אוףףףף בא לי עיסוי מפרק, וסקס שובר עצמות אוף החג הזה...
נ נסיכת הכוכב New member 6/4/15 #27 בשביל זה יש חג שתוכל לנוח אבל אם תישן ביו לא תוכל לישון בלילה אל תהפוך לילה ויום , בלילה ישנים ביום עירניים לחזור לשעון הרגיל קשה מאד , כשאתה מתרגל לישון ביום
בשביל זה יש חג שתוכל לנוח אבל אם תישן ביו לא תוכל לישון בלילה אל תהפוך לילה ויום , בלילה ישנים ביום עירניים לחזור לשעון הרגיל קשה מאד , כשאתה מתרגל לישון ביום
א אחד פשוט1 New member 6/4/15 #3 לא ידעתי   שאתה קורא מחשבות מרחוק ושגם מיניתי אותך לדובר שלי,,,,,,,,,,,   אבל כל פעולה שתקדם את שני אילו אליי - מבורכת     תודה איש יקר  
לא ידעתי   שאתה קורא מחשבות מרחוק ושגם מיניתי אותך לדובר שלי,,,,,,,,,,,   אבל כל פעולה שתקדם את שני אילו אליי - מבורכת     תודה איש יקר  
ח חמה אחרי חצות New member 6/4/15 #8 בוא'נה מה נטרק איתכם? אתם לא נשואים? איפה האישה שתפרק לכם ת'גב?   אתם בכלל מבקשים ממנה?   שואלת ברצינות
בוא'נה מה נטרק איתכם? אתם לא נשואים? איפה האישה שתפרק לכם ת'גב?   אתם בכלל מבקשים ממנה?   שואלת ברצינות
M mr lonley2 New member 6/4/15 #17 אז אני יכול לקטר חופשי ? למה חידשתי ?? כבר כמה וכמה פעמים הודעתי שאני רווק פה ( לדעתי היחיד או בין הבודדים )
אז אני יכול לקטר חופשי ? למה חידשתי ?? כבר כמה וכמה פעמים הודעתי שאני רווק פה ( לדעתי היחיד או בין הבודדים )
א אחד פשוט1 New member 6/4/15 #12 למה את מכלילה?   אני גרוש פנוי זמין ממוקם נייד     רעיונות והצעות ייתקבלו בברכה