Emo141.gif

אני התחלתי לאסוף בובות ויש לי בובות מאז שהיית בת שנתיים בערך,(עכשיו אני בת 13) ואני מאמצת אוסף בולים של דוד שלי,שהוא אוסף עתיק ימים,ואני אמשיך אותו.

Ziga

New member
ר.. ראשים של אנשים.

=X נו, מעיתונים, מתמונות וכאלה. פרצופים. ספרים מסדרת פינגווין, בלי קשר לזה שאני די אוסף ספרים בכלל, יש לי המון ספרים של פינגווין, הוצאה נהדרת. ואני קונה כל פעם כשיש לי הזדמנות. וגם שקיות. זה הרבה יותר נוח וזול מהרבה אוספים. וזה די נחמד.

למעלה