אוףףףףף "תשקיעו"

Sany b

New member
אוףףףףף "תשקיעו" ../images/Emo70.gif ../images/Emo67.gif

די, כמה אפשר?!... עשיתי קורס פה, עשיתי קורס שם.... באים אלי מתלמדים (לפחות אלה שהיו במכוני אלכוהול לא הבה"ס שאני למדתי בו , וזה מכון מוכר , אם לא , הכי מוכר...) באו מתלמדים...: "תמזגי לי "חצי" (לפני זה הסברתי לה שאנו מכנים 1/2 בירה כ"חצי") היא חזה אליי עם כוס קולה...(אני מוציא בונים) "תמלאי לי קרף בספרייט 3/4"... הגישה לי קנקן ליטר מלא (אפשר לא להתעצבן...) "מה זה היי-בול?" מה זה לו..., "טוב תקשיבי כל אלכוהול שאת מוציאה נמדד בשאט 60CC..." (אני רואה שהכמות לא הגיונית...) "עם מה מזגת?" ... : עם הכוס הקטנה הזו... הנה (והיא מראה לי צ'ייסר) אתם יכולים להבין שהיא לא עובדת איתנו יותר... חבר'ה, אם אתם/ן הוליכים/ות לקורס ברמנים , ופאקינג משקיעים בין 2000 ל-4000 ש"ח , אל תזלזלו..., התעודה שלכם שווה לתחת אם אתם לא יודעים את הבסיס
סה"כ חודש אחד וזהו, תלמדו, תכינו שיעורים, תקראו חומר עזר, אתם אולי זורקים זין, אבל ככה אתם נראים מאחורי הבר, ככה קטנים הסיכויים שלכם להשאר בעבודה... תבואו עם ידע, תלמדו את המקצוע, פאק
זו הפרנסה שלכם. תחשבו על זה
 
פעם הבאה תיקח ברמן אמיתי

ולא איזה בלונדה בשביל שתראה יפה מאחורי הבר...! לא אמורים לבדוק את הדברים האלה בראיון העבודה??? או שהמראיין היה מרוכז בדברים אחרים???
 

Sany b

New member
טוב, נתחיל איתך../images/Emo26.gif

לגבי ב"כוסיות" ... תן לי לעבוד עם קופה עיראקית עם שיערות בגב שתדע למכור ולעבוד כמו שצריך אני לוקח אותה . כן, המון מקומות בילוי מדגם מועדוני לילה דורשים כתנאי קבלה צורה חזיתית נאה. אך אני דיברתי (וכאן בא חוסר בהבנת הנקרא מצדך) על כלל המינים זכרים ונקבות כאחד, ה"אני מאמין" אומר: באתי לעבוד , לא באתי לעבודה למי שלא הבין, לעבוד זה הפועל היוצא עבודה זה שם... בקיצור נתתי פה טיפ והארה לברמנים שבאמת רוצים לעבוד.
 
אתה אל תתחיל איתי ../images/Emo70.gif

לפני הכל - לפני שתראה את פרצופך בכלל אל תחשוב על להתחיל איתי
דבר שני - אל תכניס לי מילים לפה, 'כוסיות'? בחיים לא השתמשתי במילה הזו אתה ניסחת את ההודעה שלך בלשון נקבה... אז המשכתי בקו שלך... שלישי - אין לי שום בעיה עם העובדה שדורשים מברמן/ית להראות יצוגיים זה מובן לחלוטין וכך גם יהיה במקום שלי... רביעי - אני לחלוטין מסכים עם מה שכתבת לגבי המקצועיות שכל אחד צריך להפגין בעבודה וזה נכון לכל תחום. לכן שאלתי מה בדיוק בדקו בראיון העבודה...? לא התייחסת בכלל לכך... חמישי -
לפחות אתה מגיח כאן, חצי נחמה
 
כמו הרבה תחומים אחרים

לדעתי ניסיון עוקף 'הכשרה רשמית' בסיבוב. אני מאמין שככה זה גם באקדמיה/תעשיה.
 
אה, ועוד משהו

אם הקריטריון הראשון שבעל המקום חיפש היה מראה (זכור לי שחיפשת ספציפית בנות) - אז אל תתלונן על המקצועיות. לא תמיד אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה (לא שאני רומז שאין ברמניות כוסיות שמבינות באלכוהול), השאלה מה יותר חשוב לך בסינון הראשוני.
 

Sany b

New member
בוא ואגלה לך סוד ../images/Emo26.gif

אני נכנסתי לעבוד בבר כשהייתי בחצי הקורס. כשהברמנים שאלו אותי כמה זמן אני ברמן חירטטתי חצי שנה. (רק המנהל שהיה אז ידע) אבל היה לי רצון עז לעבוד ולהרוויח ולכן נתתי מעצמי והוכחתי להם שאני ברמן וותיק.... עובדה שתוך חודשיים הפכתי למנהל הבר כי הבעלים מצא אותי הכי מתאים מכל הצוות. לגבי ברמניות כוסיות המבינות באלכוהול.... איפה ראית
 
פה ושם

לפני המון זמן הייתי פוקד מידי פעם פאב נתנייתי אפל בשם 'אוראנוס', שידעו למזוג בו גינס מושקע בטירוף וטעים, בסטנדרטים מצויינים. לא יודע מה מצב המקום היום, לא הייתי שם משהו כמו חמש שנים. הייתה שם ברמנית שנראיתה מעולה, וגם ידעה טוב את העבודה. אייריש האוס בחיפה - פאב מצויין, יש/הייתה (לפחות בשנה האחרונה) ברמנית חדשה שם יחסית, שהייתה ממש סבבה בעבודה. נראה לי שקצת רחוק לך חיפה אבל. בקיצור, מה שאמרתי זה, שהמקום צריך להחליט מה יותר חשוב לו - מראה או מקצועיות (אני לא אומר שאין גם וגם, פשוט קשה למצוא). כמו שאמרת - אתם מחפשים מראה קודם כל, ואני לא אומר שזה לא בסדר, אבל אז אל תתלונן על מקצועיות... תקן אותי אם אני טועה (את הסטייג' אני ממש לא מכיר), אבל לא צריך להיות מדען טילים בשביל ללמוד במשמרת אחת את הדברים שמגישים במועדונים, לא? אני מניח שמעל 80% מהמכירות זה רד-בול וודקה זולה, או בירות, אולי סוואר לבחורות. אם יש משהו יותר מסובך, עד שהיא מתאפסת, היא יכולה לקרוא לך. אבל שוב, גם מישהי שלא מבינה מהחיים שלה יכולה ללמוד במשמרת אחת להגיש רד בול או בירה. עד כמה שאני מכיר בפאבים יש דברים יותר מסובכים ללמוד על הבר לעומת מועדונים, אבל אני לא חובב מועדונים גדול לכן לא בטוח שאני צודק.
 

temptation411

New member
לא שמעת את זה ממני אבל..

הברמנית הזו בדרך להיות אחת מהבעלים של המקום אכן ברמנית תותחית..
 

temptation411

New member
סאני!

כמו שאתה בטח יודע לא כל מי שסיים קורס ברמנים הוא באמת ברמנים ולא משנה באיזה בית ספר הוא עשה ההשקעה תלויה בבנאדם מי שחושב שבגלל שהוא יראה טוב אז הוא בטח יצליח כי להיות ברמן זה "כולה למזוג מבקבוק" הוא טועה למרות שהמקצוע הזה ניראה קל הוא לא וזה מה שמפריד את ה"אלה שמוזגים מבקבוק" לברמנים אמיתיים להבא תקבע לעצמך תהליך של סינון עובדים יותר נוקשה כמו לשאול כמה שאלות בסיסיות או לתת לה לעבוד בערב חלש לפני שאתה מכניס אותה לערב חזק
 
למעלה