אוףףףףףףף

FActorX2004

New member
!!!!!!!!

יוחאי בוא נעשה עסק...כל פעם שבא לך להגיד משו מפגר - תעמוד על פסל

4 Clubber

New member
טוב כנסי

חחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת מה מצחיק ??? שהמוןןןןןןןןןןן אנשים חושבים כמוני ופשוט לא מגיבים ורק מי לא חושב ככה?? האנשים שאני מדבר אליהם ועוד משהו היא ממש מטומטמת הנטלי הזאת עם הקטע של המוזיקה תינוקת מטומטמת אלק יורדת עלי שאני שומע אייטיז איזה אהבלה וכמו שאמרתי הרבה חושבים כמוני ואלה האנשים הותיקים שבזמנים ההם שאתם לא הייתם פה היה כל כך כיף בפורום ועכשיו סתם קקי

Miss HardStyle

New member
אוףףףףףףף

לא רוצה לא רוצההההההההההההה אני רוצה את הפורום שלי חזרה!!!!!!!1 מזההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איזה עצוב.......

זה מה יש

זה זמני. תתאפקי. אני משתדל לא לכתוב פה יותר מידי כי זה מאוד לא נוח לי. הפורום הזה הוא גרוע. אבל אני באמת חושב שאני אתנזר מלכתוב פה מפאת אי הנוחות.

4 Clubber

New member
אוליי דיי להתלונן עמית פתח הודעה

ואמר שייקח להם זמן איזה קוטרים יאללה והפורום הזה הוא ממש לא שלך !!!!!!! ושלא תעזי לתפוס עליו בעלות אפילו לא בצחוק

the club girl

New member
צודק

זה מה שיש את כולם זה מבאס אבל הבטיחו לנו שיבנו מערכת פורומים כמו שאנחנו רוצים אז דיי להתלונן וזה באמת לא שלך ילדה :)

Miss HardStyle

New member
בואנה......

מה אתם טמבלים?????? באמא שלי!!!!!.......מרוב הטימטום אני כבר צוחקת... נראה לכם שכשאמרתי הפורום שלי התכוונתי שיש לי בעלות עליו..... איזה טמבלים.......חחחחחחח רק התכוונתי שההוא לא רואה את זה וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אוךךךךךך נמאסססססס מהשטויות שלך יוחאי אתה רק רוצה לריב אם אנשים כל היום.....מריבה לא מביאה לשום מקום מותק... ואם אתה רוצה לרדת על מישהו...אפילו אלי תרד שיהיה לך בכיף.. אני פשוט לא יגיב לך.....

4 Clubber

New member
נטלי

רק בגלל שאת ילדה מטומטמת ומורידה ת'רמה של הפורום אני לא רוצה שתגידי אפילו בצחוק שהפורום שלך פשוט בעעעעעעעע לכי לאקסטרים ותישארי בו יא בכיינית מעאפנה תגובות מעצבנות יש לך ולא רק אותי יאללה שתקי כבר טחנת ת'שכל רק תסתכלי ואל תגיבי

royi cohen

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה אתם טמבלים?????? באמא שלי!!!!!.......מרוב הטימטום אני כבר צוחקת... נראה לכם שכשאמרתי הפורום שלי התכוונתי שיש לי בעלות עליו..... איזה טמבלים.......חחחחחחח רק התכוונתי שההוא לא רואה את זה וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אוךךךךךך נמאסססססס מהשטויות שלך יוחאי אתה רק רוצה לריב אם אנשים כל היום.....מריבה לא מביאה לשום מקום מותק... ואם אתה רוצה לרדת על מישהו...אפילו אלי תרד שיהיה לך בכיף.. אני פשוט לא יגיב לך.....​
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין בפורום הזה ציטוטים אז תחשבו שזה ציטוט....

4 Clubber

New member
כואב כואב

לראות את החדשים באים והורסים את הפורום מורידים את הרמה שלו כל כך נמוך פעם התלוננו על אודי בלבד ולפחות אז היה מצחיק עכשיו האנשים עצמם פשוט מורידים את הרמה נמוך כל כך יש לכם פורום אקסטרים תישארו שם תהנו שם תנו לותיקים של פורום בי יו להנות בפורום בלעדיכם

Miss HardStyle

New member
אממ.....

לפחות אני מבינה במוסיקה לא כמוך......שומע לי איטיז.....חחחחחחחח יאללה לך תריב עם עצמך.....כמו שאמרתי תרד עלי כמה שבא לך....... אני פשוט לא יגיב לטימטום.......

4 Clubber

New member
חחחחחחחחחחח

יא ילדה שלא יודעת להיפתח לסגנונות אחרים ואל תדאגי נטלי הרבה אנשים היו רוצים לראות אותך שותקתתתתתתתתתתתתתתתתתת ש-ו-ת-ק-ת בפורום הזה אז עתשי טובה ולכי לאקסטרים את ילדה עם התגובות הכי מסכנות שראיתי זה לא שאני יורד עלייך אני כולה אומר מה שבאמת ! כמה זמן את בפורום? 3 חודשים? 4?? מהאת יודעת ? כלום! מה את יודעת במוזיקה? הארד סטייל? הארד טראנס?? אני פתוח לעוד סגנונות זה שאת לא מסוגלת בעיה שלך ותקועה על טראנס בלבד בעיה שלך

the club girl

New member
תיהיה בוגר ואל תמשיך תריב הזה

חלאס לריב הבנו אתם מאוד אוהבים אחת תשני זהו נגמר

Miss HardStyle

New member
דייייייייי

נמאס לי אתה מביןןןןןןןןן חלאסססססססססססס תפסיק לתפוס מעצמךךךךךךךךךךךך דייייייייייייייייי מי אתה חושב שאתה?????????????. אתה בידיוק בן אדם כמוני וכמו כולםםםםםםםםםם וזה שאני שומעת הארד.....ואני שומעת גם קלאב יא טבהההה אני לא שומעת איטיז.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נמאס לך לשחק אותה מבין ולשחק אותה פה על כולם.......אתה זה שתמיד היה נגד הפורום מה קרה פתאום????????????????????? יאללה.........גם כן......חבל על העצבים שלי......לא נראה לי שאם אני יתעצבן זה יהיה בגללך.....ממש לא תחשוב טוב על המשפט הבא... אל תתעצבן על טיפשותם של אחרים... בגלל זה אני לא יתעצבן..... למרות שאתה מזה אוהב אותי...אני בכל זאת יגיד לך... שיהיו לך חיים יפים...סאלמתק

4 Clubber

New member
כנסי תביני כמה דברים

א. אני שומע אייטיז וזה מוזיקה לא פחות טובה מטראנס רואים שאת ילדה מטומטמת בעל טמטום עודף שחושבת שכל המוזיקות החארות זה חרא אז בכלל אל תדברי בקטע הזה ב. אני הרבה זמן בפורום ושלא היו אנשים כמוך הפורום היה בן זונה וכיפי וסבבי עד שבאו אנשים עלובים חדשים והורידו ת'רמה וחשבו שהפורום שלהם וזיינו ת'שכל בפורום וכתבו סתם הודעות חסרות טעם ג. אני לא תופס מעצמי אני כולה אומר ת'אמת ד. לא זכית להכיר כמעט אף אחד בפורום חוץ מהחדשים שכותבים 2000 הודעות בשבוע קיצר .. שבי בשקט את לא יודעת כלום

FActorX2004

New member
:\

יוחאי בינתיים מה שאני רואה זה שאתה מוריד תרמה לא מישהו אחר... מי מלכלכך פה על אנשים? נכון מאוד כבוד הפסל המעפן יוחאייייי אז עשה טובה תפסיק לזיין תשכל.... מי שמוריד פה תרמה זה רק אתה

4 Clubber

New member
בדיוק על אנשים כמוך דיברתי :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין אין בחיים לא יחזרו הימים היפים של הפורום חבל מאוד

למעלה