אוףףףףףף

אוףףףףףף

כבר חודש וחצי הפורום הזה כאן, ואני לא ידעתי??? כמה אני שמח, ומברך!!! ותדעו לכם שאני מתכוון להפוך את זה למגרש אימונים!!! אני מתרגש באמת, ושוב מברך ומאחל ומפרגן!!

שלום לך הנחליאלי

תודה על הברכות - אתה בהחלט מוזמן ביותר. רוצה לספר קצת על עצמך ועל הקשר שלך עם תקשורת מקרבת? שבת שלום,

שלום וברכה.

אני אלי, בן 58, אב ליעל, אהוד ואילה, סב ליופי, אמנון ודניאלה, גר בירושלים, עוסק בייעוץ אישי, בהוראת מוסיקה קלסית, בהדרכה בשיטת פלדנקרייז, בעריכת לשון ובתרגום. מלבד זה התעמקתי בשיטותיו של דה-בונו, ואני גם מנשנש מאז נעוריי בתחומים שונים של פסיכולוגיה (אבא היה פסיכיאטר ופסיכואנליטיקן, ואידך זיל גמור). שמעתי את מרשל לראשונה בסביבות 1994 כשביקר בירושלים, בשתי הרצאות ארוכות ונפלאות בנות כמה שעות כל אחד, ורשמתי לעצמי "כל מילה". מאז יישמתי את הרעיונות בכל נסיבות אפשריות, במשפחה, בין חברים ובאינטראקציות חברתיות מזדמנות. זה תמיד תמיד עובד. לפני כשנתיים (או מתי זה היה? איך הזמן עובר...) השתתפתי בסדנה נהדרת של סוף שבוע ארוך של ארנינה ו-שכחתי את השמות- כמה מהמסייעים שלה בנווה אילן שליד ירושלים. אחת ההחמצות שהחמצתי לאחרונה היא שלא הייתה לי האפשרות הכלכלית להשתתף בקורס למנחים. אני מת לעשות את זה, אבל כרגע שלב בחיים שאין הרזרווה. אז בינתיים אני כאן. ויש לי התאווה הזאת, לסייע לאנשים בסילוק מכשולים מדרכם. כשאני עושה זאת כאן, במסגרת המקצועית והפומבית אני מקווה ומניח שאקבל את המשוב שיאפשר לי לשכלל את תפיסתי ואת הטכניקות שלי. בשנה האחרונה אני גם מתעסק בצילום כתחביב. אפשר לראות לי במקומות האלה: קומונה חדשה לגמרי בתפוז, שחנכתי עם כניסתי המחודשת לתפוז השבוע, שמספרה 19343. אתר הבית שהוא חלון הראווה שלי לקידום מכירות בתחום עריכת הלשון הוא www.leshonit.allbiz.co.il התפיסה היא יותר מ"כרטיס ביקור" ויש בו הצהרת תפיסת עולם על יצירת מקומות לבני אדם. אתרי שיתוף התצלומים שלי האם www.fotothing.com/eliguy www.fotothing.com/gavrieliguy מאז חזרתי לתפוז לאחרונה אני גם מבקר בקומונות עריכה לשונית ותמיכה נפשית, ובפורום ייעוץ פילוסופי. עשיתי זאת. תודה על הסבלנות!

cargo66

New member
הצעה להקמת קהילה בירושלים

שלום אלי. אני כותבת לך בעיקר כי ראיתי שאתה גר בירושלים - גם אני. יש מחשבה להקים כאן קהילה. היתה כזו באזור המרכז בשנה שעברה וזה היה "מקום" נהדר לתירגול ולמפגש ברוח התקשורת המקרבת. כשקראתי את דבריך, חשבתי שאולי רעיון כזה יכול להתאים לך. כרגע אני יודעת על עוד אדם אחד בירושלים שמעוניין, יחד איתך אנחנו כבר שלושה... לי זה יכול מאוד להתאים, כי אין לי זמן וכסף כרגע להשתתף בקורס, אבל מאוד חסר לי התירגול והמפגש האישי עם אנשים שמתעניינים בתקשורת מקרבת. מה דעתך? כרמל

מקווה שעוד אנשים יצטרפו

משמח אותי מאוד לתת כאן במה לאנשים שרוצים לתרגל תקשורת מקרבת ולהקים לשם כך קהילה. באותו זמן אני יכולה לספר על אתר האינטרנט החדש שלנו (מיתרים) שעומד לעלות לאוויר בעוד כחודש (בתקווה שהכל יהיה מוכן עד אז), ורוצה להזמין אתכם לכתוב סיפורים אישיים ואירועים שקרו לכם, ו/או כתבות ומאמרים שקשורים לתקשורת מקרבת כדי שנוכל לפרסם אותם באתר (כמובן עם הקרדיטים המתאימים). אנחנו גם מתכננות לתת במה להתארגנויות שכאלו ולאנשים שרוצים לעסוק בתחום ו/או אנשים שיש להם מה לומר. אז אתם מוזמנים ומוזמנות להיות איתנו בקשר. ככה אנחנו מתחילות לאסוף את הקהילה שלנו במטרה שתגדל ותצמיח הרבה מאוד נבטים חדשים בכל הארץ. תודה שאתם מאפשרים זאת כרמל והנחליאלי, ובתקווה שעוד הרבה יצטרפו אלינו.

akazw

New member
היי

זה בדיוק מה שאני הרגשתי לפני שבוע כשהצטרפתי לכאן. אשמח ללמוד ממך , וכך ללמוד על עצמי. תודה שאתה פה אקא

למעלה