אוףףףףףף רק עכשיו ראיתי שאני אהיה בברצלונה בתאריך של מצדה.... אז כולנו נשמע ספרדית...
G glitter8 New member 5/7/11 #1 אוףףףףףף../images/Emo7.gif רק עכשיו ראיתי שאני אהיה בברצלונה בתאריך של מצדה.... אז כולנו נשמע ספרדית...
אוףףףףףף../images/Emo7.gif רק עכשיו ראיתי שאני אהיה בברצלונה בתאריך של מצדה.... אז כולנו נשמע ספרדית...
B BadChicken82 New member 6/7/11 #5 את יודעת שהייתי מצטרפת בכייף אבל השבוע חזרתי לעבוד.. משום מה לא נראה לי שהם יקבלו טוב את העובדה שאני לוקחת חופש
את יודעת שהייתי מצטרפת בכייף אבל השבוע חזרתי לעבוד.. משום מה לא נראה לי שהם יקבלו טוב את העובדה שאני לוקחת חופש
G glitter8 New member 8/7/11 #8 ../images/Emo24.gif כן,איכשהו, עם כל הכיף שבדבר, ההופעה+נסיעה+ארוחה במוזה.. הופכת להיות חוויה של כמה מאות שקלים...זה כבר נהיה כמו פול סיימון.. אבל מה זה בא לי....אוףףףףף תהנו לכם וצלמו לי יוטיובים..
../images/Emo24.gif כן,איכשהו, עם כל הכיף שבדבר, ההופעה+נסיעה+ארוחה במוזה.. הופכת להיות חוויה של כמה מאות שקלים...זה כבר נהיה כמו פול סיימון.. אבל מה זה בא לי....אוףףףףף תהנו לכם וצלמו לי יוטיובים..
S SHANILIROY New member 9/7/11 #9 תהיה בטוחה שגם השנה תקבלי טלפון בלייב היישר מהזריחה במצדה ,אני מקווה שהטלפון שלך פתוח בחו"ל
G glitter8 New member 9/7/11 #10 ואו...זה יהיה מרגש שבעתיים.. את תותחית אמיתית..את... ברור שאפתח את הטלפון..על רמקול שכל ברצלונה תתעורר!!
ואו...זה יהיה מרגש שבעתיים.. את תותחית אמיתית..את... ברור שאפתח את הטלפון..על רמקול שכל ברצלונה תתעורר!!