אוספי ספרים

preacher

New member
אוספי ספרים

החלטתי לבדוק כמה ספרים בדיוק יש לי, דבר שאני עושה כל שנה שנתיים. אני קונה ספרים כבר 10-11 שנים, אבל כנראה מכרתי הרבה מחדש - גיליתי שיש לי בסביבות 160 ספרים, לא כולל זבלונים כמו ההמשכים של ראמא שהייתי נפטר מהם בהזדמנות הראשונה. מתוכם אולי 5 בעברית. אז אם אתם גם אוספים ספרים, כמה יש לכם? אתם משאירים כל ספר אצלכם או מוכרים אותם בחזרה אם אתם יכולים?

Boojie

New member
לי יש כמה מאות ספרים,

עד כה קטלגתי כחמש מאות מתוכם בפישפש, ואני מעריכה שיש לי עוד בערך אותו מספר, אבל לא כולם מד"ב, כמובן. מרביתם בעברית. האוסף, אגב, משותף לי ולחבר שלי. בכל ימי חיי, היה ספר אחד|סגדש| (טוב, חוץ מספרי לימוד) שהחזרתי לחנות, וזה "מלאך חבלה" של משהו רוסו. ספר נורא.

fin

New member
לפחות 300-400 של פנטזיה ומד"ב

אני משאיר כל ספר אצלי ונפטר רק מהגרועים ביותר. גם רוב האוסף שלי הוא באנגלית. האמת היא שלאחרונה קיבלתי boost די מאסיבי לאוספי היקר. בדירה למכירה שביקרתי (אמי מנסה לקנות דירה חדשה) היו מספר ארגזי ספרים, שהבעלים שמח להפטר מהם, שהכילו: 1. כמעט את כל סדרת Pern 2. המון ספרים של היינלין, אסימוב, בריאן אולדיס, פיליפ חוזה פארמר... 3. את סדרת העדשאי 4. גרסה עתיקה באנגלית של הסילמריליון ועוד...

ygantman

New member
יש אולי מישהוא ממכם שגם מוכר וגם .. ../images/Emo39.gif

גר בצפון :)? אני אישית אספתי הביתה רק ספרים של McCaffry ו LUSTBADER כי מעדיפה להחליף ספרים בסיפריה לעומת זות לאבי (אפשר לומר שזה משותף) יש עוסף די גדול אולי קרוב ל אלף ספרים ומרביתם מדע בידיון ....הבעיה היחידה שהם ברוסית....

Tanath

New member
בדיוק בזמן

בשבוע שעבר התחלתי לקטלג את הספרים שיש לי בבית. הספירה הגיע לסביבות המאה, אבל הגעתי רק עד האות C בינתיים.

יש לי אולי 50

במקרה הטוב ולא כולם מד"ב רוב הספרים שלי הם מהספריה עם מנוי מרובה ספרים. מה שכן יש לי ספר נדיר של אסימוב שנקרא הצופן הגנטי והוא אפילו בעברית.

ronita

New member
הצופן הגנטי - ספר מדע לא בדיוני

הצופן הגנטי הוא ספר מדע פופולרי ולא מדע בדיוני, אחד מספרי המדע שכתב אסימוב ותורגמו לעברית. היום עקב ההתקדמות הרבה במחקר גנטי הוא עשוי להיות מעט לא מעודכן דרך אגב, מדוע זה ספר נדיר?

למעלה