אוףףףףףף

ornusha

New member
אוףףףףףף

לפני חודש קבעתי תור לPET בתל השומר למחר, שהייתי יכולה לקבוע את התור כבר ללפני 3 שבועות אבל לא רציתי לפני החגים. והיום קבלתי טלפון שהתור מחר התבטל כי המכונה שלהם התקלקלה. את הקטע הזה שהמכונה מתקלקלת ומתבטלים תורים שמעתי כבר מכמה אנשים. זה ממש מעצבן וממש מתיש. עשיתי כבר PET גם באיכילוב וגם בהדסה ואולי הם פחות מסודרים בלוח זמנים אבל המכונה עובדת ותור זה תור. אז עכשיו צריך להתקשר לקבוע לעוד שבועיים, לקוות שאז המכונה תעבוד ולא תתקלקל ברגע האחרון, ואם גם זה יקרה....

t w i x i t

New member
ורק עכשיו הודיעו לך ?

לי היה תור כבר לפני שבועיים לפט בתל השומר ושבועיים לפני כן אמרו לי שהמכונה התקלקלה ושאני אעשה באיכילוב. והפט באיכילוב הרבה יותר קל לדעתי. אולי תבקשי לעשות את הפט בבי"ח אחר ?

מיליתו

New member
את צודקת

אי אפשר לשקף את התחושה שלך יותר טוב מכותרת ההודעה...

שלום לכולם. אתם חייבים להיכנס רגע

לי ביטלו 3 פעמים תור בגלל המכונה הדפוקה שלהם. ממש בית חולים "אחראי" תל השומר. עם כל הכבוד אבל אנשים פה חיים במתח רציני אם מקננת בגופם ח"ו המחלה או לא, המשך הטיפול תלוי בזה, והם כחצי שנה כבר "מטפלים" בבעייה הזו. אין לי מילים. אני רק שמח שנשאר לי טיפול אחרון שבוע הבא. וזהוווווווווווווווווווווווווווווווווו כי בכל מקרה אני זז מהאיזור לחצי שנה ולא מוכן לשמוע על עוד טיפול או שניים. נ.ב. א) בכדי לא להישמע קודר אני שמח לבשר למי שמכיר תסיפור שלי פה,
השיער שלי גדל במלואו............. כולי אושר רק מזה שאני מסתובב בסבבה בכל מקום עם תספורת יפה ושיער צפוף ובריא, יותר יפה וחלק ממקודם.
עד כדי כך אני נראה טוב שההורים שלי (שבכלל לא בעניינים בקשר לטיפולים) בטוחים שאני כבר בריא לגמרי, מה שאני עדיין לא יודע בגלל הבדיקה שנדחית די הרבה זמן. ב) בקשר לרופאה שלי, אני מעדיף לא לדבר. נסיים איתה בטוב ועדיף שכך. אני מעדיף לשכוח ממה שראיתי ושמעתי ממנה ו/או בסביבתה עליה. תהיו בריאים כולם במהרה. יוני

24 ברבלה

New member
ליוני

איזה יופי לך! שמחתי לשמוע וזה עודד אותי למרות שאצלי הוא התחיל לנשור מאתמול ומחר אני עושה קרחת
אולי תלווה לי קצת
סתם סתם אני באמת שמחה בשבילך
נו ושתחלים כבר יאללה בי

כתבתי על גדילת השיער כדי לעודד את

כל מי שכרגע באמצע הנשירה שזה מאוד מעצבן וקודר.
אני כשנשר לי נכנסתי פעם ראשונה לפורום פה, כי רק אז הדיכאון נכנס בי, ועודדו אותי מאוד החברים פה, (אין לכם מושג עד כמה...) ואכן תוך 3-4 חודשים גדל לי השיער בחזרה, ומצויין.
אז תתעודדו חברים, שהטיפול יעבור מהר בלי הרבה סבל, והעיקר שיועיל למגר ת'מחלה, והשיער עוד יחזור במהרה לאיתנו, זה יקרה מהר מאוד. מניסיון. תרגישו טוב, את וכולם/ן יוני

למעלה