אוףףףףףףףףף

אוףףףףףףףףף

על פניו זה נראה יום טוב. התחילו איתי באוטובוס. במפורש. בלימודים.... התחילו איתי בהופעה שהייתה לי הערב. אבל הבחור, שבאמת התלהב ודיבר והכל...לא ביקש את הטלפון. אוחחח לא העזתי לתת, רציתי אבל כשהתייעצתי עם החבר הכי טוב שלי הוא צחק עליי וממש גרם לי להרגיש מושפלת. ממש התעצבנתי עליו, זה לא התגובה לה אני מצפה כשאני מספרת דבר אישי ואמיתי מעמקי מחשבותי המפגרות אולי. ביקשתי מאחותי, צלצלתי אליה אחרי שכבר הלכתי, אבל היא לא הספיקה, וככה סתם זה התבזבז לו. לא יודעת למה, אני כל כך עצבנית סתם רציתי לספר על המקרה המעצבן!

Cobe Anan

New member
אם את מרגישה משהו, או חושבת משהו-

זה אמיתי ונכון. את לא צריכה אישור של אף אחד על הרגשות שלך, ולכן אין לך מה להיפגע אם מישהו גורם לך להרגיש מושפלת- הוא פשוט לא שווה את זה. אולי הפעם זה מאוחר מדי, אבל אם יוצא לך לפגוש איזו הזדמנות על הדרך- לכי בעקבות הלב שלך! אל תחכי לאישור מאף אחד, בטח שלא לעזרה. יודעת מה? אפילו אל תחשבי פעמיים, שלא יחלחלו לך ספקות ללב.. פשוט- תקפצי למים, בביטחון מלא שאת יודעת לשחות.. זהו.

אני מסיכמה אתך

אבל הנושא ממש בעייתי. קודם כל, אוחח זה היה ממש קסום אתמול, הוא הופיע אחריי הבחור, ישבנו מאחורי הקלעים ודיברנו וצחקנו וחייכנו המון.ידיד שלי אחר אמר שהוא הסתכל עליי, בחן וכזה עשה פרצוף לחבר שלו כאילו "שווה..." או משהו כזה. כשהופעתי הוא עמד והקשיב והסתכל עליי וקצת הסתכלתי עליו, אין, ניגנתי בשבילו. וכשסיימתי- איזה חיוך מתוק! הוא ממש התרשם. אחר כך הוא הופיע עם הלהקה שלו. ואין, בסוף כלום. אם אני עושה משהו, זה להכנס לאתר שלהם, וכאילו לפנות להזמנת מופע רק לכתוב שזה בשבילו. מוגזם? אחרי הכל- סתם ערב חמוד כזה, ואם זה לא קרה, אז בטח לא הפסדתי כלום חשוב. ובכל זאת...

למעלה