אוףףף בנות קיבלתי תעודה היום!!!

charmingirl

New member
אוףףף בנות קיבלתי תעודה היום!!!

והנה התוצאות: תנ"ך: 65 כמעט טוב (תמותי כלבה!!! היה לנו מבחן מעצבן שקיבלתי 70 ועוד עבודה שלא הגשתי, אבל לא צריך לתת לי כל כךך נמוך!)
ספרות: 80 טוב. היסטוריה: 87 טוב מאוד. אנגלית א´:65 כמעט טוב (לא הלך לי כל כך טוב
) מתמטיקה א´: 73 כמעט טוב. צרפתית: 90 טוב מאוד. חנוך גופני: 95 מצויין. לשון: 80 טוב (עם אותה מורה שמלמדת תנ"ך גאד.. השיעורים שלה משעממים) ביולוגיה: 75 טוב. פיסיקה: 78 טוב. ידיעת הארץ: 96 מצויין. זהירות בדרכים יש רק הערה כי אבא של המורה נפטר אז היא לא נתנה ציון. מורשת: 100 מצויין. ממוצע 78. שתשרף המורה לתנך ולשון!!!

Black Cat15

New member
עדי!! ../images/Emo24.gif

לא נורא!!
יהיה הרבה יותר טוב בשליש \ מחצית הבאה... אני מבטיחה!
תתעודדי... גם לי יהיו ציונים מזוויעים...
היום גיליתי שנכשלתי (שוב) במבחן במתמטיקה... והציונים שלי יהיו בערך - ספרות - 85 היסטוריה - 85 הבעה - 75 לשון - 95 של"ח - 90 חנ"ג- 85 אנגלית - 85 מתמטיקה - אין לי מושג... נכשלתי בשני המבחנים ואני עושה מבחן חוזר (יש לי סיכוי לקבל משהו כמו 60-65). פיסיקה - 80 כימיה - 85 \ 90 (אין לי מושג כי יש בוחן בקרוב והוא יכול לשפר לי את הציון) ביולוגיה - 81 גיאוגרפיה - 88 פילוסופיה - 80 פסקל - 100

charmingirl

New member
אורניתוש ../images/Emo4.gif

אבל את בתיכון! תיכון הרבה יותר קשה ולוקח זמן להתרגל אליו. אני, בחטיבה וכבר עם ציון כזה?!?!! מה יהיה בתיכון?!!! הכל אצלי יהיה נכשל?!?

Black Cat15

New member
עדי!

זה שאני בכיתה י´ עדיין אין תירוץ לציונים האלה... אולי עדיף שאני אעבור ל4 יחידות מתמטיקה (אני 5 מתמטיקה ו5 אנגלית)... כי עכשיו יש לי חרא ציונים, ואני ממש רוצה לשפר במבחן חוזר... וגם את שאר הציונים...
אני בטוחה שתשפרי!! YOU CAN DO IT!! GO ADI!!

charmingirl

New member
i hope so...

i love youuu sos la mejor! gracias por todo... (no tengo poder para escribir en hebreo...) pero... tu sabes espaסol y eso muy bien! :)

מלמולה

New member
גאויי מסכנות אני כבר בתיכון

אני כבר בתיכון ויש לי פכות מקצועות ממכן אז זה ככה: אנגלית 95 ספרות 80 אזרחות65 נכשלתי במבחן חיבור עברי 85 תיאטרון 83 חינוך גופני 100 תמיד הייתי טובה בזה ביולוגיה 95

Mookie

New member
בייביס.. איפה אתן חיות?!

די להתבכיין על הציונים שלכן!!! הלוואי עלי ציונים כאלה! אני מציעה לכן, שבמקום להסתכל על המקצוע שאתן גרועות בו, להסתכל על המקצועות (הרבים.......) בהם אתן כן טובות.. ו.. אאא.. זאתי הספרדיה.. צ´רמינגירל.. נכון - את בחטיבה.. אבל העניינים משתפרים.. למרות שזה לא אמור להיות ככה.. למשל: אני בכיתה י´, במגמת מחשבים, שאמורה להיות הכי מתסכלת.. ואני מוציאה ציונים יותר טובים מבחטיבה.. אז אם אני יכולה - גם את.. ותחשבי על זה :) בהצלחה לך! שניה.. הסימנים האלה מקסימים.. אני חייבת כמה לסוף..
זהו.. נסחפתי?.. לא משנה.. ביי לכן!

charmingirl

New member
היי לך!

ואני גם ממש אוכל להתקבל למגמת מחשבים עם הציון במתמטיקה..אבל עליו אני מתבכיינת פחות אני מתבכיינת על הציון בתנך! ו...עוד משהו קטן, הלוואי הייתי ספרדיה!
זה נקרא ספרדית פשוטה שעוד אני יודעת לכתוב.. תתני לי משהו לתרגם יותר קשה אני אתחיל להסתבך לך עם עבר הווה עתיד וידה ידה ידה.. chauu עדי

charmingirl

New member
אם כבר מדברים על ספרדית!

אל תשאלי איזה פאדיחות! חברה שלי מארנטינה רצתה לדבר במיקרופון. אמרתי, אוקי ננסה, אם ילך- סבבה אם לא- מילא. אבל איזה פאדיחות!!! לא הצלחתי להוציא מילה מהפה!1 בקושי משפט אחד נכון!!!! זה היה נוראי! אבל זה היה נחמד לשמוע ת´קול שלה. ולחשוב שאני םען ראשונה לא מדברת עברית אלא בספרדית! וזה קשה!! ביי, עדי

Mookie

New member
תירגול מביא לשלמות!../images/Emo45.gif

תתרגלי את זה.. את לוקחת שיעורים?.. או שאת סתם צופה אינטנסיבית בויוה?.. אני מקווה שזו האפשרות הראשונה.. בכל זאת, מאחלת לך הצלחה.. ותמשיכי לתרגל ת´הווה עתיד עבר (ידה ידה ידה..).. ותזכרי, תרגול מביא לשלמות!!!!
מוקי:)

charmingirl

New member
לא אפשרות א ולא אפשרות ב´ ../images/Emo13.gif

אני לומדת לבד! עם המחשב. והטלנובלות היחידות שאני רואה זה קטנטנות וז´גו. אני מתרגלת את זה עם הכתיבה שלי. אבל מה יהיה הדיבור שלי?? גיליתי שיש לי בעיה בדיבור גם באנגלית, גם בצרפתית וגם ספרדית! מעצבן...

למעלה