אוףףףףףףףףףףף!

בדדי

New member
אוףףףףףףףףףףף!

זהו אמרתי מה שיש לי לומר.... זה בערך מסכם את ההרגשה הכללית. המוח שלי מתפוצץ!!!

בדדי

New member
והיום חטאתי

היום לא יכולתי יותר להחזיק מעמד ירדתי לי לחנות וקניתי לי משקה הייתי חייבת לטעום את טעם הבערה הייתי חייבת לשרוף את הכאב שבתוכי... תפשתי מה אני עושה ועצרתי בזמן... עצרתי עם התחושה שזה זורם לי בדם ולא השתכרתי ולא אבדתי הכרה כמו פעם.. ואת השאר שפכתי לכיור....שהשד הזה לא יחכה לי במקרר ויאיים. היום רק היום הכאב גדול , גדול מידי.

../images/Emo24.gifליסלוח ולא לשכוח!

אני אוהבת אותך. ומקווה שהיית צריכה את המעידה הזו על מנת להבין עד כמה שהיא לא נותנת לך כלום. עכשיו הכי חשוב שתעצרי את זה כל עוד זה קטן!.

ואיך היה ...

טעם הבעירה הזה? מוחלת על חטאך ...באמת מוחלת... זכרי את ההרגשה המזופתת של אחרי, וחזקה עלי שהטעם הזה לא יחסר לך יותר... הלוואי, אף פעם. זכרי - את לא לבד.

בדדי

New member
זה לא הטעם

זה הצורך האובססיבי הזה לעשות משהו שאת יודעת שיפגע בך ויהיה לך רע זה התחושה של הבערה הרבה יותר מהטעם עצמו... איך היה? חסר טעם לחלוטין, אבל הרגשתי שאני חייבת לעשות זאת בשביל להרגיע משהו בפנים.... יודעת שזה לא נכון יודעת שזה טעות ויודעת שאני כבר אמורה לדעת לעשות אחרת אבל לפעמים זה פשוט קשה מידי... תודה שאת מוחלת לי, מתי אני אדע למחול לעצמי על כל מה שעובר עליי? מתי תגידי לי את ? אוהבת אותך ויודעת שאני לא לבד אז למה עצוב לי כל כך?

../images/Emo24.gif החטא ו..עונשו...

החטא הקדמון... העונש... וכשאין חטא ??? מדוע עונש??? לכשתהיני ילדה, כי לא חטאת, כי אינך ראוייה לעונש, לכשתביני כי את העונש את מקבלת גם בלי השתייה - בעצם המחשבה שאת ראוייה לו, כשלתביני שאהבה היא התשובה - לכאב, לבדידות, לכעס, לסערה.... אהבה ללא תנאי - אותך קודם לכל - כי כך צריך... לא תכעסי יותר... פשוט תאהבי.. חבקי אותך ילדה... אהבי אותך.. כי אנחנו, ללא תנאי - אוהבים.

למעלה