אוףףףףףףףףףףףף

• פותח הנושא sael
  • פורסם בתאריך

sael

New member
אוףףףףףףףףףףףף

אני לא מרבה לכתוב כאן הרבה אבל קוראת כמעט כל יום, ואני מצטערת על פתיחת ההודעה החדשה אבל חייבת לפרוק. הודיעו לנו היום בעבודה (שאני עובדת בה 4 חודשים) שבגלל המצב העגום בזמן האחרון, יש קיצוצים. אז עד סוף החודש הנוכחי (נשארו 7 ימי עבודה סה"כ) אני והבחורה השנייה שעובדת באותו תפקיד שלי נעבוד לסירוגין (למעשה אני אעבוד 4 ימים והיא 3), ובתחילת החודש הבא יודיעו לנו מה קורה איתנו. הם אמרו שהם ממש לא רוצים לפטר אף אחת מאיתנו אז אולי פשוט יקטינו לנו את היקף המשרה ואת המשכורת. בקיצור, אני חוזרת למעגל מחפשי העבודה. מה שממש מטריד אותי חוץ מהעובדה שעליי לחפש שוב עבודה והלחץ הכלכלי, זה שבעלי אומר שעכשיו אני לא יכולה להרשות לעצמי להיות "מפונקת" ולהתפשר, וזה אומר גם ללכת לעבוד משרה מלאה אם צריך. אני יודעת שהוא צודק אבל עושה לי רע רק לחשוב על כ"כ מעט שעות עם עמית. גם עכשיו שאני עובדת עד 16:00 (וזה שיפור כי קודם עבדתי עד 17:00) אני מרגישה שזה יותר מדי.

משוש30

New member
אז אולי הקטנת המשרה דווקא תתאים לך?

כלומר תעבדי 4 ימים בשבוע...ואולי תשלימי בעבודה חלקים או שעורים פרטיים או משהו את המשכורת ובסוף ייצא לך דווקא טוב?

sael

New member
לא כ"כ נראה לי

כי גם עכשיו המשכורת שלי די נמוכה, אז אם יקטינו את המשרה בטח יקטינו בהרבה את המשכורת וזה ממש לא יתאים. אני עכשיו כבר מתחילה לשלוח קו"ח. בכל אופן, אני לא אעזוב עד שאמצא משהו אחר (אלא אם כן יגידו לי ללכת).

בעסה ../images/Emo4.gif

אל תתיאשי - אולי בכ"ז תמצאי משרה בהיקף שיתאים לשניכם: לא משרה מלאה, אבל יותר מזו הנוכחית. אני יודעת שזה לא כיף להתחיל עבודה חדשה, ולעבור את כל תהליך הקליטה והלימוד מחדש, בפרט שזו הפעם השניה בתקופה כ"כ קצרה. אך בד"כ הכל מסתדר לטובה!

dorlim

New member
באסה ../images/Emo4.gif

אבל אולי זה לטובה, כי כך יהיו לך יותר שעות עם האוצר בנתיים ואח"כ עבודה טובה יותר שיהיה בהצלחה!

בלינקה

New member
בהחלט מבאס

גם הצמצומים במקום שרק התחלת לעבוד בו, וגם העתיד הצפוי. אין סיכוי שתמצאי עבודה בהיקף שעות דומה?

זוג חדש

New member
אוווווויייייייי על זה לא חשבנו.....

ממש הצטערתי לשמוע אתמול בטלפון מגיסתי, שחזרת למעגל מחפשי העבודה... אני אשאל את הבוסים שלי אם הם מכירים איזה משרד שמחפש, מקווה שאני אוכל לעזור. בכל אופן, כמו שכתבת, אל תעזבי עד שתמצאי בשביל שלפחות תקבלי משכורת של 4 שעות ביום. זה עדיף מכלום. והכי חשוב - בהצלחה !!!

galiaS

New member
אבל עד 16:00 זה משרה מלאה, לא?

אני עד לא מזמן עבדתי כל יום עד 16:00 וזה נחשב היה משרה מלאה (עכשיו ירדתי ל- 3 ימים בשבוע). סתם רציתי לעודד אותך שאולי במקום הבא לא תצטרכי לעבוד יותר שעות... באמת מבאס המצב בעבודה אבל תתנחמי בכך שלפחות זה פריוילגיה לחפש עבודה חדשה כשעדין יש עבודה. אפשר להיות יותר בררנים ובעיקר, יותר רגועים.

sael

New member
משרה מלאה זה עד 17:00

עד 16:00 זה כמעט משרה מלאה (במשרדי ממשלה וגופים ציבוריים אז זו נחשבת משרה מלאה אבל לא במגזר הפרטי). אני חייבת להגיד שאני כבר נכנסתי חזק לקטע של חיפוש עבודה, ולצערי בינתיים הכל עד 17:00, אבל לפחות עם משכורות די טובות ומתגמלות כך שזה טיפונת מפצה על כך שאצטרך לעבוד עוד שעה.

galiaS

New member
אני עובדת במגזר הפרטי

משרה מלאה יכולה להיות עד 16:00 אם היא מתחילה ב- 07:30.

למעלה