אוףףףףףףף, דווקא היום....

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אוףףףףףףף, דווקא היום....

אין התוצאות של הבדיקות מהר. בדרך כלל שאני עושה ספירת דם עוד באותו היום יש לי תוצאה דרך היאנטרנט והנה היום עשיתי ספירה מוקדם מאוד בבוקר ואיך שחזרתי מהלימודים בחמש פתחתי את המחשב וכלום- אין תשובות- זה מוזר!!! אני רוצה לדעת מה מצבי בתחורות ולא מוכנה להיתפשר על פחות ממדלית זהב
. עכשו אני לא יודעת מה לחשוב- או שהייתה להם תקלה במחשב, או שאיבדו את דגימת הדם שלי או שהתוצאות היו חריגות ורצו לבדוק שוב או ש..... טוב- פה אני עוצרת עם השרלק הולמסיות שלי ( חחחח). נצטרך הדרי פשוט להתאזר בסבלנות עוד יום ואולי כל הקווה לטובה??? היום למדנו בביוכמיה על מנגנון קרישת הדם והוזכר הנושא של קרישיות יתר. כשאתאושש מהעייפות של היום ויהיה לי כוח אם תרצו אכתוב כאן איך פועל המנגנון על קצה המזלג זהו, הולכת לנוח- אני גמורה ולא הצלחתי לשון הלילה משום מה חיבוק לכולם שירי

gaia20

New member
מתחמקת, אה??../images/Emo46.gif

עאלק תקלות במחשב....... איבדו מבחנות.... תוצאות חריגות... תירוצים עלובים! תגידי....תגידי שהפסדת ואת לא רוצה להודות!! נשמתי, נמתין עוד יום לתוצאות
ואני מאוד אשמח לשמוע איך עובדים העניינים בקרישיות יתר

gaia20

New member
לכל קופת חולים יש אתר באינטרנט

את צריכה ללכת לקופת חולים והם מוציאים לך סיסמא ויוזר (או במכבי- סיסמא והקשת ת"ז) זה למכבי זה לכללית זה למאוחדת כנסי לקישור של הקופת חולים שלך, חפשי שם כניסה למנויים ואת בפנים.

gaia20

New member
טוב, זה מתחיל לעצבן....../images/Emo46.gif

תעשי קופי פייסט https://www.meuhedet.co.il/meuhedet/views/index.jsp

למעלה