אוףףףף איזה ייאוש

אוףףףף איזה ייאוש ../images/Emo4.gif

לפני שבוע וחצי לימדו אותי לסרוג...ומאז כלום לא הולך! ניסיתי עם מסרגה אחת והתחיל לצוץ משהו עד שהייתי צריכה לפרום כי יצא עקום. לפני 4 ימים לימדו אותי(אמא שלי) עם 2 מסרגות ואני כל הזמן פורמת וסורגת מהתחלה! בעעעעעע מה עושים? אני חייבת לציין שאני חסרת קורדינציה לחלוטין אבל מתגברים על זה.. בנתיים המסרגות שוכבות להן יפה ליד המיטה

סתם מבקרת

Active member
לא להתיאש!!!

קצת סבלנות ובסוף תראי שתצליחי. את הבת הצעירה שלי לימדתי לספור עיניים בסוף כל שורה כדי לוודא שלא נוספה או נעלמה עין (משום מה זה קרה לה הרבה). בסופו של דבר היא הצליחה לסרוג גם על מסרגה אחת וגם בשתים כובע וצעיפים ואפילו סוודר ואני ממש גאה בה. אז המשיכי בנסיונותיך ובהצלחה!!!

עד עכשיו הייתה לי הרבה מאוד סבלנות

אבל לא מצליח לי..וכן,גם ניסיתי לספור עיניים בתחילת הסריגה.. אמא שלי עשתה לי בסביבות ה40 עיניים ואחרי כמה שורות יפות היו לי 50..מאיפה הן צצו? אין לי שמץ של מושג...

זה קורה לכולם כשמתחילים

לסרוג. העיניים הנוספות נוצרו כי כנראה לפעמים סרגת פעמיים את אותה עין, או לפעמים התלפף לך חוט מעל למסרגה ואח"כ סרגת את זה כאילו זה עין. אבל ככה זה בהתחלה, אצל כולם! תנסי לסרוג לאט יותר. תנסי, תוך כדי הסריגה, להסתכל טוב טוב מה את בעצם עושה לחוט, איך בדיוק העין נוצרת. ככה יהיה לך יותר קל לשים לב כשאת סורגת חוט שהוא בעצם לא עין. אל ייאוש! זה רק ענין של אימון

88hentai88

New member
את יכולה לנסות

להיכנס לשיעורי הסריגה בעברית שיצרתי עם איורים ברורים ולהעזר שם בהסברים אני בטוחה שהם יקלו עליך את ההבנה והמלאכה.

אני אכנס..ואנסה להבין ../images/Emo13.gifועוד שאלה,

האם כמות העיניים בתור פעם ראשונה משנה משהו? כאילו...אם אני עושה 40-50 עיניים יותר פשוט מנניח 20 עיניים? מקווה שהבנת למה אני מתכוונת...

למעלה