אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

רבתי עם חברה, קרה לי משהו מביך עם אבא שלי!! ואני מרגישה פשוט חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל, תרגעי... אני מבטיחה לך שיהיה טוב.
הריב עם החברה רציני, או סתם שטויות? ומה קרה עם אבא? בכל מקרה... תעשי משהו שאת אוהבת, שמשמח אותך... אל תחשבי על כמה שרע. תחשבי על דברים טובים, על אנשים שאת אוהבת ושאוהבים אותך. אל תגידי שאין בשביל מה לחיות, כי זה לא נכון. אני מבטיחה לך שיש לך המוןןן בשביל מה לחיות, ודברים רעים באים רק כדי לחשל אותך, כדי לחזק אותך. תקופות נועדו לעבור, ואני באמת מקווה בשבילך שהתקופה הרעה הזאת תעבור לך מהר
אם את רוצה דלבר עם מישהו, או לאיודעת מה - את תמיד מוזמנת להוסיף אותי למסנ/אייסי, או משו. תהיי חזקה, יהיה טוב.

ShirLewis

New member
מאממי ../images/Emo24.gif

אני גם עוברת תקופה קשה, ואני אפילו עשיתי שטויות, ותראי - עכשיו אני בבית חולים
אל תדאגי, הכל בסוף יתסדר .. רק תחשבי על דברים חיוביים .. אם את צריכה משהו שלחי מסר/ או באייסי [כתוב בשרשור הכרות] אנחנו נעבור את זה יחד
?

תודה.. :)

אתן ממש נחמדות
פשוט בחודש האחרון המצב רוח שלי ממש רע! לא יודעת מה קורה, אני חושבת שאני בדיכאון...

../images/Emo24.gifלכולם יש תקופות כאלה...

ואת צריכה פשוט להיות חזקה, ולהכריח את עצמך לעבור את התקופה המגעילה הזאת. ואנחנו לא סתם נחמדות
, אנחנו באמת מתכוונות למה שאנחנו כותבות... אם בא לך לדבר, את תמיד מוזמנת להוסיף אותי לאייסי/מסנ...
יהיה טוב, תשתדלי להשאר חזקה...

Black Jane

New member
../images/Emo24.gifנורא חשוב שתזכרי,

שלכל מצב רוח רע יש את ההיפך - מצב רוח טוב. איך מגיעים אליו? רואים סרטים יפים, קוראים ספרים, כותבים כאן בפורום
את מוזמנת לשתף אותנו, נוכל לגרום לך להרגיש מעט יותר טוב, או לפחות לנסות :]

למעלה