אוףףףףףף

1מרמלדה

New member
אוףףףףףף ../images/Emo10.gif

בא לי לצעוק, בא לי להרביץ למשהו.... אבא מסומם ממורפיום בבית החולים, נראה כל כך שברירי... לא מתעורר בכלל, פוקח עיניים לשנייה ועוצם שוב... מבטיחים לנו שזה בגלל התרופות ושהמערכות שלו מתפקדות, אבל הפחד שהם טועים.... ובעוד שבוע אחי מתחתן... ולא יודעים אם אבא יוכל להיות בחתונה בכלל...
מישהו יודע איפה משכירים שק איגרוף?

lital_helmer

New member
מרמלדה...

את חייבת להחזיק מעמד... אני לא חושבת שהמחשבות על להרביץ או לצעוק מועילות. חישבי על דרכים לגיוס כל כוחות הנפש שלך..תמכי במי שאפשר. אולי לכתוב כאן..עוד קצת יוכל לעזור לך לשחרר את הכעס העצור בך? המון אהבה. ליטל

1מרמלדה

New member
הבעיה היא שאצור בי המון כעס

על כל הסיטואציה הזו, ואם אני לא אשחרר קיטור, אני לא אוכל לעזור לאף אחד. אני לא ישנה בלילות, לא מצליחה לחיות חיים נורמליים, ועם כל הרצון הטוב שלי לעזור ולתמוך בכולם, אני מרגישה שגם אני זקוקה נואשות לתמיכה, ולא מקבלת אותה מספיק... אז לפני שאני יכולה לעזור לכולם, אני צריכה להוציא קיטור ולקבל קצת תמיכה. תודה על הנסיון לעזור, ואני משתדלת להעזר בך ובחברי הפורום, אבל זה לא מספיק...
אני אמשיך לנסות...

MemphisRaines

New member
../images/Emo13.gif סוכריה ../images/Emo13.gif

מרמלדה יקרה מותר לצעוק מותק לכעוס מותר לצווח והכי חשוב מותר לך לחיות בשביל עצמך כן אבא סובל וזה כואב אבל אם לא תחיי בשביל עצמך לא תוכלי לתמוך בו קחי לעצמך כמה שעות חופש קפצי לסרט ( הצגת חצות ) לכי לים להרגע קצת ( מותר גם לבכות ) החזירי לעצמך אנרגיות וכך תוכלי לתמוך טוב יורת באביך עם המון אהבה
שרון

bali

New member
מנהל
תודה שרון ../images/Emo24.gif

זה בדיוק מה שהייתי צריכה לשמוע. שמותר לי. כל הזמן צריך לשמור בבטן כדי לא להעציב או להכעיס את הסביבה, אבל כמה אפשר? (ואני יודעת שהמשפט שאמרתי הוא לא בריא ולא טוב, אבל יותר משאני חסה על עצמי, אני חסה על המשפחה שלי) מחר בבוקר אני אעשה משהו רק בשביל עצמי. היום כבר מאוחר מדיי... ואם היה ים בירושלים... הייתי כבר שם. היום קיבלתי תשובה חיובית לגבי עבודה שרציתי מאד, והייתי מאושרת לכמה רגעים, עד שאחי ביקש שאבוא לבית החולים וראיתי את אבא... ולא ממש יכלתי להתגאות בזה שקיבלתי את העבודה כי הוא לא יכל להישאר ער לרגע... אבל הוא ידע כמה רציתי את העבודה הזו, וכשהוא יתאושש אני אספר לו... אני מבטיחה לשמור על עצמי

MemphisRaines

New member
ידידה יקרה

העיקר שתרגישי טוב עם עצמך החיים לוקחים אותנו למקומות שלא תכננו להגיע אליהם ולא תמיד קל לצאת מהמקומות הללו אבל זה אפשרי ותלוי רק בנו למרות הכאב את יכולה להיות בטחה שאביך רוצה לראות אותךמאושרת אז תהני מזה שרון

1מרמלדה

New member
אופסיייייי ../images/Emo9.gif

טוב, זה היה חסר טעם בכל מקרה... ההתחבאות הזו...

lital_helmer

New member
בכל מקרה לכולכם...

אני מאחלת רק טוב. ימים שמחים והרבה חיוכים על ה
!
ליטל

מלמלה

New member
אפשר גם ללכת לים וצעוק

ולהוציא את כל הכעס זה בנוסף ל ...........

למעלה