אוףףףףףףף

Chens15

New member
אוףףףףףףף

הוידאו המזדיין לא הקליט את הפרק שהיה אתמול כאילו השדיור החוזר לא הוקלט לי איזה חרא וזה היה הפרק שמאלדר הואפיע עם בגד ים וסקטאלי נחטפה ע"י חייזרים1 אוף אוף אוף אוף!!!!1

o c e a n

New member
גם לי היה מזל רע עם הפרק הזה

אבל זה היה לפני 10 שנים כשזה שודר לראשונה פתאום הטלוויזיה התקלקלה ואז הסדרה לא שודרה בשום מקום אחר חיכיתי שנה שלמה עד שזה התחיל לשדר בסטאר וורלד כל כך רציתי לראות אותו בבגד ים ותאמיני לי היה שווה לחכות שנה היה שווה מאד אמנם מאז ראיתי את הפרק הזה אולי 30 פעם

דבר ראשון:

AXN ידועים בעיקר על החרישה נון סטופ שלהם....כך שאקס פיילס ישודר עוד הרבה פעמים- אל דאגה... דבר שני-סקאלי לא נחטפה, וגם לא ע"י חייזרים.(או שכן??) מה שכן בסוף קייב(איך שלא קוראים לו) הופיע מעבר לחלון ביתה של סקאלי...וסקאלי זעקה לעזרה... איך הוא בכלל ידע איפה היא גרה(אולי הניסיון מחייו הקודמים עזר?- כאשר היה סוכן FBI- זה קשר?)

ואיך שכחתי את הפרט החשוב ביותר!

בריכה-מולדאר-בגד ים=============
בחייך מולדאר תן קפיצה למוכן כושר!!!

ניק קייב חטף את סקאלי ?

הזוהי שערורייה,אם כך. קוראים לבחור דווין בארי,לא ניק קייב הזמר.

scoutlavie

New member
אני נורא שמקוה לשידורים חוזרים

לא הרגשתי טוב, אז שכחתי מהצנה הזו ופספסתי כמה דקות , לעזאזל...מצד שני , לא חסרות סצנות של מולדר בלי חולצה.. לגבי החטיפה- זה כנראה הסינדיקט אחראי , כחלק מהניסיון שלהם לבן כלאים. ודוין בארי ידע איפה היא כנראה בגלל השבב

ביזנטית

New member
ממ.........../images/Emo141.gif

ככ....מולדר אמר שדווין הגיעה אליה בגלל השבב... זה לא ניק קייב הדווין הזה סיכמנו...אבל היה שהוא נסע באוטו והשוטר אמר לו להחליש את הרדיו שיר של ניק קייב...השיר הזה מצא חן בעיני...זה היה ממש מדהים....מה שאני נורא אוהבת באקס פיילס שהבימוי של הסרט נעשה בצורה מיוחדת מראים הרבה פעמים צללים ,הזוויות צילום,המשחקים בתאורה...היצירת אוירה...של המתח....אפילו השיר היה כל כך במקום....

Chandler Rulz

New member
השיר גם סימבולי..

קוראים לו Red Right Hand, ודווין נהג אחרי שיד ימין שלו אדומה מדם.. מאלדר, כשהוא מוצא ת'אוטו, הוא רואה סימני דם על ההגה במקום שהייתה יד ימין של דווין.

אפשר לנצל"ש לרגע??

אוקי תודה זה דווקא קשור לשיר מסוים. היה פרק שהוא פרק בשחור לבן?? אולי לפחות בהתחלה שלו..כן?? מה שאני זוכר ממנו זה: שני אחים(או חברים) לוקחים את האוטו לנסיעה, האמא לא רצתה שהבן של יעזוב..בסוף הבן שיכנע אותה והם נסעו..האמה חזרה לבית.. ועלתה להתסכל TV, פתאום משום מקום יוצא עשן בכול עבר(ושמועים ברדיו או TV, או שזה סתם מוזיקת רקע- שיר מאוד נחמד). מה קרה אחר כך אני לא זוכר...אבל רואים את הדלת נפתחת- והאמא מתעלפת מהעשן. מוכר לכם?? איך קראו לפרק, מאיזה עונה(ולמומחים איך קראו לשיר?) תודה

hrgo

New member
קראו לפרק: פרומיתאוס פוסט מודרני

עונה חמישית.

scoutlavie

New member
אני מומחית !

השם של השיר זה walking in memphis של שר. שר עצמה לא הופיעה שם, אלא למעשה אמא של חברה של חברה שלי ...זה נשמע מסובך אבל לא אכפת לי....אני פשוט מכירה מישהי מקנדה , שגרה בעיר שהם צילמו את הסדרה , אז היו שם הרבה אנשים שהצטלמו לזה ...

Chens15

New member
לא נורא......זה עדיין יופיע מחדש...

אבל אוףףףףף מעצבן שבפעם הראשונה שיה את הפרק לא הקטלתי לא נורא!!! אגב קניתי את הפסקול של רקוויאם לחלום!=איזה פסקול מדהים כזה אוירה פסיכולדית זה משרה משהו לא מהעולם הזה זה חבוה בכל בית לדעתי! או לפחות את אלה שמתעניינם בלא נודע

נכון שזה משהו שמחבר אותך אל הלא נוד

נודע שבך...זה ממש ממש ממש פסיכודלי לא???? אני חושבת שהפסקול חזק כמו הסרט אני מה זה דפוקה על הסרט הזה פשוט חולה עליו הסרט הזה הוא ממש כמו טריפ משאיר טעם של עוד הוא מזעזע ואתה יודע את זה ואתה בכל זאת צופה בזה כי מסקרן מדי ואתה חייב להמשיך עוד ועוד ועוד אם יתנו א זה בטלי שוב פעם תדויעו לי אני חייבת להקליט אותו!!!! הכי עצוב היה החורף אבל זה הקטע שהכי אהבתי בסרט הכי דופק לך תמוח והכי הכי קשה וצורם לך הכי חזק בסדט הוכי קיצוני...... mulder+scully for ever ======> תמונה יפה

וואלה...../images/Emo6.gif

אפשר לקבל קצת הסברים על הפרק.. מה התרחש שם? ולמה זה בשחור לבן?? תספילרו אם צריך

למעלה