אוףףףףףףףף, צריכה עידוד ../images/Emo7.gif (ארוך)
האמת היא שפשוט נשבר לי מחופשת הלידה הזו! הארכתי אותה ב- 3 חודשים, כי מאוד רציתי להיות עם ניצן. כ"כ שמחתי שמזג האויר משתפר, שניצן גדלה ומתקשרת נפלא, והיה לי כיף. אבל, בשבועיים האחרונים אני פשוט לא יוצאת מרופאים איתה, וחשבתי שכבר גמרתי עם הכל. זה התחיל בגיל 3 שבועות עם ריפלוקס, רגישות לחלבון חלב, איוושה בלב, חשד לאסטמה של העור, המנגיומה בשפה התחתונה.......... ועכשיו גם כף רגל עקומה
רופא הילדים שלח אותנו להתייעצות אצל אורתופד כי כפות הרגליים שלה קצת פונות פנימה, והאורתופד אתמול אמר שצריך לטפל בכף רגל שמאל. הטיפול הוא או גבס לשבועיים או סד בגיל 6-7 חודשים לתקופה ארוכה יותר. אני על סף
, והכי מעצבן זה שחברה טובה שלי אתמול אמרה לי שכנראה אני מחפשת את הצרות, ושאני עושה את ניצן חולה
כמעט טרקתי לה את הטלפון בפרצוף! אני?!? עושה אותה חולה? צלצלתי לרופא ילדים היום ופשוט כבר בכיתי לו שנשבר לי,שאני לא מוכנה יותר לבוא אליו, כי כל פעם אני חוזרת עם איזו כולירה אחרת. והוא מסכן לא ידע כנראה מה נפל עליו וניסה לנחם אותי שאלה צרות קטנות ושהכל עובר, ושאם אני אחשוב בצלילות, ניצן היא תינוקת בריאה והכל עובר. אולי זה נכון, אבל כשהצרות באות בצרורות ושהן שלי, זה מרגיז. אוףףףףףףףףףףף
האמת היא שפשוט נשבר לי מחופשת הלידה הזו! הארכתי אותה ב- 3 חודשים, כי מאוד רציתי להיות עם ניצן. כ"כ שמחתי שמזג האויר משתפר, שניצן גדלה ומתקשרת נפלא, והיה לי כיף. אבל, בשבועיים האחרונים אני פשוט לא יוצאת מרופאים איתה, וחשבתי שכבר גמרתי עם הכל. זה התחיל בגיל 3 שבועות עם ריפלוקס, רגישות לחלבון חלב, איוושה בלב, חשד לאסטמה של העור, המנגיומה בשפה התחתונה.......... ועכשיו גם כף רגל עקומה