אוףףףף..... איזה יום חרא!!!!!

ברלץ

New member
אוףףףף..... איזה יום חרא!!!!!

בחיים לא היה לי יותר חרא מזה לא הייתי בבית משמונה בבוקר עד שמונה וחצי בערב ובזמן שהייתי בחוץ רצתי מהביה"ס ושיעור פרטי לשבט להוציא ציוד + תדריך ואז לקנות אוכל עם חניכים מעצבנים.... וגם בנוסף כשהיגעתי הביתה הייתי צריכה לעשות עבודה של שניים כי חברה שלי עצלנית מדי בשביל לעשות אותה ואז אני מגלה שהמדפסת שלי לא עובדת איזה יופי!!! אם לעוד משהו היה יום חרא הוא מושמן לשתף אותי... אלוהים קח אותי אלייך..... לאב יו אול!!!!?...

just gaya

New member
יש ימים טובים יותר..

ואת לא הראשונה שעושה עבודה לבד כי חברה שלך עצלנית..

helush716

New member
היה יום מגעיל ולא סתם מגעיל!

אתמול 21.2 היה היום הכי מגעיל שעבר גם עלי. קמתי בבוקר עם הרגשה רעה, השיער לא הסתדר לי וכמעט איחרתי לבי"ס בגלל
קיבלתי במבחן במתמטיקה 66 וסתם סתם, למדתי כ"כ קשה ופתרתי כמעט הכול נכון, המורה סתם הורידה לי ניקוד על זה שבגיאומטריה לא רשמתי לה נימוקים לכל הטענות, אחרי ששאלתי אותה בתחילת המבחן והיא אמרה שלא צריך
באזור ה-30 נקודות ירדו לי על זה! סתם. אחרי זה התלכלכו לי הנעליים החדשות וכשניסיתי לנקות אותן גילתי שהטישו גם היה מלוכלך כי ניקיתי איתו מקודם את הלוח בשביל המורה ואז זה לכלך לי את הנעליים עוד יותר בחומר הזה של הטושים ללוח ועכשיו זהלא יורד בכלל. אחרי זה יצאתי מהצפר למחוייבות האישית ומשהו דקר אותי בתיק. שמתי שם יד בשביל להפריד את התיק מהמותן וזה חתך לי עמוק את האצבע ולא הצלחתי למצוא מה זה היה, אה כן.. כבר אמרתי שלא היה לי במה לנקות את הדם כי כשניקיתי את הנעליים השתמשתי בטישו האחרון שהיה לי? אחרי המחוייבות הלכתי לשים צילומי שיניים אצל האורטודנט שלי והייתי צריכה שהוא יסדר לי שם משהו בשיניים, הוא היה רק צריך לחתוך שם איזה חוט אבל אני לא יודעת מה הוא עשה שם שזה כאב כאבי תופת. אחרי זה כשהגעתי סופסף הביתה בשעה 6 לערך, התחלתי בלי שום סיבה להתנפח באיזור הלסת והלחיים. מי שיודע איך נראית התנפחות של מחלת החזרת - ככה נראתי רק בצד שמאל, מה ששולל את זה מלהיות חזרת, אין חום ואין כאבי גרון או אוזן, אין קשר לשיניים, אז לא יודעים מה זה. הלכנו לאורטודנט שיבדוק אם זה קשור לגשר, הוא הוריד את הגשר והאמר לאמא שלי ללכת איתי למיון ומהר. טוב, נסענו למיון אסף הרופא, שהכי קרוב אלינו ושמה גילינו שאין להם בבית חולים בכלל מחלקה של פה ולסת אז אין מי שיבדוק את זה צריך לנסוע לתל השומר. 21:00 ועוד לא הייתה לי דקה של שקט ואל אכלתי כלום מ-10 בבוקר בבי"ס. אמרנו שנחכה עם זה כבר ואם יקרה משהו קיצוני בלילה אז ניסע מיד למיון. חוץ מזה שהיום היה כ"כ מלא בביש מזל שפחדתי שעוד יקרה לנו משהו עם המכונית
. עכשיו קמתי והנפיחות קצת ירדה אז אני הולכת לרופא שיבדוק ואם צריך הפנייה למיון אז ניסע לתל השומר. כשחיברתי את הספרות של התאריך של אתמול קיבלתי 6. עם ה-66 במבחן... סתם סתם
זהו, זה היום הנורא שלי.. ואני מקווה שהוא לא יחזור על עצמו בשום צורה.

ברלץ

New member
טנקס...

תודה על התמיכה בנות.... מה הייתי עושה בלעדייכן (למרות שאני לא מכירה אתכן עזרתן לי מאד!!!!!)

למעלה