אוףףףףףףף
איך לא בא לי להיות כאן

אתי@

New member
אוףףףףףףף../images/Emo46.gif איך לא בא לי להיות כאן

איך הייתי שמחה להיות עכשיו בבית - יש לי כ"כ הרבה תוכניות לבישולים, וסדרים וסידורים, וכל מיני פרויקטים בתחום הבית שלקחתי על עצמי... מה לעזאזאל אני עושה פה? אה, מרויחה כסף......

rona25

New member
אתי - אין מצב ליום חופש?

אולי תקחי יום חופש עם חברה, או עם הבעל ותתפנו לכם בבית קפה... תעשו את הסידורים בנחת... מה- לא מגיע לכם שתצ´פרו את עצמכם??

אתי@

New member
לא לא לא לא

אני חייבת לצבור ימי חופש לנסיעה לתאילנד. כל השנה הייתי במינוס עצבני של ימי חופש בגלל החתונה ואח"כ ירח דבש. לנסיעה לתאילנד אני חייבת להגיע לפחות עם חלק מהימים שאני צריכה...

rona25

New member
ומה עם יום הצהרה - מחלה?

לנו יש אפשרות למלא יום הצהרה שאנחנו חולים (נדמה לי 3 בשנה) מבלי להביא אישור מחלה מרופא אבל אזור שהימים יהיו רצופים ובאותו חודש (איך אני מדיחה אותך לדבר עבירה...)

אתי@

New member
חופשי ../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif אבל אצלנו אין דבר כזה

ובכלל אני גרועה בלעשות את עצמי חולה. אני שקרנית איומה. אני כבר כאן ואין טעם ללכת עכשיו. מה שנותר זה להתבכיין

uti

New member
אז תתבכייני לך כאהבת נפשך...

אני כל כך אבל כל כך מבינה אותך!!!! יש לי אלף ואחד דברים לעשות בבית, כולל עבודות להגיש לאוניברסיטה שעל הגוכל הזה אני בכלל לא מדברת.... ובמקום זה אני יושבת לי במשרד - אין כרגע יותר מידי עבודה רק מטלות מעיקות כאלה, הבוס מחוץ למשרד ומתקשר כל רגע עם טימטום אחר.... אז הבא נקטר לנו היום

Hadar p

New member
מתי אתם רוצים לטוס לתאילנד?

חוצמזה.... יש גם ימים כאלו! נווווו אין ברירה שולחת לך
וגם זר
וכאשר לי משעמם בעבודה אני מנסה לחשוב מה יש לי במקרר - פריזר ואז מחפשת מתכונים מענינים!

rona25

New member
כנ"ל - כאשר לי משעמם בעבודה אז אני

א. מטרידה את חבריי ובני משפחתי באמצעות הדואר האלקטרוני ושולחת להם ג´אנק מייל או סתם מתכתבת איתם און ליין ב. גולשת כמובן בפורום שלנו ובפורום היריון ולידה ג. מחפשת מתכונים חדשים לארוחת הערב שלא ניסיתי בעבר (אתמול הכנתי לזניה חלבית ויצא פצצה!!)

אתי@

New member
אצלי כל יום הוא כזה ../images/Emo6.gif

תמיד יותר כיף בבית...
מתכונים יש לי בראש המון. אני מתכננת 2 פשטידות, אורז ועוגה. נראה מה אני אספיק
אנחנו רוצים לטוס בסוף ינואר תחילת פברואר.

Hadar p

New member
את מכינה הרבה פשטידות לפי מ שכבר

שמתי לב.... אני בגלל שאני לא אוכלת גבינות רכות/שמנת/חמוצות בקיצור רק צהובה ובולגרית בצורה מאד מסוימת! כל נושא הפשטידות בעייתי קצת בשבילי. ככה אנחנו אוכלים ביחד כל מה שאני מכינה וכך כשזה פשטידה רוברט צריך לאכול לבד ואז זה לא נגמר! יש פשטידות מעולות ואני לא מכינה... לגבי תאילנד....בירר מה מזג האויר בתקופה שאתם רוצים לטוס?

נופר30

New member
תנסי פשטידות בשריות

לא כל הפשטידות חלביות אני לא עושה פשטידות חלביות ( חוץ מפעמיים בשנה ) כי אחרת אני אקבל תגובה של מה אין מה לאכול היום ?

Hadar p

New member
אבל הכל על בסיס של בשר טחון וגם

זה כבר נמאס.... אפילו קניתי ספר פשטידות ועדיין לא התפנתי אליו!

נופר30

New member
בשר טחון יש 3 סוגים וכשמערבבים

בינהם הטעם משתנה ( ואז אפשר לגוון ) הינה משהו שעלה לי כרגע לראש לחתוך חזה עוף לקוביות קטנות לשים בקערה עם ביצה קמח תבלינים וירקות שונים להכין בצק לפשטידה לשים בתחתית התבנית לשים את המילוי ולשים מעל בצק ולאפות וואלה פשטידת בשר ללא בשר טחון בתאבון

אתי@

New member
פשטידות זה מאכל שיכול להיות במקרר

אפילו שבוע ולכן אני אוהבת להכין פשטידה בשבוע. לא תמיד יש זמן או חשק לבשל אוכל טרי, ונוח שתמיד יש משהו מוכן וקל במקרר. אני קצת מתקה להבין את הבעיה שלך
אני מתה על גבינות. אבל יש פשטידות על בסיס של פסטה או ירקות ולא תמיד יש בהן גבינות לבנות. שמנת את אוכלת? לגבי תאילנד... בשנה שעברה רצינו לנסוע במרץ ואמרו לנו שזו תקופה גבולית וזה סיכון. פברואר תקופה מעולה.

Hadar p

New member
שמנת מתוקה כן...חמוצה לא! אתן

צריכות לראות אותי מכינה איזה מתכון שיש בו גבינה או שמנת חמוצה.....
הידיים מעל הקערה אבל הראש במיוחד האף....מופנה אחורה כי הריח הריח אוףףףףףףף הריח פשוט משגע אותי
! אני יודעת שאתן לא תבינו כי אתן לא מריחות אבל אני לא יכולה להתקרב!
אפילו לפעמים מנסים לעבוד עליי ולהגיד...לא אין בזה גבינות כלום....ואני ישר מריחה גם בלי לרצות......ואז אומרים אה...כן שמנת חמוצה....מה גם זה מגעיל אותך
גם לא יוגורטים למנהם! התחלתם לברר טיסות? יש העדפה? אנחנו טסנו עם טורקיש ארלינס והם היו מעולים וגם זולים מאד אפילו שטסים מעל מדינות ערביות עוינות...

אתי@

New member
אני חייבת לציין שאף פעם לא הכרתי

משיהו שכ"כ שונא ריח של גבינות
עוד לא התחלנו לברר כלום, אנחנו עוד מחכים לראות מתי בדיוק אפשר לטוס ואז נתחיל את הבירורים. תודה על ההמלצה

Hadar p

New member
עד כדי כך שונאת שאם יש גבינה במקרר

וצריך למרוח אותה על משהו אני נותנת לרוברט להריח! בדיוק השבוע הוא אמר לי שכבר נמאס לו להריח בשבילי....
אגב אבא שלי לא אוכל גבינות בכלל בכלל אפילו יותר קיצוני בבני שום מוצרי חלב הוא לא אוכל כלום כלום כלום! אבל הריח לא מפריע לו! בתור ילדה אמא שלי היתה מושיבה אותי על הברכיים וממש מתכננת שאני אכניס לפה כפית עם קוטג´....
(לא אומרים איכס על אוכל ..אז אני לא אגיב
) כילדה הסכמתי לאכול דניאלה והיום אני גם לזה לא מתקרבת! ואת יודעת מה הקטע? כשאני הולכת בסופר מאד מושכים אותי כל מקררי מוצרי החלב יש מבחר עשיר, ציבעוני ומעניין מאד.....אז אני קונה לרוברט
שבגללי גם הוא אוכל כמעט גבינות "כי לא כיף לו לאכול לבד"

למעלה