אוףףףףףףףףףףףף כמה מעצבן!!!

RUTHIE1

New member
אוףףףףףףףףףףףף כמה מעצבן!!!

קיבלתי שלשום משלוח מדהים מבקבוקית, 7 לקים ובהם AHOY המעלף... אתמול היתה אצלי העוזרת, ואתמול בערב כשחיפשתי אותו (במקום שהנחתי אותו כמובן) לא מצאתי...
דיברתי איתה (היא עובדת עם מישהי אחרת ביחד) היא אומרת שאין מצב שהבחורה לקחה. אמרתי לה שעברתי חמש פעמים על המגירות לפני שהתקשרתי, כולל בדיקה מתחת למיטה שמא התגלגל...
היא היתה פה אחה"צ היום ונדהמה כמובן מהכמויות
ובסוף הגיעה למסקנה שבטח התבלבלתי ושמתי במקום אחר.
ואפילו ברוב חוצפתה הציעה לי 3 לקים שקנתה אתמול (בטח בשוק בשני שקל...
) אני כ"כ מרוגזת שאתן לא מבינות בכלל...רציתי להיות איתו כבר!!!

iefrat

New member
תתנחמי שזה הנזק, אצלי...

היא הלבישה את הבן שלה בבגדים של בני והפעילה מכונה "כי הו אהתלכלך..." קורה, בסדר, למה לא לשאול?

RUTHIE1

New member
אין לך מושג כמה אני מעוצבנת

וכבר המון זמן שרציתי להעיף אותה. כל מיני דברים קטנים וגדולים... זה הקש ששבר את גב הגמל...היא עפה, סופית! וה-AHOY איננו...אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

RUTHIE1

New member
אגב, אמרתי לה שהעניין הוא

שאם היתה שמה ומחזירה למקום, בחיים לא הייתי עולה על זה. אבל הבקבוק פשוט איננו...

Ultra marine

New member
אני חושבת שאת צריכה לדבר איתה שוב

זה ממש לא לעניין. וזה בכלל לא משנה אם זה משהו שכל 20-30 ש"ח, זה עקרון.

b o t t e n

New member
תסלחי לי, עם כל האהבה שלי אלייך ויש בטונות

את
היית עושה לה מארב, כי אם היא הריה אותו, היא בטוח הלכה להחדש איתו. היית צריכה למצוא אמתלה שהן תבואנה אלייך יום למחרת והיית כבר קולטת את זה על הידיים שלך. ואז היית אומרת בנונשלנטיות, שבאמת הלק החדש שלך איננו ועכשיו מצאתו אותו ודורשת ממנה את כל הכסף שקיבלה אתמול עד שהיא מחזירה לך אותו ונותנת לה בערך יום ואם לא שאת ניגשת למשטרה. וזה מניסיון מעוזרת, שבלי בושה, הרימה לי חמישייה של דאודורנא ג'ילט לגבר, ואח"כ אמרה לי שגם ככה אבא בוטן מביא אותם בזיל הזול ובכמויות מארה"ב והנה הכסף עבורם. שתביני במקרה הזה, אם היא הייתה מבקשת שהוא יקנה לה היא הייתה מקבלת מתנה.

b o t t e n

New member
נ"ב- תודיעי לשתיהן חגיגית שטת רואה בהן

האחראיות הבלעדיות להיעלמו של הלק ואת מצפה שהוא שהוא נעלם באורח פלא, ככה הוא גם יחזור. ועוד תודיעי להן שיש לך גם מיליון גרגירי אורז ועדיין אם אחד חסר את יודעת את זה. את גם יכולה להגיד לה שאין בעייה ושתבוא ויסתכלו בהקלטה של המצלמת אבטחה של הבית, ואם יתגלה שהיא לקחה אותו אז את ישר הולכת למשטרה. ותשימי במלמצת וידאו קלטת שקודם צילמת בה את המיקום של הלקים הרבה זמן, וכל רגע תגידי, בטח כבר נראה את זה. בד"כ היא תישבר עוד לפני שתקריני את הסרט או מקס' תוך חמש דק'. במידה ולא והסרט הגיע לקיצו- 20 דק'. תראטי מופתעת מה קרה למצלמה ואז תגידי - פאק עוד פעם תקלה במצלמה?! ואני הייתי גם

למעלה