אוףףףףףף..

אוףףףףףף..

פעם ראשונה שנכנסתי לפורום ואני מגלה שיואנה תנצח?! איכס.. לדעתי היה ממש אבל ממש לא יפה !! וגם לא מגיע לה.. היא הייתה גרועה בכל שאר התוכניות וכמה פעמיים הייתה בין השתיים האחרונותתתתת אוףף... לא מרסדס או שרה לאנצחו?! =( הם מדהימותתת

היא כתבה שהיא פעם ראשונה בפורום,

אז היא כנראה לא ידעה שצריך לסמן (ואולי גם בגלל זה היא נכנסה להודעה שהכילה ספוילר, כי היא לא ידעה מה זה הסימן). לא צריך להתעצבן על מי שכותב שהוא פה פעם ראשונה, כשמסתובבות פה מספיק מפגרות ששמות ספוילרים דווקא כדי להרוס לאחרים.

איזה כיף לך... ../images/Emo13.gif

כי אני מתעצבנת מספוילרים לא מסומנים

צודקת, צודקת, ועל הדרך, שאלה-

אם אנחנו כבר מדברים על שרשור, אולי תסבירי לי אחת ולתמיד מה גורם להודעה לקפוץ או לא לקפוץ? תודה

חחחח אוקי

שיהיה בתוכן 10 תוים זה אומר 123456790 או "אני לא יכול" גם יכול להתאים... או פשוט אומטיקון(איך קוראים לזה??? נו הסמיילים האלו)

אמוטיקון-

emoticon זה שילוב בין המילים emotion ו- icon, יעני אייקונים של רגשות
אבל זה לא רק הקטע של המספר תווים, לא? זה גם אם הגבת לתגובה או משהו כזה אז זה לא קופץ, וגם כמה ימים עברו מאז ההודעה הראשית, לא? אני פשוט אף פעם לא ממש זוכרת...

שלומית16

New member
נכון

שרה הייתה הכי מתאימה לה באמת מתאים להיות הטופ מודל הבאה (אפילו טירה בנקס אמרה את זה)אני לא מבינה מה עבר בראש הדפוק של השופטים שהם החליטו להעיף אותה

yaya1989

New member
תקשיבי... מעכשיו אם את כותבת ספוייל

ספויילר תשימי
בנושא ההודעה כדי שאנשים לא יכנסו אם הם לא רוצים לדעת דברים...(כמו שקרה לך) גם לי זה קרה וזה הרס לי ת'תוכנית... וד"א ברוכה הבאה אני יערה!!

למעלה