אוספי ג´אז

R750-Girl

New member
אוספי ג´אז

לכל המעוניין... סטימצקי מוכרים (בדרך כלל בערימות של המוזלים) דיסקים מדהימים!! גל מוסיקה קלאסית, גם ג´אז ובלוז ועוד כל מיני - אפילו יצא לי לרכוש אצלהם דיסק זהב (!!!) במחיר 9.90! מדהים. כל פעם שאתם עוברים ליד איזה שהוא סניף - לא לפספס!

.Mr. Wizard

New member
אמנים מוכרים?

אגב, ידעתם שלמיילס דוויס יש בדיסק שלו שנקרא ,"Birth of Cool" קטע שקוראים לו Israel? סתם, נחמד לדעת.

R750-Girl

New member
לי לא...אולי למישהו כן

Disk Title: Jazz ballasd and Blues *************************** Coleman Hawkins Lucky Thompson Zoot Sims Don Bennet Steve Hobbs Flip Phillips Ricky Ford David Liebman Gene Di Novi

.Mr. Wizard

New member
וכל אחד ב10 שקלים?

שווה! כל הסדרה ב300 שקל ויש לך אוסף פרטי משלך... :) טוב, בכל אופן, את האמנים אני לא ממש מכיר... רק חלק. גם ככה מצפה לי עכשיו קנייה של כמה דיסקים... חבר שלי הלווה לי כמה דיסקים של ג´אז, של אבא שלו, ולקחתי אותם לאנגליה... ולא ממש החזרתי.. "נעלם" טוב שפירסמתם את הכותבת שך האתר למכירות דיסקים. רק שם אני מוצא את האלבומים המדוייקים. זה יצא משהו כמו 12$ כפול 4 דיסקים שהלכו... לא נורא, 200 שקל. צריך כרטיס אשראי, ואני לא יודע כמה עולה המשלוח. בין הדיסקים שנעלמו... how long has this been going on - by Van Morisson with georgi fame Miles Davis - Birth of cool blue train - jhon coltrane וזהו! זה רק 3. 150 שקל. בכל מקרה הספקתי לטחון אותם ואני ממליץ בחום על הדיסק של מיילס דוויס, וג´ון קולטרן. הבנתי שואן מוריסון לא ממש מוערך כאן... :) Mr Wizard

.Mr. Wizard

New member
מחר בשעות החופשיות.

I´ll think I´ll pay a little visit to the nearest stimatzky store... נראה מה יש להם... תודה בכל אופן.

R750-Girl

New member
ועוד משהו....

ב TOWER RECORDS מוכרים סידרה של בערך 50 (!) דיסקים שנקראת JAZZ IN PARIS כל דיסק עולה 39.90 (מה הקטע של ה10 אגורות האלו???) גם אוספים מצויינים גם הקלטה איכותית וגם עטיפות מאוד יפות.

.Mr. Wizard

New member
גם אני לא מבין...

בכל מקרה, אני חושב שכדאי שאני אקח את זה לאט, אני אומנם עובד אבל... יש גבול להוצאות! only 99.99!

R750-Girl

New member
ספר לי...אני חושבת שקניתי בחודש

אוגוסט מלאי דיסקים של מעל 1300 ש"ח!!! עכשיו רק צריך להתחיל להקשיב

.Mr. Wizard

New member
ועם מלאי של כל כך הרבה...

זה יקח לך קצת זמן... אני דווקא נוהג להוריד מהאינטרנט קטעי ג´אז, יש לי כבר דיי הרבה, אני מתכוון להמיר אותם לדיסקים מתישהו.

NYer

New member
זה פסיכולוגי לדעתי

רינת מתי את חוזרת אלינו ? (פורום אודיו וקולנוע ביתי אם לא זיהית)

למעלה