אוספי בולים, שטרות, מטבעות, תקליטים

ethanr

New member
אוספי בולים, שטרות, מטבעות, תקליטים

יש לי אוספים מאוד נכבדים של בולים, שטרות, מטבעות ותקליטים. מעונין לדעת: 1. למי אוכל לפנות כדי לקבל הערכה של שוויים? 2. איזה חנויות (באיזור המרכז) או אנשים פרטיים יהיו מעונינים לבחון ו/או לקנות אותם. גם תשובות חלקיות יתקבלו בברכה. תודה.

רוזן71

New member
תשובות.

שבוע טוב. 1. כל חנות מתמחה תתן לך הערכה, (בתשלום). 2.אם תפרט בנושא המטבעות והשטרות זה עשוי לעניין אותי (לקניה). בברכה, רוזן.

ethanr

New member
מטבעות ושטרות

שבוע טוב גם לך. שטרות: ישראליים בעקר, החל מחצי לירה, לירה, 5 לירות וכו´, דרך השקל הישן, והשקל החדש. כמויות גדולות של שטרות חדשים לגמרי, כולל סדרות של רצפים של מספרים סידוריים עוקבים של שטרות. מטבעות: גם ישראליים, החל ממטבעות של מילים (עם החור באמצע), אגורות של לירות, אגורות של שקלים ישנים, אגורות של שקלים חדשים, ואסימונים, וגם מטבעות של כסף זר. אם זה מענין אותך, צור קשר. אגב, יש לך אולי כתובות או טלפונים של כאלו חנויות המתמחות באוספים?

tootbanana

New member
הודעה לETHANR

כמיות גדולות של שטרות= ערימות גדולות של שטרות?

רוזן71

New member
תגובה.

שלום. פנה אלי במסר פרטי עם פירוט של השטרות (עם המספרים העוקבים), זה מענין אותי. בקשר לחנויות מתמחות, אני לא יודע מאיפה אתה בארץ, העצה הפשוטה היא דפי זהב. בברכה, רוזן.

beni165

New member
תקליטים

אני מתעניין בתקליטים - בעיקר עבריים אשמח לדעת מה יש לך

פוצנוש

New member
לי יש תקליטים עבריים

יש ברשותי תקלטים ישראלים האם אתה מעונין לקנות ממני ארדי דוכין-רוצה ויהיה פינת העמק הקטנה-שירי היובל של ארץ ישראל נתנאלה משינה - גבירותי ורבותי שלמה ידוב- חולם בספרדית ריקי גל -מה זאת אהבה הפסטיבל הישראלי לשירי לידים מ´ס 7 הפסטיבל הישראלי לשירי לידים מ´ס 8 הפסטיבל הישראלי לשירי לידים מ´ס 9 שירי ע.הלל ריטה-תקליט 1 חוה אלברשטין חוה אלברשטין-אני הולכת אלי חוה אלברשטין-לונדון פסטיגל-84 פסטיגל-83 שושנה דמארי - אור בראשית בגבעטרון-מקול הלב אריק איינשטין-ארץ ישראל הישנה והטובה אם אתהמעוניין במשיהו אז תחזיר לי מסר ביי בנתיים טליה

למעלה