איזה שאלון ארוך כמו אגדת פסח
שם : כוכבה. פירסינג : לא. קעקועים : לא. גובה : 1.64 מידת נעליים : 38. צבע שיער : שחור. אחים/אחיות : יש לי עוד 4 אחיות. בן/בת כמה את/ה נראים : אומרים שאני נראת בת 21. משקפיים? : רק לקריאה ולמחשב. גשר? : היה לי בגיל 12. עבר פלילי : לא. שפות : עברית, אנגלית וספרדית. הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : לא זוכרת. סרט מושכר שראית : לא זוכרת סרט בקולנוע : לא זוכרת. שיר ששמעת : של מוש בן ארי-"בין הצלילים" שיר יפה. השיר שנתקע לך בראש : יש 2 "של יוסי-"לעוף כמו ציפור" והשני של בועז שרעזי- "אם את עדיין אוהבת אותי" שיר מדהים. הדיסק שקנית : הדיסק האחרון שקניתי. של הראל סקעת. הדיסק ששמעת : וויטני יוסטון. האיש שהתקשרת אליו : חברה טובה שלי. האיש שהתקשר אליך : חברה טובה שלי. תוכנית טלוויזיה שראית : "השיר שלנו" . איש שחשבת עליו : ידיד שלי. האם; את/ה דלוקה על מישהו : לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן. את/ה רוצה עוד פירסינג : . את/ה אוהבת רכבות הרים : לא יש לי פחד גבהים. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : לא. מערכת יחסים ממרחקים : בעד. להרוג אנשים :לא. עישון אצל בני עשרה : נגד גם אצל מבוגרים,לא יכולה להריח את הריח הזה. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אין לי בעיה אם זה עושה להם טוב. האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן. אי פעם בכית על בן : לא. אי פעם שיקרת : כן,שקר לבן. אי פעם נעצרת : לא. היית מאוהבת : לא. נשבר לך הלב : לא שברת לבבות : לא יודעת אולי. השם שלך הופיע בעיתון : לא התחרטת על דברים שעשית : יכול להיות. מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : פסק זמן. סרט מצויר : קפיקו קורנפלקס : כריות/קורנפלקס רגיל. מסטיק : מאסט. צבע : שחור ותכלת. יום בשבוע : חמישי. היום הכי לא מועדף : ראשון. ג'לי : . תכשיט : שרשרת,טבעת. חורף\קיץ : ברור שקיץ. בחדר: האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : חברה שלי. ראה אותך בוכה : . הלכת איתו לסרט : חברה שלי. צעק עליך : הבן אדם האחרון שצעק עלי?? אחותי,וכוחים. שלח לך אימייל : חברה שלי. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : כן. הופעת בציבור בפיג'מה? : לא. בכית בסרט? : כן. היית על במה? :לא חשבת שאת\ה הולך למות? : לא נכשלת במקצוע? : כן. הורידו אותך כיתה? : לא. הקפיצו אותך כיתה? : לא. רצית להיות המין השני? : לא. דברים אהובים ; שיר אהוב : של וויטני יוסטון אוכל אהוב : קציצות עם רוטב עגבניות של אמא שלי. תוכנית אהובה :ארץ נהדרת,מועדון לילה ספורט אהוב : חחחחחחח תחביב : לעשות שופינג והרבה זמר/זמרת/להקה אהובים : יוסי אזולאי,וויטני יוסטון,שלומי שבת,מירי מסיקה,סינרגייה וואי יש המון זאת רשימה ארוכה. עיתון אהוב :לאישה ופני פלוס. וסתם; מה השעה עכשיו? : 21:54 תפוח או בננה? : בננה. כחול או אדום? : כחול ... סתיו או אביב? : אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? : אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : לראות טלויזיה. איזה ארוחה אחרונה אכלת? : מוקפץ. תיכון או אוניברסיטה? : אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? : לא. רעש אחרון ששמעת? : מוזיקה. ריח האחרון שהרחת? : עוגת פאי שוקולד שהכנתי.