אוסקר ב-
אנשים

אוסקר ב-../images/Emo43.gif אנשים

תמיד רציתם לדעת מה באמת קורה מאחורי הקלעים של מערכת הפורומים? באירוע ייחודי ומרגש תתארח ביום ראשון הבא 'הנהלת הפורומים' בפורום מיץ תפוזים. זה הזמן להעלות את כל מה שתמיד רציתם לדעת אך לא העזתם לשאול! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=94526487
לקראת טקס האוסקר שייתקיים הערב בארה"ב, פורום עולם הבידור והזוהר מזמין אתכם לספיישל מיוחד שכולל את רשימת שמות ותמונות המועמדים, המועמדויות וכמובן תמונות מהאירוע עצמו. רוצים להכנס לאקשן? הכנסו כבר עכשיו לשרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=624&msgid=94509775

1מאיוש

New member
שאלון (ארוך!!!) מאודליה...

לקוח מאחד הפורומים: הרי לכם שאלון ארוך נורא ומי שרוצה שיענה עליו [כל האופוזיצייה נא לשבת במקומות ולהיות רגועים]. אז יאללה לעבודה. קצת בכללי; שם : פירסינג : קעקועים : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בן/בת כמה את/ה נראים : משקפיים? : גשר? : עבר פלילי : שפות : הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : סרט מושכר שראית : סרט בקולנוע : שיר ששמעת : השיר שנתקע לך בראש : הדיסק שקנית : הדיסק ששמעת : האיש שהתקשרת אליו : האיש שהתקשר אליך : תוכנית טלוויזיה שראית : איש שחשבת עליו : האם; את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים : את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : עישון אצל בני עשרה : נסיעה במכונית אחרי ששתית : מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : האם את\ה; אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת : כמה פעמים; היית מאוהבת : נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית : דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : ממתק : סרט מצויר : קורנפלקס : מסטיק : צבע : יום בשבוע : היום הכי לא מועדף : ג'לי : תכשיט : חורף\קיץ : בחדר: האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : צעק עליך : שלח לך אימייל : האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : הופעת בציבור בפיג'מה? : בכית בסרט? : היית על במה? : חשבת שאת\ה הולך למות? : נכשלת במקצוע? : הורידו אותך כיתה? : הקפיצו אותך כיתה? : רצית להיות המין השני? : דברים אהובים ; שיר אהוב : אוכל אהוב : תוכנית אהובה : ספורט אהוב : תחביב : זמר/זמרת/להקה אהובים : עיתון אהוב : וסתם; מה השעה עכשיו? : תפוח או בננה? : כחול או אדום? : סתיו או אביב? : מסנג'ר או אייסיקיו? : מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : איזה ארוחה אחרונה אכלת? : תיכון או אוניברסיטה? : אתה משועמם/ת? : רעש אחרון ששמעת? : ריח האחרון שהרחת? :

אני יענה...

שם : אודליה פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1.55 + (אני מקווה חח) מידת נעליים : 37 צבע שיער : שטני כזה.. אחים/אחיות : 5 אחים 4 אחיות בן/בת כמה את/ה נראים : פחות מהגיל שלי חח משקפיים? : אין גשר? : אין עבר פלילי : אין שפות : עברית ספרדית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : משהו עם כלב בשעות הלילה סרט מושכר שראית : סטפ אפ סרט בקולנוע : אממ ממזמן חח מי זוכר שיר ששמעת :Reyli-amor del bueno השיר שנתקע לך בראש : por besarte- lu הדיסק שקנית : חח האחרון אני חייבת להודות של יוסי הדיסק ששמעת : החדש של alex ubago האיש שהתקשרת אליו : חברה שלי האיש שהתקשר אליך : ידיד שלי.. (אפשר לומר חח) תוכנית טלוויזיה שראית : המשחק של בית"ר (זה נחשב???) איש שחשבת עליו : **** האם; את/ה דלוקה על מישהו : אפשר לומר.. את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : תלוי.. (אההם אההם מאיה מבינה אותי חח) את/ה רוצה עוד פירסינג : אין והייתי רוצה אבל אין אומץ את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : פולין בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : אם אוהבים ואפשר לארגן פגישות פעם בשבוע אז כן להרוג אנשים : את הערבים ברור עישון אצל בני עשרה : הכל פוזות! נסיעה במכונית אחרי ששתית : ממש לא! אותנו בבר מאסטר לימדו אם נוהגים לא שותים (כי לא נהנים!!) מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : איככ האם את\ה; אי פעם בכית על בת : לא.. אי פעם בכית על בן : כן.. אי פעם שיקרת : כן.. אי פעם נעצרת : כמעט חח במשחק של בית"ר.. אבל אני נראת ילדה טובה
כמה פעמים; היית מאוהבת : 1 באמת באמת כל השאר לא בטוחה.. (אין כמו אהבה ראשונה לא?) נשבר לך הלב : באותה אהבה ראשונה טפשית.. שברת לבבות : אני אולי מניאקית אבל בזמן האחרון יצא לי ל-4 אנשים.. השם שלך הופיע בעיתון : לא שידוע לי חח התחרטת על דברים שעשית : לא זכור לי שקרו דברים כאלה.. דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : הכל!! סרט מצויר : - קורנפלקס : כריות מסטיק : לא זוכרת איך קוראים לו ההוא עם הג'לי הזה בפנים.. צבע : ורוד וחום.. יום בשבוע : שבת היום הכי לא מועדף : ראשון ג'לי : תות תכשיט : שרשרת חורף\קיץ : קיץ בחדר : מיטה האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : חברה שלי ראה אותך בוכה : הנהג בגן.. הלכת איתו לסרט : - צעק עליך : הגננת בגן.. שלח לך אימייל : ידיד שלי (כפרה עליו) האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : ברור (לפני שבועיים הערך חח) הופעת בציבור בפיג'מה? : כן.. בכית בסרט? : כן.. היית על במה? : כן.. חשבת שאת\ה הולך למות? : כםן.. נכשלת במקצוע? : כן.. הורידו אותך כיתה? : לא.. הקפיצו אותך כיתה? : לא.. רצית להיות המין השני? : ממש לא.. דברים אהובים ; שיר אהוב : הרבה אוכל אהוב : אלפחורס - עוגיות ארגנטינאיות תוכנית אהובה : אני לא רואה טלוויזיה ספורט אהוב : כדורגל תחביב : אין לי זמן לנשום!! זמר/זמרת/להקה אהובים : יוסי כמובן.. ומחו"ל: alex ubago,luis fonsi,ricardo arjuna, lu,ועוד ועוד עיתון אהוב : - וסתם; מה השעה עכשיו? : 23:18 תפוח או בננה? : תפוח כחול או אדום? : אדום סתיו או אביב? : אביב מסנג'ר או אייסיקיו? : תלוי במצב רוח מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : לדבר עם ידיד שלי ולישווןןן איזה ארוחה אחרונה אכלת? : מרק בעע אני חולה תיכון או אוניברסיטה? : אוניברסטיה אתה משועמם/ת? : ברור חח אני עונה לזה.. רעש אחרון ששמעת? : אני שומעת שירים במחשב.. ריח האחרון שהרחת? : הבושם של אח שלי.. (אין על רושאססס)

orianush

New member
אני אענה :)

שם : אוריאן פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : לא יודעת.. נמוכה חח מידת נעליים : 38 צבע שיער : חום עם גוונים אחים/אחיות : אח ואחות בן/בת כמה את/ה נראים : לא יודעת.. תלוי משקפיים? : אין גשר? : אין עבר פלילי : כןן יש לי 7 תיקים שפות : עברית הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : "התפסן בשדה השיפון" לאיזה עבודה.. סרט מושכר שראית : לא זוכרת.. סרט בקולנוע : לא זוכרת שיר ששמעת : "לנשום"- בעז שרעבי השיר שנתקע לך בראש : "אם את עדיין אוהבת אותי" הדיסק שקנית : אה.. לא יודעת.. מזמן.. הדיסק ששמעת : כנ"ל האיש שהתקשרת אליו : חברה שלי האיש שהתקשר אליך : ידיד תוכנית טלוויזיה שראית : ערב התרמה לווראייטי איש שחשבת עליו : ידיד חח האם; את/ה דלוקה על מישהו : אממ... לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : בערך את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : לאא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : לא בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד.. גם אצל מבוגרים נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : לא אכפת לי האם את\ה; אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן.. מי לא? אי פעם נעצרת : לא כמה פעמים; היית מאוהבת : לא יודעת נשבר לך הלב : אף פעם שברת לבבות : לא יודעת.. אולי השם שלך הופיע בעיתון : אף פעם התחרטת על דברים שעשית : הרבה פעמים דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : אממ... שוקולד סרט מצויר : מלך האריות קורנפלקס : קורנפלקס מסטיק : אורביט צבע : תכלת יום בשבוע : אין מועדף היום הכי לא מועדף : שני ג'לי : תכשיט : שרשרת, שעון, טבעת חורף\קיץ : אביב חח בחדר: מחשב.. האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : אה.. חברה הלכת איתו לסרט : חברה צעק עליך : אחותי חחח שלח לך אימייל : דודה שלי האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : אולי הופעת בציבור בפיג'מה? : לא בכית בסרט? : כן היית על במה? : יכול להיות אבל סתם איזה מסיבת סיום חח חשבת שאת\ה הולך למות? : כן נכשלת במקצוע? : כן הורידו אותך כיתה? : לא הקפיצו אותך כיתה? : לא רצית להיות המין השני? : כן חח דברים אהובים ; שיר אהוב : יש הרבה אוכל אהוב : -- תוכנית אהובה : "חברים" ספורט אהוב : תחביב : זמר/זמרת/להקה אהובים : יוסי, הראל מויאל, שלומי שבת, שרית חדד וכו'... עיתון אהוב : וסתם; מה השעה עכשיו? : 23:23 תפוח או בננה? : תפוח כחול או אדום? : כחול סתיו או אביב? : אביב מסנג'ר או אייסיקיו? : אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? : ? תיכון או אוניברסיטה? : לא הייתי עדיין באוניברסיטה אז אני לא יודעת אתה משועמם/ת? : לפעמים רעש אחרון ששמעת? : הטלוויזיה ריח האחרון שהרחת? : נר

taloss

New member
אני...../images/Emo13.gif

קצת בכללי; שם : טל פירסינג : חס וחלילה חחח קעקועים : חס וחלילה חחח גובה : 1.63 מידת נעליים :38 צבע שיער :חום-שחור אחים/אחיות :4 בן/בת כמה את/ה נראים :בת 15 וחצי משקפיים? : כן רק לקריאה ממש דחופה חח גשר? : לא... עבר פלילי : לא... שפות : עברית כמובן אנגלית והשפת אם צרפתית.. הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : משחק השעות(קוראת) סרט מושכר שראית : סטאפ אפ סרט בקולנוע : לא זוכרת כבר... שיר ששמעת : משהו בצרפתית... השיר שנתקע לך בראש : תצחקו תצחקו אבל דרך ארוכה.. הדיסק שקנית : לא זוכרת.. הדיסק ששמעת : הראל מויאל.. האיש שהתקשרת אליו : חברה שלי האיש שהתקשר אליך : חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית : אממ ראיתי כדורסל.. איש שחשבת עליו : אמא האם; את/ה דלוקה על מישהו :לא.. את/ה רוצה לגור במקום אחר :לא.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :לא.. את/ה רוצה עוד פירסינג : לא... את/ה אוהבת רכבות הרים :כן.. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] :בצרפת איזה 4 פעמיים.. בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : אממ נמנעת חח סתם ככה וככה להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה :נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית :נגד האם את\ה; אי פעם בכית על בת : לא.. אי פעם בכית על בן : לא.. אי פעם שיקרת : כן.. כמה פעמים; היית מאוהבת :לא... נשבר לך הלב :לא... שברת לבבות : לא... השם שלך הופיע בעיתון :כן.. התחרטת על דברים שעשית : כן.. דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : ממתק : במבה סרט מצויר :תפוס את הכריש חח קורנפלקס : תלמה.. מסטיק :אממ בזוקה צבע : אדום יום בשבוע :חמישי היום הכי לא מועדף :שלישי ג'לי : מה? תכשיט : אממ שרשרת.. חורף\קיץ : חורף.. בחדר: האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : אני... ראה אותך בוכה : אמא הלכת איתו לסרט :אחותי.. צעק עליך : אממ חברה שלי שצחקנו.. שלח לך אימייל : חברה שלי האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? :כן.. הופעת בציבור בפיג'מה? : לא.. בכית בסרט? :כן.. היית על במה? :כן.. חשבת שאת\ה הולך למות? :לא נכשלת במקצוע? :לא.. הורידו אותך כיתה? :לא הקפיצו אותך כיתה? : לא רצית להיות המין השני? :לא.. דברים אהובים ; שיר אהוב : אמממ קשה לא יודעת יש המון.. אוכל אהוב : ספגטי ושניצל חחח תוכנית אהובה : השמינייה ספורט אהוב : איזו שאלה כדורסל!!! תחביב : לשחק כדורסל..! זמר/זמרת/להקה אהובים :הראל מויאל ויוסי אוזלאי עיתון אהוב : שופינג.. וסתם; מה השעה עכשיו? : 10 שלושים ושש תפוח או בננה? : בננה כחול או אדום? : אדום סתיו או אביב? : אביב מסנג'ר או אייסיקיו? :איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : אממ לדבר באיסיקיו חח איזה ארוחה אחרונה אכלת? : אממ פרוסה.. תיכון או אוניברסיטה? :תיכון אתה משועמם/ת? : לא.. רעש אחרון ששמעת? : הרעש של הגשם.. ריח האחרון שהרחת? :במבה.. סוףף סוףףףףףףףף

lir2004

New member
אני... אני... אני...

קצת בכללי; שם : לירן שחק. פירסינג : ממש ממש ממש ממש לא!!! קעקועים : ממש ממש ממש ממש ממש לא!!! גובה : איי רילי דונט אב אני מושג... משהו כמו 1.80... אולי... מידת נעליים : 42-44... צבע שיער : חום. אחים/אחיות : שלושה - שתי אחיות ואח. בן/בת כמה את/ה נראים : אאא... איי רילי דונט אב אני מושג... משקפיים? : כן. גשר? : לא. עבר פלילי : כן... פעם רצחתי את החתולה של השכנים... חחחחחחחחחחחחחחח... נראה לכם?!?! שפות : עברית, אנגלית, ספרדית... הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : אוואה... הספר האחרון שקראתי?!... "גיבור על חזקים"... ספר נהדר! סרט מושכר שראית : אני לא שוכר סרטים... סרט בקולנוע : אני כמעט ולא רואה סרטים בקולנוע... אבל האחרון שראיתי, היו שניים: "השתולים" ו"הבועה"... סרטים נהדרים! שיר ששמעת : "לחלום" - הראל סקעת... השיר שנתקע לך בראש : "איפה הן הבחורות ההן" - יהורם גאון... בעיקר בגלל החיקוי שאני עושה לו... חחחחחחחח... הדיסק שקנית : "שלום לאמונות" - מירי מסיקה המלכה!!! הדיסק ששמעת : "שלום לאמונות" - מירי מסיקה המלכה!!! האיש שהתקשרת אליו : חחחחחחחחחח... האמת היא שבפעם האחרונה התקשרתי ללשכת הגיוס... סיפור ארוך... האיש שהתקשר אליך : מי ייתקשר אלי אם כולם שונאים אותי?!?!?!?! תעשו לי טובה!!!!!! תוכנית טלוויזיה שראית : "מי רוצה להיות יהודי" עם גיל קופטש... תוכנית טובה... איש שחשבת עליו : אני חושב על כולם בבת אחת... חחחחחחחחחחחח... האם; את/ה דלוקה על מישהו : מישהי! ו...כן... את/ה רוצה לגור במקום אחר : למה לא?! - משנה מקום - משנה מזל! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : למה לא?! את/ה רוצה עוד פירסינג : לאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!! את/ה אוהבת רכבות הרים : לא אוהב... אבל זה נחמד כזה... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : הכי רחוק שהגעתי, זה אמריקה... בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : נגד. להרוג אנשים : נגד. עישון אצל בני עשרה : נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : כל עוד אני לא כלול בזה... שיחיו באושר ובעושר... האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן. אי פעם בכית על בן : תלוי... אם זה כי הרביצו לי כשהייתי קטן - אז כן... אי פעם שיקרת : כן... מי לא משקר?!?! אבל אני לא בן אדם שקרן... אני יותר בכיוון של "שקרן שהולך עם האמת שלו"... חחחחח... סתם... אני לא שקרן... אי פעם נעצרת : לא. כמה פעמים; היית מאוהבת : יותר מדי, לטעמי... בייחוד שאני אחד שאף אחת לא תתאהב בו... נשבר לך הלב : יותר מדי, לטעמי... בייחד שאני אחד שאף אחת לא תתאהב בו... שברת לבבות : חחחחחחחחחחחחחחחחח... אפילו לב במעבדת כימיה לא שברתי... מי תשים עלי?!?!?!?! השם שלך הופיע בעיתון : בינתיים רק פחת אחת (עם דגש על בינתיים!)... כשהיה את המופע לכבוד יוני רועה... התחרטת על דברים שעשית : המוןןןןןןןןןןן... דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : אהבה. ממתק : פאי תפוחים. סרט מצויר : סרט - "אחי הדוב". סידרה - "ארתור". קורנפלקס : הרגיל... מסטיק : בזוקה... צבע : כחול. יום בשבוע : שישי-שבת... היום הכי לא מועדף : ראשון... קשה לחזור כל שבוע מחדש ללימודים... ג'לי : ... תכשיט : "חיוך הוא התכשיט היקר ביותר של האישה!". חורף\קיץ : קיץ... בחדר: המחשב והטלויזיה... וגם המקרופון הדמו שלי, שאני מתאמן איתו... האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : אני. ראה אותך בוכה : לא זוכר. הלכת איתו לסרט : לא זוכר. צעק עליך : דורון... הוא כל הזמן צועק עלי... שלח לך אימייל : אלון האריס... הבמאי של טקס הסיום... הוא הגיב על שיר הסיום שכתבתי... האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : אין מצב שאני אומר למישהו "אני אוהב אותך" בלי להתכוון... הופעת בציבור בפיג'מה? : לא. בכית בסרט? : כן... "סיפור אהבה בלתי נשכח!"... לא צריך להגיד יותר... היית על במה? : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... מה אתם חושבים?! חשבת שאת\ה הולך למות? : קיוויתי שאני הולך למות... נכשלת במקצוע? : אני כל החיים נכשל. הורידו אותך כיתה? : לא. הקפיצו אותך כיתה? : לא. רצית להיות המין השני? : לא נראה לי... דברים אהובים ; שיר אהוב : יש כל-כך הרבה שירים שאני אוהב... אוכל אהוב : שניצל. תוכנית אהובה : "אמריקן איידול", "ארץ נהדרת", "ראש גדול" ו"השיר שלנו". ספורט אהוב : אין ממש ספורט שאני ממש ממש אוהב... תחביב : לשיר, לכתוב, לעשות סטנד-אפ, חיקויים... כל מיני... אבל אני רוצה להפוך את זה למקצוע... זמר/זמרת/להקה אהובים : אוואה... יוסי אזולאי, קרן פלס, מירי מסיקה, הראל סקעת... וכ"ו וכ"ו וכ"ו... עיתון אהוב : אני לא ממש אוהב לקרוא עיתון... וסתם; מה השעה עכשיו? : 14:06 תפוח או בננה? : ב-נ-נ-ה. כחול או אדום? : כחול. סתיו או אביב? : אם בבנות - סתיו, אם עונות - אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? : [email protected] , 197667606 מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : כנראה שלנוח ואז למורה לפיתוח קול... איזה ארוחה אחרונה אכלת? : ביצה קשה בלחמניה. תיכון או אוניברסיטה? : תיכון. אתה משועמם/ת? : מצ'טעמם בכיף... רעש אחרון ששמעת? : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ביום חמישי היה הרבה רגש בערב "כישלונות"... ריח האחרון שהרחת? : לא זוכר...

bu1li

New member
אני=]

קצת בכללי: שם:בר פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.65 מידת נעליים:38 צבע שיער:חום אחים/אחיות:אח ואחות בן/ת כמה את/ה נראים:איןן לי מושגג...מזה השאלה הזאת?!חחח משקפיים:אין גשר: רק לעוד שבועיים:):) עבר פלילי:כן בטח... שפות:עברית אנגלית הדבריםהאחרונים שעשית: ספר שקראת: מר ורטיגו...ספר מוזר:S סרט מושכר שראית:נמנמ JUST MY LUCK סרט בקולנוע:לא זוכרת... שיר ששמעת:הלילה יעבור-יפתי השיר שנתקע לך בראש: גשם חזק-מוניקה סקס הדיסק שקנית:יוסי אזולאי הדיסק ששמעת:יוסי אזולאי.. האיש שהתקשרת אליו: אמא =] האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלויזיה שראית:עכשיו...יאיר לפיד..:| איש שחשבת עליו: :X האם: את/ה דלוקה על מישהו: לא חושבת... את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא! את מאמינה באהבה וירטואלית: לא נראה לי אתה רוצה עוד פירסינג: כן...אני רק צריכה אומץ... את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןן זה אחד הדברים השווים הייתם בחו"ל:כן..הולנד ספרד בעד/נגד: מערכות יחסים ממרחק: אם זה עובד אז למה לא... להרוג אנשים:שאלה מיותרת!! עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכללי נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגדד מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: אין לי שום בעיה עם זה האם את/ה אי פעם: בכית על בת: לא בכית על בן:לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לאאא כמה פעמים: היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: אף פעם... שברת לבבות: אני מקווה שלא שברתי לב של אף אחד השם שלך הופיע בעיתון:00 התחרטת על דברים שעשית: מלאאאא דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק:שוקולדד סרט מצוייר: וואי מלא..אני אוהבת סרטים מצויירים.... קורנפלקס:כריות מסטיק: אבטיח:) הגדולים האלה שבקושי אפשר להכניס לפה צבע:כחול יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי:תות תכשיט: טבעות חורף/קיץ:קיץ בחדר: המחשב האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך:חברה ראה אותך בוכה:לא זוכרת... הלכת איתו לסרט:חברות צעק עלייך: אחותי=// שלח לך אימייל: חברה... האם אי פעם: אמרת" אני אוהבת אותך" והתכוונת:כן הופעת בציבור בפיג'מה:תגדירו בציבור..חחחח בעיקרון כן בכית בסרט:כן >< היית על במה: לצערי ולצער מי שראה.. חשבת שאתה הולך למות: לפני שלושה ימים- היה מחבל ליד הבצפר שלי והיה בלגן.. נכשלת במקצוע: יאפ :S הורידו אותך כיתה:נופ הקפיצו אותך כיתה:NOPE רצית להיות המין השני: תלוי...נראה לי שכן דברים אהובים: שיר אהוב:יש מלאא NO MUSIC-NO LIFE אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: גם יש הרבה. נראלי מרחק נגיעה ספורט אהוב:שחיה תחביב: מחשב טלויזיה לשחות ל-י-ש-ו-ן זמר/זמרת/להקה אהובים:יוסי אזולאי ^^ עיתון אהוב:ראש אחד/מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו:10:10 תפוח או בננה: תפוח כחול או אדום:כחול סתיו או אביב:אביב מסנגר או אייסיקיו:מסנגר מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה: לראות הישראלים =] איזה ארוחה אחרונה אכלת: קורנפלקס..עצלנית:p תיכון או אוניברסיטה:תיכון את/ה משועממ/ת: כנראה שכן אם אני עושה כאלה שאלונים ארוכייים רעש אחרון ששמעת: מוזיקה... ריח אחרון שהרחת:עוגה..יאמיי ולסיום: () () (*_*) סופסוף סיימתי :pP

moranush86

New member
מגילת אסתר פראיירית לעומת השאלון...

שם : מורן. פירסינג : היה בגבה. קעקועים : הלוואי. גובה : 1.75 מידת נעליים : 41. צבע שיער : חום. אחים/אחיות : אח ואחות. בן/בת כמה את/ה נראים : אומרים ש-24, 25 ככה... משקפיים? : לא. גשר? : לא. עבר פלילי : NEXT. שפות : עברית, אנגלית וספרדית. הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : אני עכשיו קוראת את "הלב" של רם אורן. סרט מושכר שראית : "ארבעה אחים" - על הפנים. סרט בקולנוע : "דז'ה וו" אחד הסרטים היותר טובים שראיתי אי פעם. שיר ששמעת : "חג פורים חג פורים חג גדול לילדים..." השיר שנתקע לך בראש : "חג פורים חג פורים חג גדול לילדים..." הדיסק שקנית : הדיסק האחרון שקניתי... וואו ממזמן קניתי את הדיסק הכפול החי של עברי לידר. הדיסק ששמעת : קרן פלס. האיש שהתקשרת אליו : קשור לעבודה. האיש שהתקשר אליך : כנ"ל. תוכנית טלוויזיה שראית : אתמול ראיתי "השיר שלנו" ומאתמול לא ראיתי טלוויזיה. איש שחשבת עליו : חבר שלי. האם; את/ה דלוקה על מישהו : אני מאוהבת במישהו... זה נחשב לדלוקה? את/ה רוצה לגור במקום אחר : הוואי!!! לא האמת החלום הרטוב שלי הוא לגור מול הים. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן. את/ה רוצה עוד פירסינג : כן. את/ה אוהבת רכבות הרים : מתה מפחד מהם אבל זה מה שכיף... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : לונדון, פריז וקרואטיה {?!}. בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : בעד. להרוג אנשים : הכי בעד שבעולם!!! מה זאת השאלה הזאת... ברור שלא. עישון אצל בני עשרה : NEXT. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד נגד נגד!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אין לי בעיה עם זה כל בן אדם חי את החיים שלו ומי אנחנו שנתערב ההם... האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן. אי פעם בכית על בן : כן. אי פעם שיקרת : כן. אי פעם נעצרת : בערך... כמה פעמים; היית מאוהבת : פעמיים וחצי........ נשבר לך הלב : פעם אחת. שברת לבבות : פעמיים. השם שלך הופיע בעיתון : אממ... לא לא הופיע. התחרטת על דברים שעשית : אוווו אווווו שאלה טובה............. דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : אהבה
ממתק : קינדר בוואנו. סרט מצויר : באגס באני!!! קורנפלקס : אני לא אוכלת קורנפלקס אבל אם צריך לבחור אז קורנפלקס מסוכר. מסטיק : מאסט. צבע : כחול. יום בשבוע : חמישי. היום הכי לא מועדף : ראשון. ג'לי : מגעיל אותי. תכשיט : עגילים. חורף\קיץ : חורף. בחדר: לא הבנתי את השאלה.. האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : חבר שלי. ראה אותך בוכה : חבר שלי. הלכת איתו לסרט : חברה הכי טובה שלי. צעק עליך : הבן אדם האחרון שצעק עלי?? נראה לי הרס"ר שלי בשרות הצבאי. שלח לך אימייל : דוד שלי. האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : כן. הופעת בציבור בפיג'מה? : כן. הרבה פעמים האמת... בכית בסרט? : כן. היית על במה? :כן. חשבת שאת\ה הולך למות? : כן. נכשלת במקצוע? : כן. הורידו אותך כיתה? : לא. הקפיצו אותך כיתה? : לא. רצית להיות המין השני? : כן - בשמירה שאת מתה להשתין את מבקשת מאלוהים שיצמיח לך איזה בולבולון קטן... דברים אהובים ; שיר אהוב : בזמן האחרון אני חורשת על החדש של בועז שרעבי. אוכל אהוב : פסטה ושניצל וקובה {בעיקר חמוץ...}. תוכנית אהובה : אממ... יש כמה. ספורט אהוב : חחחחחחחחחחחחחחחחחח תחביב : לישון... זמר/זמרת/להקה אהובים : יוסי אזולאי, מירי מסיקה וקרן פלס, סינרגיה. עיתון אהוב : פנאי פלוס. וסתם; מה השעה עכשיו? : 16:52 תפוח או בננה? : בננה. כחול או אדום? : כחול כמובן מה השאלה... סתיו או אביב? : אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? : מסנג'ר אבל בעיקרון שניהם. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : קניות לבית. איזה ארוחה אחרונה אכלת? : נקניקיות עם תפוחי אדמה וגרגירי תרס חם. תיכון או אוניברסיטה? : תיכון. אתה משועמם/ת? : קצת... רעש אחרון ששמעת? : רעש של ילדים. ריח האחרון שהרחת? : קקה של ילדים... {אני באה ממשמרת בגן ילדים..}. מה זהו נגמר??? דווקא נחמד............

כוכבה 27

New member
איזה שאלון ארוך כמו אגדת פסח

שם : כוכבה. פירסינג : לא. קעקועים : לא. גובה : 1.64 מידת נעליים : 38. צבע שיער : שחור. אחים/אחיות : יש לי עוד 4 אחיות. בן/בת כמה את/ה נראים : אומרים שאני נראת בת 21. משקפיים? : רק לקריאה ולמחשב. גשר? : היה לי בגיל 12. עבר פלילי : לא. שפות : עברית, אנגלית וספרדית. הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : לא זוכרת. סרט מושכר שראית : לא זוכרת סרט בקולנוע : לא זוכרת. שיר ששמעת : של מוש בן ארי-"בין הצלילים" שיר יפה. השיר שנתקע לך בראש : יש 2 "של יוסי-"לעוף כמו ציפור" והשני של בועז שרעזי- "אם את עדיין אוהבת אותי" שיר מדהים. הדיסק שקנית : הדיסק האחרון שקניתי. של הראל סקעת. הדיסק ששמעת : וויטני יוסטון. האיש שהתקשרת אליו : חברה טובה שלי. האיש שהתקשר אליך : חברה טובה שלי. תוכנית טלוויזיה שראית : "השיר שלנו" . איש שחשבת עליו : ידיד שלי. האם; את/ה דלוקה על מישהו : לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן. את/ה רוצה עוד פירסינג : . את/ה אוהבת רכבות הרים : לא יש לי פחד גבהים. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : לא. מערכת יחסים ממרחקים : בעד. להרוג אנשים :לא. עישון אצל בני עשרה : נגד גם אצל מבוגרים,לא יכולה להריח את הריח הזה. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אין לי בעיה אם זה עושה להם טוב. האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן. אי פעם בכית על בן : לא. אי פעם שיקרת : כן,שקר לבן. אי פעם נעצרת : לא. היית מאוהבת : לא. נשבר לך הלב : לא שברת לבבות : לא יודעת אולי. השם שלך הופיע בעיתון : לא התחרטת על דברים שעשית : יכול להיות. מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : פסק זמן. סרט מצויר : קפיקו קורנפלקס : כריות/קורנפלקס רגיל. מסטיק : מאסט. צבע : שחור ותכלת. יום בשבוע : חמישי. היום הכי לא מועדף : ראשון. ג'לי : . תכשיט : שרשרת,טבעת. חורף\קיץ : ברור שקיץ. בחדר: האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : חברה שלי. ראה אותך בוכה : . הלכת איתו לסרט : חברה שלי. צעק עליך : הבן אדם האחרון שצעק עלי?? אחותי,וכוחים. שלח לך אימייל : חברה שלי. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : כן. הופעת בציבור בפיג'מה? : לא. בכית בסרט? : כן. היית על במה? :לא חשבת שאת\ה הולך למות? : לא נכשלת במקצוע? : כן. הורידו אותך כיתה? : לא. הקפיצו אותך כיתה? : לא. רצית להיות המין השני? : לא. דברים אהובים ; שיר אהוב : של וויטני יוסטון אוכל אהוב : קציצות עם רוטב עגבניות של אמא שלי. תוכנית אהובה :ארץ נהדרת,מועדון לילה ספורט אהוב : חחחחחחח תחביב : לעשות שופינג והרבה זמר/זמרת/להקה אהובים : יוסי אזולאי,וויטני יוסטון,שלומי שבת,מירי מסיקה,סינרגייה וואי יש המון זאת רשימה ארוכה. עיתון אהוב :לאישה ופני פלוס. וסתם; מה השעה עכשיו? : 21:54 תפוח או בננה? : בננה. כחול או אדום? : כחול ... סתיו או אביב? : אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? : אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : לראות טלויזיה. איזה ארוחה אחרונה אכלת? : מוקפץ. תיכון או אוניברסיטה? : אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? : לא. רעש אחרון ששמעת? : מוזיקה. ריח האחרון שהרחת? : עוגת פאי שוקולד שהכנתי.

one of a kind1

New member
ME=]]

שם : נופר פירסינג :חחח לכל היותר עגיל שני באוזן... קעקועים :ממש ממש לאאא!!! גובה :1.55 מידת נעליים :37 צבע שיער : חום אחים/אחיות : 3 אחים בן/בת כמה את/ה נראים :18 בערך.. משקפיים? : עדשות.. גשר? : לא.. עבר פלילי : כן,בטח.. שפות : אנגלית ועברית.. הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : פרש הברונזה סרט מושכר שראית : סטפ אפ סרט בקולנוע : החופשה שיר ששמעת :חלום עצוב של דנידין השיר שנתקע לך בראש : אם את עדיין אוהבת אותי של בועז שרעבי הדיסק שקנית : האמת שהדיסק האחרון שקניתי היה של יוסי... האיש שהתקשרת אליו :חברה שלי האיש שהתקשר אליך : חבר הכי טוב שלי איש שחשבת עליו : ידיד שלי האם; את/ה דלוקה על מישהו :לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : ממש לא.. את/ה רוצה עוד פירסינג : אממ חח אני רוצה לעשות נזם אבל אין לי אומץ.. את/ה אוהבת רכבות הרים : לאאא! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] : רומא יוון וטורקיה בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : לא..דבילי.. להרוג אנשים : ערבים כן..<סליחה על הרוע..> עישון אצל בני עשרה : ברור שנגד.. נסיעה במכונית אחרי ששתית : אם שותים לא נוהגים! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : כל אחד יעשה מה שהוא רוצה.. האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן.. אי פעם בכית על בן : כןןן.. אי פעם שיקרת : חח כן.. אי פעם נעצרת : ברור..אתמול..סתם כמה פעמים; היית מאוהבת :פעמיים נשבר לך הלב : פעם אחת שברת לבבות : פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון : לבינתיים לא.. התחרטת על דברים שעשית : לא מתחרטת.. דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות :א-ה-ב-ה ממתק : שוקולד סרט מצויר : מלך האריות!!<2!!> קורנפלקס : איככ מסטיק : בזוקה צבע : סגול יום בשבוע : שישבת היום הכי לא מועדף :שני... תכשיט : טבעות.. חורף\קיץ : חורףף! בחדר: מה?! האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : חברה שלי ראה אותך בוכה : חבר טוב שלי הלכת איתו לסרט : חברים צעק עליך : המנהל שלי...על לא עוול בכפי!!! שלח לך אימייל : אמא האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? :כן.. הופעת בציבור בפיג'מה? :לא שזכור לי... בכית בסרט? :חח תמיד.. היית על במה? : ברור... חשבת שאת\ה הולך למות? :כן.. נכשלת במקצוע? : כן.. הורידו אותך כיתה? : לא הקפיצו אותך כיתה? : לא רצית להיות המין השני? :לאא!!ממש לאאא! דברים אהובים ; שיר אהוב :דז'ה וו של יוסי אוכל אהוב : אממ שניצל תוכנית אהובה : ארתורר! ספורט אהוב : חדר כושר תחביב : לכתוב לשיר ולשחק... זמר/זמרת/להקה אהובים : סינרגיה יוסי דנידין ושירי מיימון.. עיתון אהוב : אין... וסתם; מה השעה עכשיו? :18:27 תפוח או בננה? : בננההה כחול או אדום? : אדום סתיו או אביב? : סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? : אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : לא יודעת אבל לא חסר לי מה לעשות.. תיכון או אוניברסיטה? :תיכון אתה משועמם/ת? : מאודדד רעש אחרון ששמעת? : מוסיקה.. ריח האחרון שהרחת? : של אוכל...חחח

sarit lang

New member
אני...התחלתי בשעה 16:45

באו נראה מתי אני יסיים אותו... שם : שרית פירסינג : נזם קעקועים : לא אבל שבוע הבא אני בעזרת השם אני הולכת לעשות על הכתף ... ובגב התחתון.! גובה : 164 מידת נעליים : 38 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : 8 בן/בת כמה את/ה נראים : 16\17 משקפיים? : לא גשר? : היה לי עד לפני קצת יותר מחצי שנה... עבר פלילי : שפות : אידיש, עיברית ואמרית הדברים האחרונים שעשית; ספר שקראת : לא קוראית ספרים סרט מושכר שראית : לא משכירה סרטים סרט בקולנוע : סטפ-אפ שיר ששמעת : מיי בייבי - מארק אנתוני השיר שנתקע לך בראש : עליך ועליי - שרית חדד הדיסק שקנית : האחרון של יוסי - אני בדרך כלל לא קונה דיסקים הדיסק ששמעת : יוסי האיש שהתקשרת אליו : אחותי האיש שהתקשר אליך : אחי תוכנית טלוויזיה שראית : מרחק נגיעה איש שחשבת עליו : חברה שלי ( היא בחו"ל) האם; את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : אל ממש את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] :כן בצרפת בעד\נגד...; מערכת יחסים ממרחקים : כן ולא זה תלוי באהבה להרוג אנשים : לא עישון אצל בני עשרה : לא נסיעה במכונית אחרי ששתית : כן מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : כן האם את\ה; אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : אני מאמינה שכן אי פעם נעצרת : כן כמה פעמים; היית מאוהבת : 2 נשבר לך הלב : כן שברת לבבות : אני לא יודעת...ואם כן לא בכוונה השם שלך הופיע בעיתון : לא התחרטת על דברים שעשית : כן לפעמים אני בדרך כלל לא מתחרטת דברים מועדפים; מילה בת 4 אותיות : מאמי ממתק : שוקלד פסק זמן סרט מצויר : לא רואה קורנפלקס : לא אוהבת מסטיק : זום צבע : ורוד לבן יום בשבוע : שבת היום הכי לא מועדף : ראשו ג'לי : - תכשיט : טבעות חורף\קיץ : חורף בחדר: ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? האיש האחרון ש; ישן במיטה שלך : אחותי ראה אותך בוכה : ידיד שלי הלכת איתו לסרט : ידיד שלי צעק עליך : המדריכה שלי שלח לך אימייל : אחותי האם אי פעם; אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? : כן הופעת בציבור בפיג'מה? : כן בכית בסרט? :כן היית על במה? :כן חשבת שאת\ה הולך למות? :לא נכשלת במקצוע? : כן הורידו אותך כיתה? : כן הקפיצו אותך כיתה? : לא רצית להיות המין השני? : לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דברים אהובים ; שיר אהוב : כל המעלות - יוסי אוכל אהוב : טוסט תוכנית אהובה : השיר שלנו ומרחק נגיעה ספורט אהוב : כדורגל תחביב : לישווווווון וכמה שיותר זמר/זמרת/להקה אהובים : יוסי עיתון אהוב : פנאי פלוס וסתם; מה השעה עכשיו? : 5.01 תפוח או בננה? : לא זה ולא זה כחול או אדום? : כחול סתיו או אביב? : סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? :אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? : לפתוח בקבוק שמפניה.... איזה ארוחה אחרונה אכלת? : צהריים - בשר ואורז תיכון או אוניברסיטה? : תיכון אתה משועמם/ת? : לא רעש אחרון ששמעת? : של פסנתר... ריח האחרון שהרחת? בושם של ידיד שלי וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sarit lang

New member
טעות - נסיעה במכונית אחרי ששתיתי

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה