אוףףףף למה למה למה למה למה

i l0ve u

New member
אוףףףף למה למה למה למה למה

למה למה למה למה למה למה למהל למה מהלמה למה למה למה כל כך יקר בקסטרו????? אני מתחרפנת נדלקתי שמה על משהו פצצתי וזה עולה מלא אני חוסכת מלאא זמן כסף בשביל משהו שממש רציתי ואני לא רוצה לבזבז אותו אבל אם היה זול הייתי קונה וכבר כמה אפשר לבקש מההורים??? שיווו הם כאלה בנ* זונ*ת!!!!!!!!!!!!! אני שונאת אותם!! למה כל כך יקר שמה??????????

keren201

New member
חחח....על מה את מדברת בדיוק?

לא יודעת,נראה לי שקסטרו לא ממש יקרים.... במכנסיים לפחות.... בחולצות,הם מביאים מחירים כמו לא יודעת מה.... 200 ש"ח על חולצה?!למה מי מת?חחח... אני מבינה דיזל,קרוקר או משהו אחר אבל קסטרו? ומה רצית לקנות שם?

בלגאנים

New member
למה הכל יקר?

בגלל הפרסומות. פרסומות בעיתון? בטלויזיה? קטלוגים? דוגמנים ידועים? על הכל אנחנו משלמים.וביוקר. מתחם קסטרו זה שפתחו...כזה מבנה מפואר, את יודעת מי מרשה לעצמו כזה בניין מפואר? רשת חנויות עם מחירים בשמיים.

i l0ve u

New member
אבל זה לא הוגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נדלקתי שמה על מכנס וחולצה ואני לא יכולה להרשות לעצמי להוציא על זה כל כך הרבה כסף!!!!!! ו250 שקל למכנס זה לא כזה זול אני בחיים לא יקנה מכנס בכזה מחיר!!

keren201

New member
מצד אחד את צודקת...

הכל בגלל ה"לוק" דוגמנים,חנויות,חחח...צריך לשלם להם גם.... תגידי זה המכנס דגמ"ח כזה?

i l0ve u

New member
לא....

את הדגמ"ח הצבאי חיפשתי בטרוף עד שחסכתי כסף לקנות אותו רציתי ללבוש אותו למסיבה מסויימת {בסוף טל קנה לפניי
חחח} וחיפשתי בכל הקסטרו שיש כאן באזור ובכל מקום נ-ג-מ-ר!!! איך התבאסתי...... בסוף קניתי מ-TNT וכזה בחנות הייתי מבואסת כי בניתי על של קסטרו ולא התלהבתי משל TNT אבל שהתארגנתי למסיבה ולבשתי אותו הוא פתאום נראה לי מזה פצצה על הגוף ככה שבסוף זה יצא בסדר.... ושמחתי שלא חיפשתי יותר ושלא קניתי ת'מכנס ב-250 שקל!!! כי מרוב שהייתי שומרת עליו לא הייתי לובשת אותו לשומקום!!! על של TNT אני יכולה לחרוש הוא עלה 140 שזה סביר יחסית......{גם בשביל חברה כזאת מסכנה זה הגזמה!!}

keren201

New member
א...

האמת לא דיברתי על הצבאי... שדרך אגב הוא פצצה!!!!!!!!!!!! אבל אני כל יום על מדים,אז קצת נמאס לי מהקטע הצבאי... חחח... וואי,את מכירה ת'חולצה הזאת עם הרשת?מה את חושבת עליה?

אור P

New member
קסטרו די התלהבו במחירים...

אבל מה לעשות, הם אחלה חברה ובחברה טובה תמיד המחירים די יקרים

keren201

New member
הם הגזימו...

קחי חולצה של קסטרו וקחי חולצה של דיזל, דיזל הרבה יותר שווה,והם אותו מחיר... אז קסטרו מפגיזים.... אני גם לא ממש אוהבת אותם,אין להם מכנסיים במידה שלי
כלומר הכל מתחיל ב36.ואני 34... אחרכך זה סרט ללכת לתופרת......חפיף.... טוב לי עם קרוקר... ואגב המלצה,יש חנות בת"א שיש להם בגדים ממש דומים לשל קסטרו במחירים נמוכים....זה ליד שנקין שם... אני אברר את שם החנות...

מה הקטע של מותגים??

אף פעם לא הבנתי ואף פעם לא הלכתי עם מותג... טוב לי עם נתניה ופתח-תקווה... שמכנסיים זה מקסימום 90 ש"ח וחלוצות במחירים של שוק...

keren201

New member
תאמיני לי הכי טוב...ונוח...

מותגים הכי טוב והכי נוח.... יש גם מכנסיים נורא יפים..... בנתניה יש איזו חנות במרכז,היתנחלתי בה...ואני ראשלצית חח.... איזה מכנסיים חמודים יש שם :)

apl

New member
כנסי:

אני אמנם נתנייתית,אבל לא קונה בחנויות בעיר...לא יודעת ..אולי זה הרגל שאני קונה רק בקניונים ובמרכזי קניות(פתחו אחד ע-נ-ק בנתניה דרום על מלא חנויות פ33תיות)וזה יוצא רק מותגים.. אני נניח בנעלי ספורט,לא אלבש משו שנקנה בחנויות העממיות האלה בעיר,אלא תמיד מותגים וכו...מה אכפת לי.העיקר ההורים קונים ומודעים שזה שאני לובשת מותגים וכו.אז זה כבר די טמוע בי כל הקטע של המותגים.. אגב,קסטרו כחנות,נחשבת עממית ביותר עם מחירים יחסית יקרים(טישרט עולה 90 שקל..באמת מחיר מופקע)והמוןןןן קונים שם..אבל יש להם בגדים יפים ונוחים אז אני קונה... בקשר לרנואר,זו ממש ממש לא חנות מותג,יש שם פריטים יקרים ולא איכותיים,וקסטרו..מבחינת היקף מחירות ופופולריות מכניסים אותם בכיס הקטן... ------------------------------------------------------- נ.ב:אמרת באחת מההודעות שלך שאת בבית ספר צבאי של חה"א...מה ז"א,ואשמח לשמוע פרטים על הדבר כי כפי שציינתי אני מתעניינת בדברים שונים שקשורים לצבא,ובפרט בחה"א....(נ"מ=כבוד!)

keren201

New member
חחח...טוף...

האמת שיש להם אחלה בגדים, בתור אחת שהולכת רק עם קרוקר ומותגים,יש להם אחלה מכנסיים... אבל זה לאאאא ואני מדגישה לאאאא ליציאות ודברים כאלה...סתם לרדת לשכונה עם המשהו....אז זה סבבה....ולא הרבה כסף.... אז למה לא? האמת שאני נמצאת בנתניה מידי פעם.... יש לי שם יחסית הרבה ידידים,אז אני קונה שם מידי פעם.... ודיי נחמד....

apl

New member
מאיזה בצפר הם?

ואת מתכוונת לחנות "עננים"\"מושי" אולי?

keren201

New member
אמממ...

אין שמץ באיזו חנות.... הם לא בבית ספר..... חלקם חיילים,חלקם לפני גיוס..... ויש כמה שהם בבית ספר שלי...

לא התכוונתי לעיר...

התכוונתי לאזור תעשיה ולמקום החדש שפתחו שם "גנדן נצבא" משהו כזה..

i l0ve u

New member
מה לא ידעתי שיש פה הרבה מנתניה?!

חחחח ולאזור התעשיה החדש זה "פאוור סנטר פולג" אבל זה משהו של חברת גנדן בגלל זה חלק קוראים לזה ככה אנחנו בכלל קוראים לזה ג'מבו {בגלל שהחנות הכי גדולה בלמטה זה הג'מבו חחח} ותעשו טובה גם בעיר "עננים" "מושי" "קיס" וכל האלה חושבים הם קסטרו דופקים שם מחירים יקרים רצח בשביל בגדים כאלה לא איכותיים!!!

apl

New member
לא יודעת לגהבי המחירים במושי וקיס

כי אני לא קונה שם ולא יודעת איזו סחורה הם מחזיקים... וכן,מה שפתחו לידנו(ממני זה 5 דקות)זה מרכז קניות חדש,באזוה"ת פולג- גנדן ניצבא... פאוור סנטר פולג..הייתי שם אתמול קניתי כמה פריטים בקסטרו וחולצה בטרנובה..מחירים סבירים. לא מי יודע מה יקר..

למעלה