אוףףףףףףףףףף. השקוף הזה

אוףףףףףףףףףף. השקוף הזה ../images/Emo7.gif

בתנור 125 מעלות 30 דקות עוד לא עברו. והשקוף נהייה.....בזזזזזזז' איכסה.

mat13

New member
נתנו לי עצה לפני כמה זמן.. והנה..

קודם כל אופים 100 מעלות ו 25 דקות בדיוק!! מיד אחר כך זורקים למים עם קרח אבל ממש מיד אחר כך.. השקוף יוצא יפה ובלי בועות וגם בחרוזים רגילים זה יוצא יותר יפה בהצלחה מתנוש

הבעיה היא בפעם הקודמת אפיתי

גם ב-125 מעלות וזה יצא בסדר.... עכשיו זה נראה ממש חום.

גלית35

New member
בנות טיפ של רונית גולן לשקוף../images/Emo20.gif

לעטוף את העבודה עם נייר אפיה ואפיתי רגיל. את זה עשיתי למשחק שבועות בשנה שעברה בראשי והשקוף יצא שקוף בזכות הטיפ שלה

אכן שקוף לגמרי אבל מה עושים כאשר

מדובר בחרוזים ? ויותר מהזה יש לי עכשיו בתנור גם חרוזים שקופים וגם לא. כלומר השלא שקופים נאפים בנתיים ב-100 מעלות - 25 דקות ומה אני עושה איתם אח"כ ? בדרך כלל אני אופה אותם ב-125 מעלות 25 דקות.

mat13

New member
פשוט מאוד..

את מפרידה בין השקופים ללא שקופים.. את השקופים את מוציאה ושמה במים עם קרח וממשיכה עד ל 30 דקות.. זה יהיה עדיין חזק מבטיחה
בהצלחה

אתי רז

New member
ועוד טיפ קטן....

הפימו השקוף של "פימו" לא נוטה להתעכר בתנור. הפרימו???אכן כן. הטיפ של רונית גולן נישמע לי מעולה למרות שלא ניסיתי אותו עדיין.

תודה אתי. זה היה פימו והוא פשוט

שהה בתנור יותר מידי. לגבי הטיפ של רונית...לא הבנתי איך ליישם אותו על חרוזים !!הטיפ של רונית גולן התייחס לכלים....

אתי רז

New member
מה הבעייה....כל כך פשוט.....

את אופה חרוזים מכל הסוגים בתבנית, נכון??? את החרוזים השקופים, תניחי על נייר אפיה כמובן, בתבנית קטנה שאותה תניחי בתוך התבנית הגדולה. בתום זמן האפיה של השקופים, תוציאי את התבנית שלהם וכל השאר ימשיכו לבלות בתנור עוד. קאפיש???

תשמעי צריך לרכז את כל הפתרונות שלך

יחד.... אני לא אזכור הכל ....
תודה יש לי עוד כמה שאלות בשרשור שאלות שתפתחתי. אשמח אם תעני כך אולי אשמור לי קישור שאלות במועדפים.

יש הצלחתי... הוצאתי את החרוזים

השקופים אחרי 25 דקות וזרקתי לתוך מי קרח....את האחרים השארתי לעוד חמש דקות והעליתי את חום התנור ל-125. אני לא יודעת איך אצלך אבל כאשר החרוז עצמו שקוף...הוא לא יוצא ממש שקוף אלא נראה יותר כמו קרח שנסדק. בכל אופן לחרוזים המכוערים מהבוקר נמצא מיד "קונה" שלא הבין על מה אני מדברת....וזה הבן שלי. והחרוזים היפים הפכו לצמיד....העלה תמונות יותר מאוחד. תודה

למעלה