אוףףףףףףףףףףףףף
ארוך במקצת)

ליזי38

New member
אוףףףףףףףףףףףףף../images/Emo46.gif ארוך במקצת)

בוקר טוב לכולנו, עברנו את הברית עברנו את האירוע שערכנו לקטנטן הכל היה ממש נפלא עד אתמול. אתמול התקשרה האקסית המכשפתית של בן זוגי ובקול נוטף דבש איחלה לו מזל טוב להולדת הבן, כבר נשמע חשוד, מי שמע את קולה ב6 חודשים האחרונים בכלל? ואז פתאום היא אומרת לו שהיא מוכנה שהוא יבוא לראות את הילדה (שלו המאומצת) ביום שבת הקרוב (בביתה) למשך 3 שעות (לאחר 10 חודשים שהיא לא נתנה לו לראותה). כמובן שהדם שלי התחיל לרתוח אבל התאפקתי, הקטנטן היה תלוי לי על הציצ באותו הרגע ולא התכוונתי להפריע לו בארוחה. לאחר שכולם הלכו לישון אמרתי לבן זוגי שזה ממש לא נראה לי כל הקטע הזה, והוא ענה ששבת זה היום היחידי בו הוא יכול לראות את הילדה, ישמע קצת אגואיסטי אבל שבת זה גם היום היחידי שהוא יכול להיות איתנו בגלל סוג העבודה שלו. בינתיים כותבת רק פה לא אומרת לו כלום אבל מתפוצצת: למה תמיד הוא נכנע לה? למה תמיד מה שהיא רוצה זה מה שמתבצע?

בוקר טוב ליזי

לפני הכל,הגוזל בתמונה נראה גדול ושקט משהו ,זה שלך? ליזי,אני מבינה אותך מאד מאד ,הנה המכשפה מצאה לעצמה נישה להדחף,אך מדובר כאן על ילדה שבעלך לא ראה כמעט שנה ,ולכן לדעתי עם כל הכאב ,תשתדלי להבין ולתמוך. הדרך הטובה ביותר לא לאפשר לה באמת להזיק לכם זה למזער את הכעס להבין שהיא רוצה להרוס ולא לאפשר. ליזי,אל תכנסי בין הילדה לבין בעלך,את תמצאי את עצמך במערכת של כעסים ומריבות.תתמכי תחבקי ותעודדי את בעלך למרות שאת רוצה אותו רק בשבילכם. זאת נישה שיש לך סיכוי להפסיד בה ולכן אני מציעה לך לבחור את דרך התמיכה ובמילים פשוטות להיות בצד שלו. בהצלחה והמון מזל טוב

ליזי38

New member
הגוזל

הזה הוא שלי והוא בן שבועיים, אני לא נכנסת דווקא תומכת ומעודדת גם ברגעים הקשים בהם הוא הרים ידיים, רק מתעצבנת מהמכשושה שיודעת תמיד מתי להכנס בינינו ולהפריע בכל פעם שאנו מגיעים לאיזשהיא נחלה ומנוחה.

וואו

כמה דומה לך הגוזל , ליזי ,תמשיכי לחבק ולהתחבק ולהחזיק את הנשר,היא לא תצליח לקחת אותו ממך,שימרי על האהבה הזאת.... ככה את נראת אחרי לידה? ממש עבר לידך ...אתם נראים נפלא

ליזי38

New member
חחחחחחחחחחחחחח

נדמה לי שיש איזשהיא אי הבנה, הנשר זהו בני הבכור

אכן אי הבנה

ואני כבר התפוצצתי מקנאה ,איך תפסת כזה צעיר וחתיך,ובכלל לא פלא שהמכשפה רוצה אותו בחזרה......

ליזי38

New member
../images/Emo6.gif

היתי רוצה כזה צעיר וחתיך חחחחחחחחחח אבל נשמתי נראה לא פחות רע

ליזי יקרה

טבעם של מכשפות שהן תמיד מופיעות ברגע הכי מתאים להן,והכי מציק .....
אגב בת כמה ביתו המאומצת? אני מקווה ליזי שכשהמכשושה תבין שאין לה סיכוי להרוס לכם כי אתם חזקים ואוהבים,היא תוותר. הגוזל בן שבועיים? נראה הרבה יותר גדול

ליזי38

New member
בתו

המאומצת היא בשבוע הבא בת 7. ותודה תודה, התנפחתי מגאוה

yaeli4

New member
ליזי איזה נשר איזה גוזל פיסטוקי../images/Emo140.gif

אף אחד לא יכול לעצבן אותך מול האושר הזה, בחיי. איזה מתוקים ומקסימים וחתיכים, מהגדול עד לקטן. קחי נשימה עמוקה, חבל על האנרגיות השליליות שיועברו לפיצפיצון הבונבון הזה.

rolan

New member
ליזי, נשר, גוזלון וה../images/Emo128.gif

ליזי קודמכל - ברכותי שוב...! מקסימים - כולכם ואיזה אומץ!!! לשלוח לנו תמונות, כל הכבוד, אולי גם אנחנו נתחיל לשלוח? לשאלתך/עניניך... לא רוצה לחזור על מה שכבר נאמר, אני גם חושבת שעדיף להוציא את העוקץ. שיסע לבקר אותן, זה קשה לך, אני בטוחה, אך למנוע ממנו את העניין יעשה את הכל קשה ומסובך - שילך בשלום ויחזור אל האושר שיש לו איתך ועם הילדים שמח ומתגעגע... שבת שלום ונשיקה לגוזלון המתוק

maof

New member
שלום ליזי../images/Emo39.gif

קראתי את התגובות שענו לך וגם את מה שאת ענית........ רציתי להוסיף זמן ....וסבלנות......... סימכי עליו שהוא ידע לימצוא את הזמן ולארגן אותו שאף אחד מהצדדים לא יהייה מקופח מעוף

*יערית

New member
ליזי...../images/Emo141.gif

קודם כל מזל טוב ובשעה טובה מקווה שחתכו כמו שצריך והקטן סבל כמה שפחות
לגבי התיסכול שלך שבאופן תאורתי הוא מצודק לדעתי, כנראה שהתעוררה אצל האקסית שלו קנאות מסויימת ולכן בכדי לנצל את הרגעים לטובתה היא משתמשת בילדה ובכך אולי רוצה להרחיק אותו מהתינוק...אפילו לכמה שעות בודדות, כמו שהיא מנצלת לרעה כאשר היא רוצה להוכיח שידה עליונה ולא מאפשרת לו לפגוש בילדה..צודקת היא פתאום התעוררה...מוזר לא? ממש לא..קחי את זה כמו שזה,היא כנראה מקנאה לקשר, והדבר יצר משהו טוב לדעתי....נטו מפגש עם הילדה. תנשמי עמוק,תני לו הרגשה טובה מימלא לא לפגוש את הילדה 10 חודשים בטח הרג אותו..עכשיו למרות שאת צודקת הוא זקוק לתמיכה שלך, האישה לא האישו...רק הילדה נטו! לא חושבת שיש פה עיניין של הכנעה..יש פה עיניין רגיש ביותר על חשבון ילדה,עשי את החושבים שלך,היא מחוץ לחיים שלכם ובטח ע"י עידוד את רק תעזרי לקשר שלכם להתחזק, עזר כנגדו אמרו חז"לינו
התינוק על פי התמונה עושה חשק..הוא כזה מתוקיייייייייייייייייייי
הרבה הרבה אושר ליזי
שבת שלום

1נתי 1

New member
ליז - כנסי

בבמקרה זה יתכנו כמה וכמה תסריטים: יתכן והאקסית סוף סוף השלימה עם הפרידה יתכן והיא מנסה לתקוע טריז יתכן והילדה ביקשה לראות את אבא לכן - בלי עצבים ובלי כעס תני לזמן לעשות את שלו וראי לאן הרוח נושבת - לא הבנתי מדוע הביקור צריך להיות בביתה? ילדה בת 7 ניתן לקחת ולטייל / גלידה/ פארק וכו' קחי בחשבון שאלו רק 3 שעות מתוך כל השבת וגם יתכן וזו פריצת דרך להמשך היחסים עם הילדה דבר אחד חרא לי בהודעתך והוא - ... את הילדה (שלו המאומצת) .. וכאן אני מגלה סוד - גם אני אם מאמצת וילד מאומץ הוא הילד שלי לכל דבר וגם האקס שלי רואה את בתו "המאומצת" כבתו לכל דבר !!!!

ליזי38

New member
נתי

שלו- נכון היא שלו ולא של שנינו מאחר ואפילו לא ראיתי אותה פעם אחת, אפילו לא לחצי שעה כך שאנני יכולה אפילו לחוש אליה משהוא. הלוואי והיא הייתה חלק מהמשפחה המורכבת שלו ושלי אבל היא לא ולא ובחירה שלי אלא מבחירה של אמה ולדבריה גם בחירה שלה (סרבה לראות או לשמוע על "האח" החדש שלה)

1נתי 1

New member
בבקשה כנסי שוב

נעמדתי על רגליי האחוריות לא בגלל המילה - שלו אלא בגלל המילה - מאומצת - שלדעתי בכלל לא היתה רלוונטית לנושא ולבעיה שהועלו בהודעתך גם אני איני מכירה את ילדי בן זוגי - ואנו כבר 8 + שנים ביחד וזה מבחירתם "בעזרתה האדיבה " של האם אולם בתור אם מאמצת - קחי בחשבון שהבת רגישה יותר מילד רגיל שהוריו התגרשו ילד מאומץ כבר חווה נטישה אחת הגירושין בשבילו זו נטישה נוספת הולדת אח חדש &nbsp
ושוב אח ללא גרשיים כי בעלך הוא אביה !!!) מחדד את הפחד שהאב ינטוש לטובת הילד הביולוגי

עלמה 3

New member
נתי, יש המון בדברייך ....

ילד /ה מאומצ/ת , הוא ילד לכל דבר... ואכן קיים כאן קושי יותר ויותר לחוות את חווית הנטישה פעם אחר פעם...גם מאומץ.. גרושין.. לידת אח.. ועוד יותר גרועה להיות מאומצת ע"י אמא אטומה כזאת שלא נותנת למפגשים עם אביה להתקיים...ולבנית קשר כל שהוא... נתי, עכשיו זמן קפה... יאללה תדליקי סגריה

1נתי 1

New member
../images/Emo140.gif ניבהלת מהתמונה ?

וכבר לא מבקשת עוגה? אז דווקא לך

למעלה