אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

איזה עצבים, דווקא שאפשר לישון בלי מזגן , עם חלונות פתוחים, אני כבר כמה שעות ערה והשינה ממני והלאה, מכיוון שאני לא צמה, אז כבר נשנשתי משהו מהמקרר, פתרתי תשחצים בעיתון וקראתי את הכתבה של ניקול ריידמן, ראיתי פה ביוטיוב כמה סרטונים משעשעים, העי ניים פקוחות לרווחה ואין טילוויזיה, שזה בדרך כלל הסם שינה שלי, אוף, שייגמר כבר היום כיפור המעצבן הזה.

הדסהש1

New member
בוקרטוב גם אני היום התעוררתי מוקדם

ישנתי בתשלומים.אני בזמן האחרון אני מזיעה כמו שלא היה לי מעולם.קמתי ב12.5 לאחר חצות ישר למקלחת.ולקח לי זמן להרדם.אתמול פתרתי את כל התשבצים של העיתונים.קראתי את הכתבה על ניקול ראידמן.-לא אגיב .
היום אני קוראת ספר של סופר ישראלי
ליעד שהם.שם משפחתו היה גם שם משפחתי לפני הנישואין.ספר על בתי המשפט.אני אוהבת ספרים על משפטים וצדק.וכן סדרות טלויזיה.

תם יום הכיפורים

סיימתי לקרוא את כל העיתון ולפתור את כל התשבצים והתשחצים, כמעט לגמרי,
בידיעות ר"ג יש טור קבוע של ליהיא לפיד, אני מאד אוהבת אותה ומזדהה עם מה שהיא כותבת, הפעם היא כתבה על כל מיני טעויות ועוד דברים שעשתה וביקשה סליחה,
נכנסתי לפייסבוק שלה וכתבתי לה, שאני לא הייתי מבקשת סליחה על שום דבר
מכל מה שהיא כתבה, אני לא אעתיק את זה, כי יש פה אולי עניין של זכויות יוצרים,
אבל אני מציעה לכם להכנס לפייסבוק שלה ולקרוא.
אני הצלחתי לא להשתעמם, אורי לא ידע כל היום מה לעשות עם עצמו, אז
עכשיו הוא מתגלח ועוד מעט יתחילו השידורים בטלוויזיה והוא יתאושש.
שיהיה שבוע טוב ושנה טובה לכולנו וגמר חסימה טובה

yaely2

New member
מנהל
בקשת סליחה

גם אני כמו ציפי לא מאמינה בסליחה כוללנית. רוצה לספר לכם על מקרה שלא ממש סליחה אך היה בה הרבה מן הסליחה.
היתי בחוג לפני עשר שנים בערך ושם נקשרתי מאוד לאישה שהפכנו מהר לחברות טובות. יום אחד רבנו על דבר פעוט אינני זוכרת מה זה היה, אבל זו הייתה דעתי מול דעתה כנגד דעה מסויימת.
אני המשכתי ללכת לחוג, היא התייחסה מאוד בקרירות ואחר זמן מה חדלה להופיע בחוג. שאלתי עליה ואמרו לי שהיא חטפה שפעת רצינית.
נסעתי אליה, צלצלתי בדלת ואמרתי לה "לא באתי לדבר על מה שהיה, באתי רק להציע לך שיש לי מכונית ואני מוכנה להביא לך כול מה שאת צריכה מהסופר, היא מאוד התרגשה והסבירה שרוב המחלה מאחוריה. בעלה מביא את מה שצריך וחזרנו להיות חברות.

בת אל57751

New member
כל הכבוד יעלי מעשה יפה עשית ואם את

לא זוכרת זה כנראה מעשה לא ראוי להזכר

יש מקרים שהם חמורים מאד ,שאפשר לסלוח אבל לא לשכוח
מעשים שגורמים רע לשני בצורה משמעותית לשנים על גבי שנים
למשל הונאה אחד את השני רמיה ושקרים
אני מכירה מקרה במקרה זו גיסתי שאחותה הלשינה עליה במס הכנסה ללא הצדקה
לדעתי קשה מאד לסלוח במקרה זה ,אבל כדאי לסלוח כי סהכ" זה שלא סולח מזיק לעצמו,

למעלה