אוףףףףףףףף

purejoy

New member
אוףףףףףףףף../images/Emo46.gif

זה ממש מעצבן אני לא מבינה מה לא בסדר בזה שאני מנסה להיות צמחונית אני לא מבינה למה הם צרכים להטיף לי מוסר וללעוג מה אכלת היום?! חביתה! אני בסך הכול מנסה אז למה במקום לעזור כולם מנסים לשים לי רגל? אני ממש לא יודעת איך אני יצליח בצורה הזאת

Weird Eyal 21

New member
אל תשימי עלייהם!!!

מי שמנסה לצחוק עלייך שאת צימחונהית זה רק בן אדם טיפש אצלי אנשים קוראים לי חובב טופו ויש כאלה שמנסים לדחוף לי בשר בכוח לפרצוף אל תתני לאף אחד לשבור אותך!!!!

purejoy

New member
אתה צודק פשוט....

לא חשבתי שזה יהייה כל כך קשה, רק בגלל חוסר הבנה.

Weird Eyal 21

New member
מתוקה

להיות צימחוני זה לא קשה ואני הדוגמא יום אחד פשוט הפסקתי לאכול בשר וזהו בלי שום בעיה לגביי מי שמנסה להרוס לך את זה פשוט תעצמי עינים ותסגרי אוזניים הם לא שווים תגובה בכלל אולי הם פשוט מקנאים בך

Coma White1

New member
הם סתם נהנים להתגרות בך,

גם לי זה קרה. את יודעת שאת צודקת, את לא צריכה להתייחס לשטויות האלה, את מודעת לאידאלים שלך. תגחכי ותמשיכי האלה.

purejoy

New member
הם אמורים.......

להיות חברים שלי, לא חשבתי שזה ישנה להם מה אני אוכלת.... חוץ מזה גם ההורים שלי עושים לי מזה סיפור כשסיפרתי להם שהחלטתי לנסות הם חשבו שהחלקתי על השכל עד שנאלצתי לומר שאני סתם צחקתי כדי שירדו לי מהגב

Weird Eyal 21

New member
אל תתביישי בזה שאת צימחונית!!!

מי שלא מקבל אותך כמו שאת שימות תיהי גאה בצימחונות שלך!!!!!!!!! החברים יתרגלו..

CowLover

New member
אל תתקפלי כולנו מאחורייך....

זה ממש לא טוב שאמרת להם שצחקת כי זה גם נותן להם לגיטימציה לצחוק עלייך שהם ידעו שאת בעצם כן צמחונית אם גם את חשבת פעם שזה טיפשי... את צריכה לעמוד בפניהם ולצחוק עליהם חזרה, ואם לא לצחוק אז לפחות לנסות להטיף.... לי זה דיי עובד כי לאנשים כבר נמאס לשמוע אותי מטיפה להם אז הם גם לא צוחקים עליי יותר מידי.... בכל מקרה מה שלא תעשי תמיד תדעי שיש עוד המון צמחונים ואנשים יותר פנטים מזה מאחורייך....

gali1984

New member
זה עניין של זמן

את תתרגלי והם יתרגלו והכל ילך בסדר. גם עלי כל הזמן צחקו והאמת היא שגם עכשיו צוחקים. עם החברות דיברתי והסברתי להן שאני אוכלת יותר טוב (מסודר) ממקודם (הכוונה היא שהייתי צמחונית והתקדמתי לטבעונות ובגלל זה אני משתדלת לאכול יותר בריא) וזה די נפסק. (חוץ מהימים שהבם אני הולכת עם חולצה נגד פיטום אווזים אז הן אומרות לי שלא צריך לפטם אווזים,אבל צריך לפטם אותי. בקיצור שיהיו בריאות ומאושרות) ועם המשפחה אנחנו לוקחים את הכל בהומור. אין לי שום בעיה לצחוק איתם על זה. אני לא רואה בזה חולשה. אם זאת הדרך שלהם להתמודד עם זה אז זה מקובל עלי (כמובן עד גבול מסויים). יש לך את הדרך שלך וכשאת תהי שלמה איתה גם הסביבה שלך תשלים איתה. שיהיה בהצלחה!

(מיכל)

New member
אל תשימי עליהם

גם חברים שלי אומרים לי כל מיני דברים כאלה וזה בכלל לא משפיע עלי אני רק מחייכת ולא מגיבה בכלל

purejoy

New member
תודה חבר´ה!

אתם באמת אחלה של אנשים..... מה שבטוח שאני לא מתכוונת לוותר בקלות יש לפניי דרך ארוכה אך אני בטוחה שבמשך הזמן זה יהייה יותר קל.

גם אצלי בכיתה צוחקים על זה..../images/Emo4.gif

נראה לי זה נהפך להיות הבדיחה השיכבתית. מציעים לי כל הזמן סנדוויצים עם נקניק וזה. אולי זה גם קצת אשמתי, לפני כמה חודשים תליתי בכיתה פלקט עם פליירים נגד אכילת בשר ובעד צימחונות. אז זה התחיל.. טוב שילכו כולם קיבינימאט, מזל שסיימית עכשיו י"ב ואני לא צריכה להתמודד עם זה!

mitzy miaoo

New member
זה יעבור להם

תנסי להסביר להורים שלך שזה לא סתם "שיגעון חולף של גיל ההתבגרות" אלא החלטה בוגרת שקיבלת, ושאת מספיק אחראית כדי לשים לב למה שאת אוכלת ולאכול מסודר. אם הם סומכים עלייך ומכבדים אותך מספיק, אולי הם יבינו וירדו לך מהגב. ובקשר לחברים שלך - פשוט אל תתני לשטויות שלהם להשפיע עלייך. תתעלמי מהתגובות הילדותיות והם כבר יבינו לבד שאת רצינית ושזה חשוב לך ובטח כבר ישעמם להם להתעסק בזה. אולי זה ייקח קצת זמן, אבל זה יקרה בסוף. שיהיה לך ה-מ-ו-ן בהצלחה. יהיה בסדר!

adipo

New member
U CAN DO IT GIRL

תקשיבי- להיות צמחוני זה לא דבר קשה.נקודה. החברים יורדים עלייך אבל אל תתני לזה לפגוע בך כי הם לא מבינים אותך... אני מכירה את זה טוב מאוד- גם מהצמחונות וגם מהיותי חברה בתנועת ´הנוער העובד והלומד´. אבל אל תחיי לפי האידיאולוגיה שלהם, תלכי לפי המוסר והערכים שלך- תהיי כנה עם עצמך! אז פה ושם יעירו הערות- את תלמדי להגיב להם. בהצלחה רבה רבה רבה! עדי זה לא קשה, זה לא קשה, זה לא קשה בכלל, זה דווקא קל!

שירה2345

New member
לא להתייאש, גם אני צמחונית.../images/Emo19.gif

כבר 11 שנה אני צמחונית וכולם יורדים עלי. אבל, אני החלטתי שלא אתן לאף אחד לשבור אותי. גם לא לחברים מרוקאים. ולכן, חיזקי ואמצי.

behappy

New member
אחרי שלהם יהיו 2346586979089787

בעיות בריאות כמו סרטן במערכת העיכול ,רגישויות לחומרים שונים,אלרגיות ועוד היד נטויה....... שידברו. בינתיים ממה שאני חוויתי רוב האנשים מתחלקים לכמה קבוצות: 1.חושבים שבשר זה בריא ושחייבים לאכול מוצרים מהחי כדי להתקיים 2.מקנאים במשמעת העצמית שלך,מזלזלים בהשקפות מצפוניות וכו. 3.כל מיני קטגוריות של אנשים פשוט...מטומטמים... קחי בקלות...אחרי גיל ביצפר זה בד"כ עובר.

למעלה