אוףףףף

ש ו ב י

New member
אוףףףף../images/Emo5.gif

מה עושים נגד אנשים (לרוב בנות) שמקנאות בעבודה? אני משתגעת מזה! אנחנו כבר אנשים בוגרים אז למה יש כאלה שמחפשים כל היום? יש פה מישהי אצלי בצוות שכל היום רק מסתכלת מהצד כדאי לראות מתי אני טועה. עד עכשיו לא נתתי לה ולאף אחד סיבות כי אני פשוט עושה את העבודה שלי. אבל זה משגע

Hadar p

New member
אז תמשיכי! ותתעלמי ממנה עד שהיא

תבין ותפסיק! ככה זה תמיד יש תחרות בעבודה! תמיד יש משהו שמנה בכל הכח להוכיח את עצמו ו"על הדרך" לרמוס אנשים..... אל תראי לה שזה מפריע לך! ואל תתני לה להנות מהספק! שתתפוצץ!

גלי ב

New member
תמשיכי בעבודתך - כרגיל...וקחי הרבה

אויר... אל תתיחסי אליה...תמיד יש כאלה אנשים שרוצים לטרפד ולתפוס את מקומך. תמשיכי להוכיח לאחראים עלייך כמה שאת טובה בעבודתך. הרי היא עושה את הכל למעשה מקנאה... אז שתקנא... קחי אויר ותמשיכי הלאה...עזבי אותה...לא שווה התעצבנות. אנחנו איתך

ש ו ב י

New member
תודה מתוקות../images/Emo141.gif

כנראה שהביטחון מתחיל לרדת.אבל אני אראה לה מאיפה ....... ה-
היא רואה שאני לא מחרחרת איתה מלחמות ושקטה אז היא עוד יותר תופסת על זה טרמפ. תודה!

Hadar p

New member
מצד שני אולי את יכולה לתפוס איתה

שיחה כזו צפופה!!!!!!! שתסבירי לה שאת לא מנהלת תחרות עם אף אחד! ועוד כל מיני דברים כאלו נקודתיים שאת מרגישה שאת אולי רוצה להגיד. ואולי אחרי שתעמידי אותה במקומה היא תרד ממך!

אתי@

New member
תחזיקי מעמד

מכירה את זה (למזלי לא אישית) ואני מבינה כמה קשה להתמודד עם זה. מה שבטוח, זה שאסור לך להתנהג כמוה, אלא תמיד להיות יותר טובה ממנה - גם בעבודה וגם בהתנהגות כלפי הקולגות. בהצלחה

דפי26

New member
כל עוד זה נגמר רק בקנאה שתתפוצץ

אבל אם היא מתחילה להכשיל אותך,או להכפיש אותך אז תזהרי על הגב שלך ותאספי גם "חומר"עליה

למעלה