אוףףףף אני כול כך מעוצבנת...

אוףףףף אני כול כך מעוצבנת...

איך בחור אחד יכול לסובב לאישה את הראש עד כדי כך שהיא רבה את עם החברות הכי טובות שלה
אוף, חברה שלי.... היא אוהבת מישהו כול כך באובססיות עד שהיא רבה איתנו- החברות הטובות שלה...... אני יסביר. אני רציתי להכין מסיבה סוף סוף, והזמנתי אנשים אז היא שאלה אותי אם היא יכולה להביא את מי שהיא אוהבת וחברים שלו אז בהתחלה אמרתי בסדר אחרי זה כולם אמרו לי שהם לא יבואו עם הוא יבוא{כי הוא אחד עבריין כזה} אז היא התחילה לכעוס עליי וללכת להתבכיין לכולם וכתוצאה מכך היא צעקה על החברה השניה הטובה שלה- {וגם חברה שלי} והעליבה אותה ואז כולם החליטו לא לבוא למסיבה שלי.......ולא לדבר על זה שניסיתי לדבר איתה ניסיתי להסביר לה שכול העולם לא סובב סביב זה שהיא אוהבת,שיש חיים אחרים, כמו חברים.... אבל היא אמרה שעם הוא לא יבוא היא לא תבוא. אז מה הייתם עושים במקומי
מה אני צריכה לעשות בנוגע אליה
אז מה יותר עדיף שהיא תבוא וההוא ולא חברים שלי או שהחברים שלי יבואו והיא והוא לא יבואו
אהה.... סליחה שהפלתי עליכם את כול זה.... פשוט הייתי חייבת להתייעץ עם מישהו

תנשלי אותה-

כשהיא תראה שהיא נשארה רק איתו (ואני מאמין שלו יש חיים חוץ ממנה), היא תבין את הטעות שלה ותחזור בזחילה. אהה... ואים היא לא תחזור- אז לא יהיו לך קטעים של טלנובלות בחיים, יותר טוב לדעתי...

HyPeR SoNiC

New member
שאלה לי אלייך

מה יותר חשוב לך? שהחבר העבריין של החברה שלך והחברים העבריינים שלו יבואו? ואני יוצא מנקודת הנחה שאת בכלל לא מכירה אותם.......... או שהחברים שלך יבואו?? הרי את מארגת את המסיבה! אמור להיות לך יותר חשוב שהחברים שלך ומי שאת אוהבת יבוא!!! עצה שלי - תזמיני את מי שרצית להזמין בהתחלה - את החברים שלך ואת מי שאת אוהבת...... תזמיני גם את הבחורה ההיא..... אבל תגידי לה שזו מסיבה לחברים בלבד ולכן החברים של החבר שלה לא יכולים לבוא..... אבל היא יכולה להביא את החבר שלה...... בכל זאת, שכולם יכירו אותו והיא תוכל להשוויץ קצת..... ואם יש לכולם בעיה אפילו שרק החבר שלה יבוא - אז שלא יבוא! הרי את רוצה ליהנות עם חברים שלך... לא עם חבורה של עבריינים.... לא?
אם היא לא רוצה לבוא בגלל זה - שלא תעשה טובות! את הזמנת אותה! היא בחרה לא לבוא! בעיה שלה! את תיהני גם בלעדיה!

תודה לשניכם......./images/Emo140.gif

זה מה שעשיתי...... אמרתי לה שמצידי היא יכולה לבוא אבל בלי החבר שלה כי אף אחד לא רוצה שהוא יבוא- כול מטרת המסיבה הזאת היא לגבש את כול הח'ברה בלי אנשים מבחוץ..... אבל הילדה לא מבינה.... איך היא כעסה עלינו, ואיך היא בכתה בגלל זה שהוא לא בא, כאילו העולם עומד להתמוטט/להיכחד אז אנחנו החלטנו שאנחנו לא מדברים איתה......עד שהיא תבוא בזחילה אפילו אמרתי לה: יש לך אותנו שאנחנו חברים שלך- מה יותר חשוב לך הוא, שבוודאי לא תיזכרי מימנו בעוד כמה שנים או אנחנו שתמיד נהיה שם בשבילך
גם אמרתי-מי שלא רוצה לבוא שלא יבוא
אבל את המסיבה אני עושה

../images/Emo45.gifמצויין-

חבל גם על המאמץ עם אנשים שכמוה, עד שהיא לא תקבל את הסטירה בפנים- היא לא תקלוט, חבל לי על אנשים כאלה- אבל לפעמים זה מה שצריך...

free soul

New member
שלא תבוא..

תפסידי אחלה מסיבה בגלל חברה כזאת מעצבנת?! עוד יותר טוב.. ככה המסיבה תלך כמו שצריך.. מי רוצה עבריין מעפן במסיבה?!!! בעעעעעעעע בא לי להקיא.

למעלה