אוףףףףףף

צפרדעית

New member
אוףףףףףף

אני נמצאת בלחץ נוראי... מרגישה שעוד שניה אני מתפוצצת. פתאום דברים הופכים להיות כ"כ מוחשיים... בעוד שבועיים הניתוח שלי בעוד חודש וחצי אני מסיימת את הלימודים ואמורה למצוא סטאז´ מלא מבחנים... מלא עבודות והראש שלי נמצא בעולמות אחרים חייבת לחשוב על כיוון בחיים חייבת להתחיל לחפש עבודה חייבת למצוא רכב חדש ועוד יותר חייבת להשיג כסף לרכישה אוף... אין לי מושג מה אני רוצה מהחיים אין לי מושג מה החיים רוצים ממני החממה הנעימה שמצאתי לעצמי בשנה האחרונה פתאום קמלה כבר שום דבר לא ידוע מראש כבר שום דבר לא בטוח אין לי מושג מה יהיה מחר... פשוט מבוהלת עד אימה צפרדעית

sure16

New member
צפרדעית יקרה../images/Emo140.gif

את נמצאת בפתחה של תקופה נפלאה בחייך! העולם צופן בחובו הפתעות רבות מספור ואני בטוחה שתפתחי בקרוב דלת ותיכנסי לתוך חממה נעימה אף יותר ממה שידעת.. נראה לי שהעמסת עליך יותר מידי.תהרגי תורכי תורכי...ואח"כ תנוחי... נשימה ארוכה ,הכל יבוא על מקומו בשלום! מההתרשמות שלי ממך יש לך הרבה מאד מה להציע ואוי לו למי שלא יבחין בכך ..!בהצלחה!

באיה

New member
צפרדעית יקרה ../images/Emo142.gif

קחי נשימה ארוכה, ותרגעי. נכון שיש לפעמים רגעים כאלה, וממה שאני רואה, הלחץ שלך בעיקר בגלל הניתוח. בשעה טובה תעברי אותו, והכל יתבהר לך. פתאום תראי, שהשד לא נורא כל כך. גם הבחינות יעברו במהרה, וכשתעברי אותם את תדעי בדיוק מה את רוצה מהחיים. אני מאחלת לך כל טוב, והכי חשוב שתעשי סדר במחשבות, אפילו בכוח. אני מציעה לך להעביר על הנייר את השתלשלות הענינים לפי סדר התרחשותם ואז תראי שהכל בעצם מסתדרר. לילה טוב, אני מבטיחה לך שיהיה בסדר
באיה

ורד *

New member
היי ירקרקה|

תעצרי רגע, תרגעי, קחי נשימה עמוקה ותתחילי לחשוב בהיגיון על הדברים החיוביים, אי אפשר לבלוע הכל ביחד, נחנקים מזה, אחד אחד, תתירי את הסבך ואז תראי גם את הדברים היפים והנעימים, ותתחילי לבנות חממה חדשה, הרי האביב עומד בפתח, ואצלך האביב כעת הוא כפול מפני שאת עומדת בפני שנוי גדול בחייך, שינוי שיקנה לך המון, החל בבטחון עצמי וכלה באפשרות לקנות בגדים גם בשוק הכרמל בגרוש וחצי. הכל ידוע מראש, והכל נקבע ע"י הראש שלך, אז קומי תתנערי ותתחילי לחשוב חיובי. אין לך סיבה לבהלה ולפחד.ההפך הוא הנכון.חוץ מזה אנחנו תמיד כאן.
ורד.

רוייקו

New member
הרבה חששות צצות לקראת הניתוח

וכל מה שניראה היה מסביבנו עניין של מה בכך פתאום יש לו משמעות. הניתוח עצמו מצריך קצת מנוחה של כמה ימים וניתן לחזור, בדר"כ תוך ארבעה חמישה ימים לשיגרה. יכול להיות שהיה לוחץ לך גם בלי הניתוח ? בהצלחה בניתוח ובכל רוייקו

עשיתי ניתוח

לפני שלשה ימיםעברתי את הניתוח ואני שמחה להצטרף אליכם. כרגע אני מלאה בסיכות אחרי לפרסקופיה ומרגישה לחץ עצום בבטן. אלרי שאני שותה מעט אני מרגישה ממש חנק.זה הגיוני?

RomiVais

New member
צפרדעיתוש יקרה!! ../images/Emo24.gif

לפעמים קורה שאנחנו "טובעים בכוס מים". נלחצים ממשהו אחד, מוסיפים לו לחץ שני וכן הלאה ופתאום נראה לנו שאנחנו ממש טובעים כשבעצם הכל התחיל מלחץ אחד קטן. אם אכן יש המון דברים מלחיצים, הכי טוב זה לטפל בדברים אחד אחד. קודם הניתוח. אחר כל הלימודים וכן הלאה... יותר קל, נכון? בינתיים קחי נשימה עמוקה הכל יהיה בסדר מקסימום - נתחלק במטלות אוהבת ושולחת לך
גדול לחיזוק רומי

ronnymp

New member
זוהי תסמונת התפנית ../images/Emo20.gif

אז הכל בעצם הוא לחצים ומתחים שהולכים ומצטברים כנראה לקראת הניתוח . אז תרי את הכל באור המתאים - תחליטי שהניתוח יהווה את נקודת התפנית בחיים . ממנו והלאה יבוא השינוי הגדול - בכל התחומים . תחליטי שהחל ממנו - פותחים דף חדש ב-
תולדות ה-
ית . מכאן והלאה יבוא המהפך הגדול. בבריאות , במישקל , בעבודה , במגורים , עם רכב חדש , בחיים החברתיים - ובכלל . תתחילי להתרגל שמה-20 לחודש מרדימים את ה-
ית הישנה וכעבור כשעה מתעוררת ה-
ית החדשה -
. אז
ושיהיה ב-
רוני

רונית-1

New member
צפרדעית מקסימה ליבי ליבי אלייך...

וכמו שאני מבינה את ממש בתחילת חייך. וכמו כולם את חוששת משינויים, שאין מנוס מהם ואין מה לעשות צריך לעבור אותם. החיים טומנים בחובם המון הפתעות, המהלכים אותם אנו בוחרים לעשות בחיינו, קובעים לטוב ולרע. ללא חשש ודאגה בחרי בדרך של לחיות את החיים והכי שאת יכולה. תמצי כל רגע. עשי רק מה שעושה לך טוב, הכי טוב, מתוך כל האפשרויות שלך. וכמו שזה נראה את בהחלט במהלך הנכון לנצחון מלא. בהצלחה לך יקירה מצרפת לך קובץ מקסים בוורד של דברי בודהה על האושר, לקרוא ולהפנים. רונית

באיה

New member
מאוד יפה וחכם ../images/Emo45.gif

החכמים הבודהיסטים הפיצו תורה יוצאת מן הכלל, רק חבל שהם בעצמם לא מישמים את זה.

צפרדעית

New member
תודה לכולכם על המילים החמות

על המסרים המעודדים ועל התמיכה... אתמול היתי בהיסטריה היום אני קצת יותר שפוייה (אבל עדיין מבוהלת עד עמקי נשמתי) הודיעו לנו היום שהלימודים מסתיימים בעוד שבועים וחצי במקום בעוד חודש וחצי... וזה רק מעלה את סף הלחץ שלי אבל החלטתי שאני לוקחת צעד צעד ותוקפת כל מטרה בעתה שינויים זה דבר מפחיד... בטח כשהם אמורים לשנות את החיים (ואני שונאת שינויים שכמותי) אבל אני עם הכיוון קדימה.... תודה לכם צפרדעית (שטוענת שאין כמוכם!!!!)

gal33

New member
קדמי את התקופה הזו בברכה ומתוך

אמונה בעצמך. רעידות אדמה הן הטריגר שלנו לבניה חדשה, לפריצת הגבולות, לתעוזה, למתן דרור לחלומות הכמוסים, ליצירתיות ולרצון האמיתי שלנו. בהצלחה, גל

ורד *

New member
היי ירקרקונת

שינויים הם מפחידים לפעמים (את אולי מזל מאזניים?) אבל תחשבי שבלעדיהם היית דורכת במקום ולא מחליטה על השינוי הכי חשוב שעומד בפניך בתקופה זו של חייך. אז תרימי את הראש ותתחילי לחשוב חיובי ואם אפשר אז גם אנליטי ופראגמטי, זה עוזר. מניסיון של בת מאזניים שמזה שונאת וחוששת משינויים.
ורד.

אז מחר זה היום ו............../images/Emo42.gif

התחלות וסוף.סוף לתהיות ולחוסר הוודאות כמו גם סוף לתירוצים. העתיד צופן בעבורך דברים יפים וטובים . ואת עוד תסתכלי בעתיד על התקופה הנוכחית ותתארי אותה כ "חוויה " תמיד חייבים לשאוב את הטוב ולראות את חצי הכוס המלאה. והיום ראית שהדברים נראים לך כבר באור שונה !!!!! יהיה טוב יקירתי ענקון

נושנושי

New member
צפרדעיתוש../images/Emo105.gifיקרה

רק שתדעי לך שכול אחד עובר תקופות כאלו בחיים גם אני לפני הניתוח עברתי תקופה קשה אבל את עוד תראי שהכול לטובה מניסיון שלי אני אומרת לך החיים יפים גם קשים אבל יפים שיהיה לך אחלה של המשך שבוע נושנושי

למעלה