אוףףףףףף כברררררררר !

takala

New member
אוףףףףףף כברררררררר ! ../images/Emo5.gif

לו רק יכולתי להבטיח לא להישבר, כן כואבת הדרך, וזה דבר ממכר אילו רק יכולתי לגשר על הכול ועוד יום ועוד יום ועוד יום פשוט קצת לא יכולה

takala

New member
שמחה?!

זה דבר שכבר שכחתי איך עושים באופן טיבעי.

לא להישבר? באיזה תחום?

יכול להיות שהמטרה שאת מציבה לעצמך גבוהה מדי, או לא אנושית ולכן את נשברת?

takala

New member
החיים פשוט עוברים על ידי

כאילו אין לי כבר שום דבר מיוחד הכל פשוט עובר חולף... לידי ולא בתוכי השתנתי כ"כ בשנים האחרונות וזה שינוי שלא גרמתי לו זה פשוט הזמן גרם.. הסביבה האנשים.. ואני רוצה להמשיך לשמוח ולהיות אני אבל אני פשוט לא יכולה כי אין לי עם מי

מה זאת אומרת הזמן גרם לשינוי?

איך היית קודם ואיך את עכשיו? מה חסר? מה היית רוצה שיהיה לך היום?

takala

New member
חסר לי שמחה אמיתית

אני מטבעי בן אדם שקט יחסית.. אבל גם יודעת להיות קופצנית.. קודם הייתי אני שמחה צוחקת מלאת חיים.. והיום אני רדומה חסרת חיים ושמחה ופשוט לםני כמה שנים עוד הייתי בחברה שהכירה אותי ועכשיו שכל אחד התפזר לדרכו אני צריכה למצוא חברה חדשה.. וזה קשה.. זה לא שאין לי ת'חברה הקודמת אבל הם פשוט רחוקים ואני צריכה חברה סביבי משהו שבעצם קורה בלי שמתכננים ואין.. לא יודעת זה מורכב כ"כ.. אני חושבת שיש לי גם מודל לחיקוי של מה שהיה בעבר ואני מאוד רוצה לחזור למה שהיה ולמה שאני הייתי.. וקשה לי שאני צריכה לבנות משהו חדש בעצמי ובחיים שלי.. אני כנראה תקועה עוד בעבר... אומרים שיהיה טוב.. אז אולי יהיה טוב.

מבינה אותך מאד.

וזה לא קל, כשהעבר היה מתוק כ"כ. ולבנות חברה חדשה, או להצטרף - זה גם לא קל. אבל זה כ"כ טבעי. זה מדהים. גם לי הסיפור הזה קרה, ואני בטוחה שלעוד הרבה. התאבלתי המון זמן על החברה שהייתה לי פעם, ולקח לי ה-מון זמן להשלים עם השינוי, ולהתחיל ליצור חברויות חדשות. עדיין יש בי געגוע קטן, כי התקופה ההיא - היה בה המון ורוד (היה גם שחור. אבל זה לא קשור כרגע). אבל ברגע שהשלמתי עם ההווה, התחלתי לפתוח את הדלת להזדמנויות חדשות. ואת יודעת משהו, לא שיחזרתי את העבר - אבל הכרתי אנשים מדהימים. החוויות איתם שונות ממה שהיה, אבל לא פחות מדהימות, וזה גם לימד אותי משהו חשוב מאד בעיני: לזרום עם ההווה. לקבל את ההווה. לשמוח על ההווה. יש המון מסגרות שבהן ניתן להכיר אנשים. וירטואליות (הכרתי חברות מדהימות דרך הפורומים) ומציאותיות - כמו סדנאות וקורסים, עבודה, לימודים...ככה גם ייצא לך להכיר אנשים עם תחומי עניין משותפים. אבל העניין הוא - להכיר בשינוי. לקבל אותו. האם את מסוגלת להגיד: התקופה ההיא נגמרה ואני מקבלת עכשיו אליי את התקופה החדשה?

takala

New member
הזמן מרכיב חשוב

אני בדיוק עכשיו בשלבים של לקבל ת'הווה וזה מצליח אבל עוד יקח זמן עד שלגמרי הכל יהיה בסדר.. כאילו אני עכשיו עדיין מתרפקת על הכבר וכבר מציאותית לגבי העתיד הבנתי עוד משהו ממש מקסים(לפי דעתי) לפני שלוש חודשים היה לי חבר ונפרדנו .. היה לי ממש ממש קשה חודשיים שלמיים פשוט התאבלתי. בכיתי בלי סוף .בחודש האחרון כבר קיבלתי ת'מצב אבל עדיין היה לי קשה הייתי משוכנעת שאני מאוהבת בו ועוד אנחנו נחזור ובלה בלה בלה.. אבל פתאום הבנתי שאני מאוהבת ושהתאבלתי על מצב שהיה על הכייף והשמחה והטוב שהיה לי בסיטואציה הזו ולא לבן אדם שעשה לי את זה.. כאילו זה יכול היה להיות כל אדם אחר.. כ"כ הרבה צריך לחשוב לפי שאנחנו עושים משהו בחיים אבל לפעמיים גם לא צריך לחשוב בכלל.. רק טוב.

2 תובנות חשובות מאד

גם לגבי הזמן - ואני יודעת שזה ממש לא קל להיות סבלני. וגם לגבי החבר לשעבר - העניין נגמר, ומה שהכי מתגעגעים אליו זה לעצמך בסיטואציה הזו. ואם זה כך, אז אולי את יכולה לחשוב על מה היה ה"תפקיד" שלו בחייך. מה למדת מהזוגיות איתו, שתוכלי לקחת לזוגיות הבאה.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif ענקי

אל תישברי, הכי קל להישבר והכי קשה זה להיבנות בחזרה. את תראי שבסופו של דבר הכל יסתדר, תאמיני בזה וזה באמת יהיה ככה.

למעלה