אוסקרצ"ו (רוכבים צעירים ווסטרן)

fliperit

New member
אוסקרצ"ו (רוכבים צעירים ווסטרן)

כמו בתחרות של האינגליש אני אשרשר כמה קטגוריות. לכל קטגוריה תשרשרו את מי שלדעתכם מגיע לו לזכות.. שתפו פעולה ובהצלחה!

Ruf Lil RusGal

New member
הסוס הטוב ביותר!!

טוב יש לי שניים....: 1. קינג אוף רמיניק !!!!!! 2. יו אר סנסשיונל חוזה!!!!!! 3. מיוזיק צ'יק אולינה(תותח אבל מכוער.....) ד"א היי אני חדשה פה.... קוראים לי גל בת 14 וחצי מגליל ים מתחרה בריינינג 15 ו15 ירוקי (מקווה) נחמד פה..:)

מיוזיק ממש לא מכוער

הוא קצת קרצ (מהמילה קרצייה לאלו שלא הבינו) אבל הוא ממש לא מכוער!! תטפלי בו ותגידי שהוא מכוער. זה שהשפקיצו עליו קצת מוקה וקפה זה לא אומר שהוא מכוער, ולמי שלא מבין במי מדובר: מיוזיק צ'יק אולינה

Ruf Lil RusGal

New member
חחח

אני מאוד אוהבת את המבנה שלו! המבנה שלו באמת מאוד יפה.. אבל אני לא אוהבת סוסי אפלוסה אולי הוא לא מכוער אבל הוא לא הכי יפה... אני לא מכירה אותו "אישית" אולי הוא חמוד.... אין לי מושג

אולי

יש הרבה מיוזיקים. הסבא שלו הוא סמארט צ'יק אולינה, ואבא שלו זה- נו ברנדון דיס צ'יק

הרוכב הקשוח ביותר...

זה ניראה לי שי קנטי..!!! דרך אגב קוראים לי מתן אני רוכב בחוות ברטמן ...ואני יתחרה בריינינג עד 15 או 15 ירוקי...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifרק כנסו ותראו אותה

אז עכשיו, אחרי ראיתם, נכון שזה פשוט ברור שזאת היא???

housty

New member
יפה...אבל לא הכי יפה...

נראה לי שיש לנו באורווה אחות של הסוסה הזאת. קוראים לה צ'יקיטה. הן דומות מאוד, רק שלצ'יקיטה יש תעודות של אלופת ישראל על היופי שלה...

למעלה