אוףףףףףףףףףףף - עזרה בבקשה

peperony

New member
אוףףףףףףףףףףף - עזרה בבקשה

מתכון שהכנתי - אחת מהעוגות המומלצות של הפורום - שהכנתי לעיתים קרובות - וגם השבוע - הפעם נראה אפוי - קיסם יצא יבש - היתה לי הרגשה מוזרה - וכשהפכתי לאחר שהתקר מעט - יאק מרקם מוס אוף... למה זה קרה - למעשה שיניתי דברים - אך רק השתמשתי בהמלצות לאפייה של הפורום... יש לי עוד שתי עוגות בתנור עכשיו - נראה מה יהיה גורלן

net the jet

New member
קיסם יצא יבש במקום אחד ? אני תמיד בודקת בכמה

מקומות... אולי התנור מפשל ? קורה.... אצלי למשל צריך לסןבב את העוגה באמצע האפיה.. אמנם התנור בסדר אבל אחרי 12 שנים קצת "עייף" אז צריך ללמוד איך לאפות איתו.

peperony

New member
זה היה מוזר ביותר - לא סתם קיסם

שיפוד של מנגל (מעץ) - כי העוגה גבוהה (אני תמיד אופה גבוהות). תקעתי במספר מקומות - טוב הפיאסקו הזה נגמר - השתמשתי בעוגה נוספת (עכשיו אני הולכת לאפות שוב את השנייה - ביקשו ממני עוגה נוספת ליום ההולדת לילדה השנייה שחוגגת - שלא תרגיש מקופחת שהעוגה שלה לא יפה). אח"כ היה פיאסקו בנושא עטיפת הסיפרה 5 - הסתבכתי - ובסוף עשיתי טלאים - בניסיון לעשות כמו בעוגה שהופיע פה לפני מספר ימים - לא זוכרת מי העלתה אותה....יצא לא משהו - אבל זה מה יש - עבדתי עד 3 בבוקר - ועכשיו צריך להמשיך - תודה לאל על חופש מהעבודה. ועל שבת שתבוא אח"כ

peperony

New member
בדקתי וכמובן זו עוגה של אודליה

ואני שמה את עצמי בפינה, כי הטלאים שלי נראים כמו שמיכה של חסר בית אומלל
להגנתי אומר שזה היה ב2 לפנות בוקר - בלחץ (לא מומלץ) ולא מצאתי את התמונה וההסבר על העוגה ובנייתה

אני יכולה לעזור? לא ברור לי באיזו עוגה מדובר

אם תבהירי אוכל לנסות להדריך אותך בכתב.

peperony

New member
תודה - סתם הוצאת קיטור - אני כבר אשים תמונה

של העוגה - לא תיכננתי לעשות עוגת טלאים יצא ככה - כי היה לי קשה לעטוף את העוגה - נקרעה השכבה ואז עשיתי בשתיים בלילה אינטרפטציה עלובה של העוגה שלך. עכשיו היא כבר מוכנה למחר לגן.

peperony

New member
והנה הגברת

לבקשתה של ביתי (ולשמחתי) השתמשתי בפיה מעוגת מסיבת יום ההולדת המשפחתית. היו אמורים להיות אלמנטים אחרים נוספים - אבל לאחר הפיאסקו והצורך בעבודת טלאים ביקשתי מהבת פס - זה היה נראה עמוס מאוד - יתר על המידה.

תקוה8

New member
עוגה מתוקה ביותר!

נראה לי באמת פרויקט לעטוף כזו עוגה, כל הכבוד, יצא עליז וחמוד.

למעלה