אוףףףףףף

אוףףףףףף

עד שהחלטתי סוף סוף ללכת על זה, את הקופה לא מעניינות כל ההמלצות הרפואיות, ולא מאשרים לי סבסוד. נו שוין, אז החלטתי לערער על זה, אבל לפני שהתחלתי את הערעור מצאו אצלי פוליפ ברחם ועכשיו עד שיעשו לי היסטרוסקופיה ד"ר זולטי בכלל לא מוכן לדבר על המירנה. כבר קרוב לחודשיים אני מדממת (הכתמה דמית, כמויות זעומות) והכאבים... הוי, הכאבים... אני לא יכולה ללכת לבריכה, כי זה יגביר את זה וזה יהיה מאוד מביך, וטמפון אני לא שמה. ובגלל זה שאני כל הזמן צריכה לשים פדים, ה"אזור", סליחה על הביטוי, לא מספיק מאוורר וזה גורם לי דלקות. ומרוב מה שקראתי על היסטרוסקופיה אני לא חושבת שאוכל לעמוד בזה ללא הרדמה מלאה. ד"ר זולטי אמר שהוא מבטיח לי שלא ישימו לי ספקולום (לגבי הרחבה לא שאלתי) ושזה נמשך רק כמה דקות. הכי טוב היה אילו הוא היה עושה לי את הבדיקה, אבל אי אפשר להבטיח שם מי בדיוק יהיה מתי. ואני שוקלת הרדמה מלאה (אני גם פוסט טראומטית). פיפל עשו לי לפני כמה שנים בהרדמה מלאה. אני כל כך פוחדת, והזריקות (דפו פרוורה) כבר לא ממש עובדות. והיום התפתלתי מכאבים. פשוט כך. יש לי בבית אופיאטיים, אבל אני משתדלת לא להשתמש בהם. אגב, הרופא אמר לי שלא בהכרח יש קשר בין האנדו לטחורים.
ואם המירנה עושה בעצמה הכתמה דמית, בשביל מה אני צריכה אותה? גם ככה יש לי את זה. אוף.

לואי84

New member
מצטערת, לא כך כך מבינה בנושא

בשביל אוכל לעזור או לייעץ.

תרגישי טוב

למעלה