אוףףףףףףףףף.סוף סוף יש לי זמן לכתוב

ritosh

New member
אוףףףףףףףףף.סוף סוף יש לי זמן לכתוב

לכם קצת. אצלי בבית בית חולים קטן. התברר שיש לי דלקת ריאות קלה ואני על אנטיביוטיקה. אני עדיין משתעלת ואיכסה לי והוצאתי מהבית את הבת שלי שלא תתדבק ו, מה קרה היום? מהצהריים הבת הקטנה שלי עם 39.5 חום, וכאבי ראש וכאבים בכל הגוף! לכבוד פתיחת שנת הלימודים הגברת החליטה לחלות. טוב, מספיק לקטר, הכל יעבור. קטיפונת, הצטערתי לשמוע שהרגשת לא טוב, חמודה כמו שויוי ושירי כתבו לך, נקווה שהמצב ישתפר במהרה, ויכול להיות באמת שאת מתרגשת לחזור לבית הספר! אז קחי את הכל באיזי!
בנות יקרות, שתהיה גם לכן שבת שלום! הרבה בריאות!
ריטה

קטיפה

New member
ריטו´ש המקסימה../images/Emo142.gif../images/Emo24.gif

אני מאוד מאוד מקווה שהבת שלך ואת תרגישו טוב ושתבריאו מהר מהר אני שולחת לכם המון המון
ים ו
ות והמון המון החלמה מהירה
אני אומנם מרגישה יותר טוב אבל קצת לחוצה מכמה דברים ואני בכלל לא מתרגשת לקראת בית ספר
אני רק מתפללת שיהיה שביתה שיהיה לי כמה ימים להירגע ושאני לא "יאכל" את החברים שלי ושוב המון החלמה לך ולקטנטונת שלך ובכלל שבת שלום לכל המשפחה היקרה שלך אוהבת אתכם מאוד מאוד שירלי

3ויוי

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo96.gif../images/Emo173.gifלריטה תרגישי טוב |בב

מקווה שתהיי לך שבת טובה ומבריאה לך לכל המישפחה,

gaia20

New member
ריטה יקרה

צר לי לשמוע שאת והבת שלך לא מרגישות טוב, קחו ממני חיבוק ענקי, אפילו 100 חיבוקים כאלה... שבת שלום גם לך...

ל3

New member
לריטה היקרה

תרגישי טוב מתוקה ותשתי הרבה כי מי שלוקח אנטיביוטיקה צריך לשתוף כמה שיותר את הכליות. מסרי גם לביתך איחולי החלמה ואני מקווה שהיא תוכל ללכת לבית הספר. שולחת לכם המון חיבוקים ונשיקות

לריטה,לויוי,לנועה בת,לדובדבן,עדית..

לשירי לאילוש לקטיפה, לחדשות בפורום (כמו דובדבן - האחות של גאיה), לחוזרות, לחולות בחום ובדלקת ריאות (הרבה בריאות...) ולבריאות שבינינו: קראתי את כל הודעותיכן, לא יכולה הייתי להיכנס ולהגיב, אבל הייתי איתכן בימים האחרונים. להתראות ביום שלישי

ל3

New member
../images/Emo140.gif תודה כוכי.

נתראה ביום שלישי......

למעלה