שלום וברכה.
אני אלי, בן 58, אב ליעל, אהוד ואילה, סב ליופי, אמנון ודניאלה, גר בירושלים, עוסק בייעוץ אישי, בהוראת מוסיקה קלסית, בהדרכה בשיטת פלדנקרייז, בעריכת לשון ובתרגום. מלבד זה התעמקתי בשיטותיו של דה-בונו, ואני גם מנשנש מאז נעוריי בתחומים שונים של פסיכולוגיה (אבא היה פסיכיאטר ופסיכואנליטיקן, ואידך זיל גמור). שמעתי את מרשל לראשונה בסביבות 1994 כשביקר בירושלים, בשתי הרצאות ארוכות ונפלאות בנות כמה שעות כל אחד, ורשמתי לעצמי "כל מילה". מאז יישמתי את הרעיונות בכל נסיבות אפשריות, במשפחה, בין חברים ובאינטראקציות חברתיות מזדמנות. זה תמיד תמיד עובד. לפני כשנתיים (או מתי זה היה? איך הזמן עובר...) השתתפתי בסדנה נהדרת של סוף שבוע ארוך של ארנינה ו-שכחתי את השמות- כמה מהמסייעים שלה בנווה אילן שליד ירושלים. אחת ההחמצות שהחמצתי לאחרונה היא שלא הייתה לי האפשרות הכלכלית להשתתף בקורס למנחים. אני מת לעשות את זה, אבל כרגע שלב בחיים שאין הרזרווה. אז בינתיים אני כאן. ויש לי התאווה הזאת, לסייע לאנשים בסילוק מכשולים מדרכם. כשאני עושה זאת כאן, במסגרת המקצועית והפומבית אני מקווה ומניח שאקבל את המשוב שיאפשר לי לשכלל את תפיסתי ואת הטכניקות שלי. בשנה האחרונה אני גם מתעסק בצילום כתחביב. אפשר לראות לי במקומות האלה: קומונה חדשה לגמרי בתפוז, שחנכתי עם כניסתי המחודשת לתפוז השבוע, שמספרה 19343. אתר הבית שהוא חלון הראווה שלי לקידום מכירות בתחום עריכת הלשון הוא www.leshonit.allbiz.co.il התפיסה היא יותר מ"כרטיס ביקור" ויש בו הצהרת תפיסת עולם על יצירת מקומות לבני אדם. אתרי שיתוף התצלומים שלי האם www.fotothing.com/eliguy www.fotothing.com/gavrieliguy מאז חזרתי לתפוז לאחרונה אני גם מבקר בקומונות עריכה לשונית ותמיכה נפשית, ובפורום ייעוץ פילוסופי. עשיתי זאת. תודה על הסבלנות!