אוףףףף

מושלמת4

New member
אוףףףף

למה???!!! למה העולם כזה חרא יכול להיות לפעמים ??!!! למה ?! למה אני צריכה לשמוע כל הזמן הערות על כמה שאני לא טובה ולא עושה מספיק דברים ולמה אנשים צריכים כל הזמן צריכיןם להוריד לי את הבטיחון שגם ככבה אין לי אווףף .. ועוד מי שהכי עושה את זה ומוריד לי את הביטחון זה אחי אתם קולטים?? מישהו מהבית שלי ..הוא תמיד חייב לחזור ולרדת עליי ולהציג להורים כמה שאני אפס וכמה היא תוכל חרא בחיים שלה וכל הזמן לרדת עלי ועל הלימודים שלי טוב אז נכון הוא קצת הרבה יותר ממני חזק ונכון הציונים שלו היו הרבה יותר טובים ממני והוא לקח את המגמות הכי קשות בבית ספר והוא יודע מלא דברים (אבל זה לא אומר שיש לו זכות לרדת עליי ולגרום לי להרגיש חרא עם עצמי ) עליו אני שמה זין ולא ממש מעניין אוותי מה הוא חושב ומה הוא אומר והכול הבעיה היא שהוא משפיע על ההורים שלי ברמות מטורפות כאילו ואתם לא מבינים עד כמה ..לפחות הוא בבססיס סגור ואני רואה אוותו רק בשישי שבת ולפעמים שהוא יוצא בלילה הוא תמיד חייב לבוא ולהתחיל בירידות עליי והוא עושה את זה בצורה הכי טובה שיש והוא תמיד חייב להעליב אוותי וההורים שלי ממש הולכים אחריו לא משנה מה מו מי הם היו איתו הם גם התחילו לצעוק עליי ועל מה שאני עושה.. בא לי לעזוב את הבית הזה כבר !! לא רוצה לראות את אחי יותר בעולם וגם את ההורים שלי תודה שהביאו אוותי עד היום אבל פה החלק שלהם נגמר זהו ! אח שלי חייב לעבור תמיד את הגבול היום החרא הזה קיבל חופש מהצב"א (למה נתנו לו??))) איך שהוא קם בבוקר הוא כבר התחיל היא לא עושה כלום כל החיים שה סתם יושבת .. ובלעלעלע... קיצר הוא המניאק הכי בעולם מי שואל אוותו מה לעשות ומה לא אני יעשה מה שאני רוצה ומצתי שאני רוצה .. הוא תמיד חייב לרדת עליי ובכל נושא שיש . טוב זה נכון אז אין לי כל כך הרבה חברים אז מה ? וכל יום הוא חייב להגיד לי אוולי תצעי עם חברות אוולי ?? .. אוולי תסתום את הפה שלך מתי תבין שנימאס לשמוע אוותך מתי תבין שאתה כלום אתה אוויר אתה אפס מתי תבין שיום יבוא ואני יעקוף אוותך ואני יצתחק עליך ואני בטוחה בזה שיום הזה יגיע ואתה תיראה מזה ואני זאת שישפיע על הורים ולא אתה .. אני שמה עליו זין הבעיה שעל ההורים שלי אני לא יכולה ממש לשים ..תבינו שהכל היה טוב (לא טוב אבל לפחות לא היה מי שירד עלי)י עד היום שהוא הגיע .. הוא יורד עליי כל פעם שאני צריכה משהו ושאני עושה משהו ומעצבן אוותי שכל דבר חייב לעבור דרכו ..כאילו הוא ממש חיי את החיים שלי אז שחיי אוותם אם הוא כ"כ רוצה אוותם הוא יכול גם ככה לא נישאר מהם הרבה בכלל יותר נכון כלום ... הכול חייב לעבור דרכו אם אני רוצה נגיד להירשם למשהו אוו ללכת למשהו אני בא לאבא שלי ולאבא שלי אין אפילו מילה בנידון הוא ישר חייב להגיד לי לכי דברי עם אח שלך הוא ידע והקטע הוא שהוא לא יודע כלום הוא אפס גמור לחלוטין מי הוא שיקבע לי אם אני ילך לאנשהו ואם אני לא הבעיה היא שהוא משפיע על ההרים שלי והם לא נותנים לי לעשות כלום בלי שאשאל את אחי זה הכי מעצבן את העולם ואחרי שאני הולכת עליו הוא עושה לי את המוות ולפעמים כן מסכים ולפעמים לא ואני צריכה לחיות על פיו הבנת???!! למה אני מצריכה את זה במה חטאתי שקיבלתי כזה אח שמוריד לי כל שנייה וחצי את הבטיחון שלי למה ? מה עשיתי ולמה אני כזאתת שצריכה להיפגע מכל מה שהוא אומר לי למה? אווף הלוואי ולא הייתי חייה בבית אני רוצה לחיות במקוםפ אחר מתה לעזוב את הבית.. אווףף הדבר שהכי חרא לי זה שבגללו עזבתי חוג שמממש ממש אבהתי וזה ממש חסר לי עכשיו וההורים שלי בחיים לא יסימו לשלוח אוותי שוב לשם כיח הרי אח שלי לא מסכים לי .. זה סוג של אגרוף וזההיה הכי כייף בעולם אח שלי לא הסכים לשלוח אוותי לזה בטענה שאני יהפוך לבן אם אני יהיה שם עוד !!!1 הוא מטומטם מפגר פסיכי צריך אישפוז דחוף אם הוא חושב שזה מה שיקרה לי !! אבל בגללו ההורים שלי לא מרשים לי ללכת לשם אופפףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קיצר זהו ניראה לי שחפרתי מסקים הלוואיי והוא לא יציא שישי שבת האלה ויקבל שמירות למשך שבועים ככה אני לא אצטרך לראות אוותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 סוריי על החפירה!!!!!!!!!!!

ט ר י ג ר

New member
דבר ראשון..

לשני האנשים הדגולים שכתבו בשרשור הזה?! מה הקטע?! בן אדם כותב בעיה ואתם יורדים עליו?! להוריד לו עוד את הביטחון העצמי..הפורום הזה נועד בשביל לעזור לאנשים לא לרדת עליהם.! ולך..אולי באמת תעשי שיחה רצנית עם אח שלך..בלי ירידות בלי שטויות אם הוא יורד עלייך תגידו לו בצורה הכי רגועה שאת יכולה שאת באמת רוצה לדבר...תגידי לו שאת מבינה שהוא מאוד מצליח ושיש לו הבה חברים ובלה בלי בלו...ותשאלי אותו למה הוא כל הזמן יורד עלייך בכזאת צורה באמת תנהל איתו שיחה רצינית מהלב..והכל יסתדר..=] מקווה שעזרתי ...כאן תמיד מאמי..

Molak

New member
אבל לפי איך שהיא תיארה אותו אז אי אפשר

ממש לבוא ולדבר איתו ברצינות.. כי הוא מתנשא עליה ויורד עליה ואני חושבת שאם היא תנסה להסביר לו הוא ייקח הכל בצחוק ולא יתייחס לזה ברצינות ורק ימשיך לרדת עליה בנושא.. אני מציעה שתדברי עם ההורים. כשאח שלך לא בבית. תסבירי להם מה שאת מרגישה.. תגידי להם שאהבת את החוג הזה ושזה לא יכול להיות שאח שלך הוא זה שמחליט לך אם ללכת לשם או לא.. או בכלל אם לעשות משהו.! הוא לא צריך לנהל את ההורים שלך-תגידי להם את זה. תסבירי את הכל.. תגידי את כל מה שאמרת פה [ממש הכל..! גם אם זה אומר להגיד להם שאת רוצה לעזוב את הבית או שאת מאחלת לאח שלך שמירות ושלא ייצא בסופ"ש הקרוב.. הכל!] אני מקווה שהורים שלך יבינו אותך ולא יתרצו את העניין כקנאה לזה שאח שלך מוצלח או משהו כזה.. את יכולה גם לבקש לשבת מתישהו כולכם [גם אח שלך] ושאת כל מה שאמרת להם תגידי שוב רק עם אח שלך. שההורים שלך יהיו כמו 'שומרים' ואת תוכלי לדבר בלי שהוא יפסיק אותך ובלי שיירד עלייך.

נעה 124

New member
בסדר, אבל גם אם הוא יורד עליה..

סך הכל הוא אח שלה, והוא אנושי, ככה שהוא אמור במידה כלשהי להרגיש כלפיה איזושהי חיבה, לא? לדעתי לדבר איתו זאת הדרך הכי טובה, כי ההורים פחות יקשיבו. סה"כ שניהם ילדים שלהם והם אוהבים את שניהם אבל הם לא יכולים לגרום לו להפסיק, לא משנה כמה הם ירצו.. זה הוא מתנהג ככה..

ט ר י ג ר

New member
נכון, מה שאתה אומר נכון אבל גם...

מה שהיא אמרה זה שאח שלה משפיע על ההורים... זה אומר שהיא צריכה ללכת לדבר עם אח שלה.. כה זה גם יפתור שתי בעיות, אולי הוא יפסיק לרדת עליה, אם היא באמת תעשה איתו שיחה ארוכה ורצינית, והוא יכול להגיד לההורים להחזיר אותה לחוג, כי זה מה שהיא אוהבת ושהוא אומר שטויות (שזה נכון.. מה הקשר שתהפכי לבן?!!) קיץ קיץ... את יכולה לנסות את שניהם.. :]

Molak

New member
אני התכוונתי שבשיחה עם ההורים

היא תגיד הכל.. אח שלה פשוט יישב שם ויקשיב ולא יוציא מילה ולא יירד עליה.. ואם הוא מתחיל אז לפחות הורים שלה שם כדי להפסיק אותו.. וגם הם יקשיבו למה שהיא מרגישה ולמה שהיא רוצה.

מסכימה איתך

לכי דברי עם ההורים שלך, אחיך אטום מידי בשביל להבין אותך. הכי חשוב שתדברי איתם בצורה הכי רגועה ובוגרת שאת יכולה! באמת שזה רק יעזור.. אל תכנסי להיסטריה ותנסי לא להתרגז יותר מידי במהלך השיחה!! נכון, זה יהיה קשה אבל זה ישדר כמה שאת בוגרת ושאח שלך באמת תינוק וילדותי (והוא באמת כזה!! מה אין לו חיים חוץ מלבוא הביתה מהצבא וביומיים האלה לבזבז אותם על לרדת על אחותו הקטנה??? כמה עלוב יכול להיות הבנאדם?! אני מבינה בהחלט דאגה של אח גדול, זה בסדר, אבל לבוא ולרדת עליך. תאמיני לי כל הירידות האלה באות כי כנראה נורא חרא לו בחיים והוא סתם מחפש למי להטפל בשביל שלו יהיה קצת יותר טוב עם עצמו. בתכלס כנראה שהוא סתם כלום מתחת לכל הפוזה של הציונים וחברים--> על הציונים הוא בטח חרש והחברים שלו סתם אוסף של אנשים שהקשר שלו איתם מסתכם בלהגיד שלום ומה קורה). דברי איתם כשהוא לא בבית. אבל אל תבואי לשיחה בצורה ספונטנית. תחשבי על זה לפני, תמצאי תשובה לכל דבר שהם יכולים לומר לך.. פשוט תחשבי על זה מכל נקודה אפשרית וככה הם יבינו שבאמת אין להם קייס ושאת צודקת ואז סוף סוף תוכלי לחיות בשקט מבלי שאחיך החוצפן יתקע לך בוורידים. בהצלחה מאמי! וגם אם זה לא הולך אל תתני לו להשפיע עליך כל כך!!

למעלה