אוףףףףף מעצבן אותי ש......

אוףףףףף מעצבן אותי ש......../images/Emo46.gif

שהורידו את תוכניות מצעדי הפיזמונים בטלויזיה ו-שסגרו את נפסטר ו-נטקינג ו-שעומדים לסגור את מומה , ו-שיש זמרים שאי אפשר להשיג את השירים שלהם בחנויות ו-למה לא עושים תוכניות קליפים ו-מוזיקה כמו פעם ו-למה שלא יעשו תכנית שתשחזר קליפים ישנים למה לעזאזל המוזיקה בארץ היא גוססת ודלה בזמן האחרון לא חבל צריך להקים פה בארץ ערוץ מוזיקה שיהיה לכלל המוזיקה הישראלית והיהודית שנפתח פה את המוזיקה

חבל על העצבים

במיוחד בשביל העצבים האלה הוקם הפורום הזה :
מצעד פזמונים ? - תציץ למעלה בסקר ותראה את הפרדס - מצעד הפזמונים של
מוזיקה דלה ? - אולי המיינסטרים דל, אם תציץ בשוליים תוכל להכיר הרבה אמנים, שים לב לדיונים שמתפתחים כאן.
נאפסטר ושות´ - שמעת על מורפיאוס, תוכנה סימפטית ששמה בכיס הקטן מאוד את האחרות.
מוזיקה יהודית - אמממ...אכן סוגייה מענינת, חוץ מדודו פישר שכבר זכה כאן להערצה ואוף שימחעס ש...הם חביבים...אני לא חושב שיש משהו בולט בשטח. מה שאני רוצה בעצם להגיד זה שבאמת חבל להתעצבן, קח את המקלדת ותתחיל לכתוב, תאמין לי, הגעת למקום הנכון. אני מצווה על יתר חברי הפורום להודות ומיד

תודה רבה ../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif אבל .......

תודה רבה שאת מנסה לעודד אותי אבל היתכוונתי להגיד זה שמרגיז אותי שהמוזיקה בארץ לא מיתפתחת מספיק פעם המוזיקה הייתה יותר מפותחת פה בארץ אני חושב שמוזיקה זה דבר חשוב שצריך לדאוג לפתח אותו אני חושב שצריך לקום פה ערוץ טלויזיה שישדר מוזיקה בעברית של שירים ישראליים ו-שיחזירו את מצעד הפיזמונים לטלויזיה ו-שכבר יקימו את בית הזמר העברי בכל מיקרה תודה שעודדת את רוחי

תודה רבה ששלחת לי הודעה !!!!!!

תודה על ההודעה ששלחת לי !!!! אני מת כבר שיקום ערוץ מוזיקה בעברית שישדר קליפים ישנים בעברית שכבר הרבה זמן לא ראינו ו-גם לא שמענו כמו להקת פנצ´ר או איזולירבנד או כל זמר או זמרת שכבר הרבה זמן לא שמענו מהם

לא רק

שאני סטודנט אני גם מנהל פורום....אני פשוט עשיתי הכל בקצב די מהיר, סיימתי צבא, עשיתי טיול של אחרי צבא, התחלתי ללמוד וזהו.

Yaniv-DC

New member
ואם כבר 33 בלילה...

התוכנית המופלאה הזו, "נדודי שירה", מוכיחה שאם רשות השידור הייתה יודעת לנצל נכון את הרכיון המופלא והאדיר שלה, אולי היה יכול להיות כאן נחמד.. הלב שלי החסיר פעימה כשראיתי את הקליפ מ"סיבה למסיבה" של השיר הזה, שאיני זוכר את שמו, אבל הפזמון מתחיל ב"איך פרידה אחת, מתוך אלפי פרידות..." של אדם, בתקופה שהיה לו שיער על הראש וגבה אחת. אחחח... היו ימים...

אגב מקימים ערוץ נוסטלגיה ....

רוצים להקים ערוץ ישראלי שישדר תוכניות נוסטלגייה ו-יש כוונה להקים ערוץ מוזיקה ישראלי אבל זה עדיין לא מספיק כדיי לקדם את המוזיקה שהיא במצב גסיסה בארץ אני מת לחזור לימים של פעם שהמוזיקה הייתה פה מפותחת בארץ ו-היו לנו מיצעדי פיזמונים ו-פסטיבלי זמר מפוארים אךךךךך אלה היו ימים אפילו קדם אירוויזיון היה לנו שהיה ברמה ו-היו לנו שירים מצויינים ו-מצחיקים ו-היו לנו להקות מצויינות כמו למשל : כוורת או נוער שוליים חבל !

אם יידעו לנצל את הארכיון !!!!!

אתה צודק זה באמת נכון צריך להראות תוכניות ששידרו פעם כמו מסיבה למסיבה או זהו זה שהראו שמה זמרים שרים או קליפים של זמרים אךךךךךךךךך איפה הימים שהיו פעם שהמעריצות היו מיתעלפות כל פעם שהיו רואות את אדם ב-טלויזיה איפה ??????? אני מחכה שיקום כבר ערוץ נוסטלגיה שישדר תוכניות של פעם !!!!!!!!!!!!!

למעלה