אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

Zipadidoda

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

חברים! זהו יום אבל! שמו לי ריבועים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף...... :(((((((( וזה לכמה חודשים! איך אני אמור להתנש ככה? יש לכם אולי משהו שיעודד אותי? להגיד משהו שיעודד אותי? :)

SELECTOR

New member
חחחחח ../images/Emo49.gif

קח את זה בחיןך מותק... מה אנחנו לא עושים כדי להיות חתיכים יותר..?! אל תדאג, הזמן יעבור והריבועים יירדו ואז תהיה הרבה יותר יפה. מזל טוב מותק !

MARMELAD

New member
אז תקרא את ההודעה אופס...ותבין

שמי שענה לך קודם זה הייתי אני ולא אחר

i love u

New member
חמוד קח הכל בסבבה... ../images/Emo27.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo37.gif

לפעמים בשביל להיות יפים צריך לסבול יהיה טוב תשתדל לחייך תמיד שיהיה לך אחלה של יום שלך, יפעת

i love u

New member
מרמלדי אתה עוד פה?

יש לי שאלה קטנה... ביררת קצת פרטים לגבי ביקורה של מדונה בארץ? השגת כרטיסים למסיבה?

SELECTOR

New member
למעשה כן

יש לי בעיה עם המחשב בבית כך שאני צריך להיכנס למחשבים זרים בחנויות ולכתוב משם מה שגם מסביר את זה שאין לי כל כך זמן לכתוב הודעות ארוכות כמו שאני אוהב... ל-ע-נ-יי-ן אתמול אחרה"צ חילקו כרטיסים למסיבה ב DOME ברדיו וחברים שלי התקשרו כל הזמן ולא עלו לצערנו לשידור לפיכך גם לא זכו בכרטיסים אחחח עוד אכזבה למרמלד לכן הגיעה הזמן לשכב את דרכי למועדון וכבר התחילו בירורים לגבי חברים שעובדים בתחום.. לא נשאר עוד הרבה זמן! אוף. למה לא אמרתם לי שהיא תהיה פה מוקדם יותר?????

MARMELAD

New member
אחחחח שיט

עוד פעם נכנסתי תחת הניק המטופש הזה מה נסגר עם SHARE COMPUTERS???? אני רק מקווה שלא ייכנס איזה טמבל וירשום הודעה אינפנטילית בשמי !

i love u

New member
למרמלדי שלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo23.gif

ביאוס רציני...
אני ידעתי על זב בדיוק מתי שאתה ידעת... אני מקווה שבכל זאת תפעיל קצת
והכל יסתדר לך שיהיה לך אחלה של יום ותחייך תמיד ותשמור על עצמך כדי שתוכל לחוות עוד המון זריחות שלך, יפעת

מדונה תבקר בישראל? ../images/Emo35.gif ? ../images/Emo35.gif ?

או מיי גוד? מתי???אני חייב ת´חתימה שלה..אני מעריץ שרוף שלה משנת 84´ אף על פי שעדיין הייתי בחיתולים וינקתי חלב ישר מהמקור...היא תיתן פה מופע או הופעה? כן? בישראל? אני מקווה שהיא לא תשקשק לבוא לפה..הרד הוט צ´ילי פופרז פחדו להגיע..חבל
חוצמזה כרטיסים למופע של מדונה בארץ יעלו הון תועפות לא?אני לא אהיה מסוגל להשיג אפילו אחד...אני לא בליין.. CUZ WE ARE LIVING IN A MATERIAL WORLD, AND I AM A MATERIAL BOY

MARMELAD

New member
זהירות : מידע לא מבוסס

השמועות אומרות שהיא תהיה מחר ב-DOME בכל אופן כל חבריי פקידי הקבלה בודקים הזמנות משונות למחר... סביר להניח שמדובר או בהילטון או בהולידי אין או בדן ת"א לגבי כרטיסים למחר, השגתי ! אז דיווחים בהמשך. שערוריית ג´ורג´ מייקל לא תחזור על עצמה ואני לא אסתפק בחברים שיכורים! המטרה: מדונה

i love u

New member
מרמלדי יצאת גדולללללל ../images/Emo27.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo37.gif

תעשה חיים היום מלאכון
אני מקווה שהכל ילך סבבה ולא כמו עם ג´ורג´ האגדי... אל תשכח להיכנס לספר חוויות תשמור על המיוחד שבך תלך עם המון אנרגיות שלך, יפעת

MARMELAD

New member
אההה... זה מחר מאמי

ואני מחפש בן זוג ייצוגי יש הצעות? הדרישות: שייראה טוב כשהוא תלוי על הכתף שלי

למעלה